Gå til innhold

Tynn, men "stor" mage


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har et problem. Uansett hvor tynn jeg er så står magen min alltid mer ut enn det jeg syns er fint. Jeg prøver å trene magemusklene men får liksom ikke noe særlig resultat. Er det noen som har noen tips på å få en flatere mage når man allerede er tynn? Er ikke intressert i en sixpack, vil bare slippe at den står ut. Jeg er moderat aktiv hver dag, og ellers relativt slank.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hmm, jeg spiser allerede veldig små porsjoner og lite calorier, så tror ikke det er problemet. Jeg spiser mange små måltider og aldri mer 1200 kcals, som regel mindre. Skjønner virkelig ikke hvorfor jeg er sånn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tynn med kulemage, vanskelig å si noe om uten å se bilde og vite mer om deg.

Har du eller har hatt en stressende hverdag/perioder?

Hvor lenge har du spist 1200kcal eller mindre? Er dette HVER dag eller hender det du spiser mer/annen mat?

Hva slags mat spiser du?

Hvor mye vann drikker du? Annen drikke ila dagen?

Trening, hverdagsaktivitet - hva, hvor mye?

alder, høyde, vekt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror det er snakk om 1200kcal PER måltid som maks ;)

Er du mann så lagres ofte overskuddsfettet på magen. Selv om du er tynn kan du fremdeles slite med dette, og da er vell eneste veien ut å erstatte fettet med muskler via trening, slik jeg har forstått det. Kan også være rett å slett at kroppen din er bygget slik.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg er 21, 165 cm og veier 51 kilo.

Ja, har hatt mye stress omtrent hele livet. Jeg spiser sånn moderat sunn mat. Dvs, spiser ganske vanlig men velger alltid fullkorn og holder meg til sukkerfrie alternativer osv. Spiser mye grønnsaker, frukt og kjøtt. Jeg kan være litt dårlig til å drikke vann, og kan i perioder drikke en del diet bruser og slikt. Men drikker kansje litt for lite vesker.

Trening: Jeg jogger og går turer 1-2 timer om dagen. Ellers trener jeg litt styrke hjemme, typ enkle ting uten utstyr.

Jeg spiser så og si alltid under 1200 kcal, men går noen ganger over det når jeg er i selskap, bursdag eller andre spesielle happenings. Og nei, mente ikke per måltid men per dag. Har alltid spist lite.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vil ikke ned i vekt, jeg vil bare ha en mage som passer til resten av kroppen. Siden jeg allerede er tynn, så er det så utrolig mistilpassa. Kan godt gå opp for den saks skyld, så lenge magen går ned. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Trene hele kroppen skikkelig med styrketrening, på et gym. Ikke jalla-jegtrenerikjellernhosmorami. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uansett om en er liten eller stor har mange menn tendens til å legge på seg fett rundt magen. Begynn å tren styrke, legg på deg vekt i muskler. Selv om fettet legger seg rundt magen vil du ved styrke få muskler over hele kroppen. Mer muskler, mer forbrenning, og kanskje det gjevner seg ut med tiden. Du vil også få bedre holdning av styrketrening. Det er min hypotese.

http://fitnessbloggen.no/starting-strength/

Edit: Og ja, spis mer. Masse mer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jester

Du er såvidt regnet som normalvektig, men da er vi på desimalplass.

La meg gjøre dette enkelt, grunnen til at det virker som at magen "stikker litt ut" er fordi at du regner normalen utifra hva du er utsultet. Selvfølgelig vil magen bli litt større når du har spist, gas, veske m.m.

I ditt tilfelle vil dette nok se helt fint ut om du får litt mer masse på resten av kroppen din, slik at det står i stil. Du kan nesten bare slutte å trene styrke når du spiser så lite som du gjør, det er egentlig bare rovdrift på din egen muskelmasse. Det som måtte være igjen av den.

Ikke for å være stygg, men har du sett sulterammede mennesker? Hvordan er magen deres i forhold til resten av kroppen? Jeg avrunder på den, tenk litt på det.

Ellers kan vi gjerne hjelpe deg med det meste, men da må fokuset flyttets fra hvorvidt magen er 0,5 cm lengre ute fra ene måltid til det andre, til sunn, frisk og avslappa livsstil der målene dine handler om prestasjoner, ikke sultestreiking.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...