pingla Skrevet 3. februar 2012 Del Skrevet 3. februar 2012 Som du kanskje skjønner av overskriften så liker jeg ikke grønnsaker, bortsett fra gulrot da, rå ikke kokt. Kresen sa du? Kanskje en smule ja:p Men har nå bestemt meg for at nå skal jeg begynne å spise grønnsaker og salat! Lurte derfor på noen har gode tips til hvordan jeg kan tilbrede de? Gjerne også litt tips for å kamuflere litt konsistens og;) Hege Slåttum og magerkesam 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4043-jeg-skal-begynne-%C3%A5-like-gr%C3%B8nnsaker/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrkHoel Skrevet 3. februar 2012 Del Skrevet 3. februar 2012 Det kan være en idé å kutte opp grønnsakene i ganske små biter. Selv elsker jeg grønnsaker, men vet det er mange som ikke syns det er noe særlig med digre biter. Så er det jo og godt med kanskje litt balsamico på, bare for å komme med et eksempel. Foretrekker og grønnsakene rå, bortsett fra at jeg koker brokkolien i ca 1 minutt, så går de en fin sprø konsistens, men smaker ikke rått Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4043-jeg-skal-begynne-%C3%A5-like-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-137568 Del på andre sider Flere delingsvalg…
pingla Skrevet 3. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 3. februar 2012 Takker for tips, skal prøves Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4043-jeg-skal-begynne-%C3%A5-like-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-137697 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regine Skrevet 3. februar 2012 Del Skrevet 3. februar 2012 For å lære meg å like grønnsaker stekte jeg dem i ovnen:) Jeg kuttet dem opp i middelsstore biter, la dem i en ildfastform,tok litt raspolje i bunnen, hev grønnsakene oppi med litt salt og pepper over i fem til ti min på 180 grader:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4043-jeg-skal-begynne-%C3%A5-like-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-137709 Del på andre sider Flere delingsvalg…
neigutten Skrevet 3. februar 2012 Del Skrevet 3. februar 2012 Vi ble matet lureburgere da jeg var liten. Jeg elsker og har alltid elsker grønnsaker av alle sorter. Ja, egentlig all mat Søstrene mine var derimot ganske kresne. Moren min la kokte grønnsaker i blenderen og blandet inn i kjøttdeig med krydder. Så spiste vi alle sammen burgerne våre. Det ble selvfølgelig et uforglemmelig svik da søsteren min oppdaget et GRØNT erteskall i burgerne. At mamma kalt dem lureburgere var det ingen av oss som reagerte på Har forresten hørt at dersom man spiser mat man ikke liker 12 ganger, begynner man som regel å like, eller i hvert fall slutte å mislike, maten. It's all in the head timich og Hege Slåttum 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4043-jeg-skal-begynne-%C3%A5-like-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-137713 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 4. februar 2012 Del Skrevet 4. februar 2012 Kjente meg igjen der, liker gullrøtter kokt ikke rå. For ikke lenge siden spiste jeg ingenting nesten. Nå har jeg begynt å smake på ting jeg ikke likte før pga konsistens and guess what? Baguetten med ost og skinke(majones og smør) har blitt venner med paprika og salaten også. Er ikke det eneste som har forandret seg og glad er jeg for det Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4043-jeg-skal-begynne-%C3%A5-like-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-137814 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 4. februar 2012 Del Skrevet 4. februar 2012 Putt en løk (på en tallerken eller i en suppetallerken) og varm den på full guffe i mikrobølgeovnen i seks minutter. Avkjøl og ha på litt salt og ketchup - yummi! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4043-jeg-skal-begynne-%C3%A5-like-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-137944 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Skrevet 4. februar 2012 Del Skrevet 4. februar 2012 Jeg spiser gjerne grønnsaker for frukt. En halv knasende sprø paprika er aldri helt feil. Benyttes med hell når jeg skal lage middag selv også... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4043-jeg-skal-begynne-%C3%A5-like-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-137983 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 4. februar 2012 Del Skrevet 4. februar 2012 Stek dem i panna, eller bak dem i ovnen, men en god dose av noe godt, mest mulig saltfritt, krydder! Da kamuflerer du smaken, og det smaker mer krydder enn grønnsaker Selv må jeg derimot slenge meg på resten av gjengen her oppe! Jeg spiser grønnsaker som snacks, både rå og stekt, og har minst 300g grønnsaker per måltid Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4043-jeg-skal-begynne-%C3%A5-like-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-138027 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Helsefreak Skrevet 4. februar 2012 Del Skrevet 4. februar 2012 Jeg anbefaler sellerirot fries! Er helt hekta selv! Ellers kan jeg anbefale å ta en titt inn på LCHF-bloggen! Her fins det masse snadder! Om man ikke spiser LCHF (gjør ikke det selv) kan man bare gjøre rettene litt magrere. Noen forslag: Fløtegratinert sellerirot Om du vil spare på kaloriene kan fløten erstattes med melk. Ovnsstekt sellerirot blir ganske likt fries, men med litt mindre arbeidssom tilberedning. Sellerirotpure er kjapt og enkelt. Tilsett et egg, så får du mer protein på kjøpet. Sellerirot røsti ser knallgodt ut, men de har jeg ikke prøvd selv enda. Blomkål og brokkolimos har du kanskje prøvd? Blomkålris Risotto av blomkål Blomkål og skinkegrateng Blomkål og bacongrateng Blomkålfritatta Tacograteng Og listen kunne blitt lang.. Lykke til med å bli en grønnsaksspiser! pingla 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4043-jeg-skal-begynne-%C3%A5-like-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-138289 Del på andre sider Flere delingsvalg…
pingla Skrevet 4. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 4. februar 2012 Tusen takk alle sammen:-) mange gode tips her, kanskje det er håp for at jeg blir en grønnsakspiser jeg også;-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4043-jeg-skal-begynne-%C3%A5-like-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-138380 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Augis Skrevet 4. februar 2012 Del Skrevet 4. februar 2012 - Dynk i krydder - Ha på kesam e.l. - Tilbered i wok (krydder er stikkord her også!) - Ovnsbak (ratatouille er en favoritt hos meg. Hermetiske tomater, squash, aubergin, løk, hvitløk, paprika og urter i en ildfast form. Ovn 200 grader, 30-45 min) - Spinat kan dampes med et par hvitløksfedd, kløyvd i to - Lag mos/puré og krydre denne. Rotgrønnsaker er spesielt godt egnet! Hata grønnsaker før jeg og! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4043-jeg-skal-begynne-%C3%A5-like-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-138489 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marte H Skrevet 5. februar 2012 Del Skrevet 5. februar 2012 Stek dem med masse, MASSE krydder! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4043-jeg-skal-begynne-%C3%A5-like-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-140804 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ustedalen Skrevet 6. februar 2012 Del Skrevet 6. februar 2012 Juice det! Fantastisk godt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4043-jeg-skal-begynne-%C3%A5-like-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-142196 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Augis Skrevet 6. februar 2012 Del Skrevet 6. februar 2012 Juice av grønnsaker... er en effektiv måte å få dem i seg, men det gjør deg ikke spesielt mett! Halve moroa med grønnsaker er jo at man kan spise LOTS of it, uten å få i seg for mye kalorier. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4043-jeg-skal-begynne-%C3%A5-like-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-142216 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ustedalen Skrevet 6. februar 2012 Del Skrevet 6. februar 2012 Du kan absolutt drikke deg mett på juice. Lag en halvliter juice, ta det i en blender med banan, jordbær avocado eller noe lignende med proteinpulver = god metthetsfølelse pingla 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4043-jeg-skal-begynne-%C3%A5-like-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-142281 Del på andre sider Flere delingsvalg…
pingla Skrevet 6. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 6. februar 2012 Takk for alle gode tips:D Har juicemaskin som står å samler støv, kanskje på tide å la den gjøre litt nytte for seg:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4043-jeg-skal-begynne-%C3%A5-like-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-142356 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Augis Skrevet 6. februar 2012 Del Skrevet 6. februar 2012 Du kan absolutt drikke deg mett på juice. Lag en halvliter juice, ta det i en blender med banan, jordbær avocado eller noe lignende med proteinpulver = god metthetsfølelse Tipper kaloriregnskapet blir mindre om man lager en stor tallerken grønnsaker. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4043-jeg-skal-begynne-%C3%A5-like-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-142440 Del på andre sider Flere delingsvalg…
magerkesam Skrevet 6. februar 2012 Del Skrevet 6. februar 2012 Eg er vokst opp med masse grønsaker overalt. Gjer det samme no som mamma gjorde når eg var liten, kutt det i bitar og ta det med overalt. Rå: Skjær staver av gulrot, paprika, agurk, selleri, og bruk små søte cherrytomater. Lag ein dip av kesam og litt krydder Ovnsbakt: Bruk aluminiumsfolie, og legg laksefileter eller kyllingfilet nederst, strø på ein pakke frosne wokgrønnsaker Wok Kutt sjølv eller bruk ferdige pakker. Squash, løk, gulrot, minimais, vannkastanjer, hodekål, u name it Suppe Min favoritt er tomatsuppe, fres ein løk og ein gulrot, bruk to boksar tomater pluss litt buljong, knus alt medmstavmikser Rotmos Som potetmos, men varier med gulrot og kålrot. Del i små bitar, kok og knus med ein potetstappestappar I pasta og pizzasaus Bland inn ekstra løk, blomkål, brokkoli, gulrot osv Lukke til! Augis 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4043-jeg-skal-begynne-%C3%A5-like-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-142514 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.