Stangeland90 Skrevet 8. januar 2012 Del Skrevet 8. januar 2012 Noen så har noen tips til gode sauser til feks ris/pasta osv å kylling/svinekjøtt osv. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Minelly Skrevet 8. januar 2012 Del Skrevet 8. januar 2012 En god og supersunn saus jeg bruker til hjemmelagede kjøttboller og feks spaghetti: (denne smaker gooooodt) Hellstrøms oppskrift. Tomatsaus 200 g svinekjøttdeig 4 løk 1 kg tomater 2-3 ss tomatpurè 1 ts salt ½ ts pepper ½ ts malt cayenne pepper 5 laubærblad vann Brun svinekjøttdeigen i en stekepanne. Finhakk løken og brun den for seg selv i en stekepanne. Bland sammen svinekjøttdeigen og løken i en stor kasserolle. Del tomatene i fire og tilsett det i blandingen. Krydre deretter med salt, pepper, laubærblad og cayennepepper. Fyll så opp med vann så det dekker innholdet i kasserollen. La det koke over svak varme i minst én time.Jo lenger det koker ,jo mer smak blir det i sausen. Ta ut laurbærbladene. Miks alt sammen forsiktig med en stavmikser Jeg pleier å lage såpass mye at man kan fryse det ned porsjonsvis.Da blir det en meget billig saus i lengden;) Enkelt og billig:) hoppsann, magerkesam, Lily og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/#findComment-95772 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest aaa Skrevet 8. januar 2012 Del Skrevet 8. januar 2012 Legge denne i oppskriftsseksjonen? Plis? Den så god ut Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/#findComment-95856 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stangeland90 Skrevet 8. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 8. januar 2012 Ikke dumt , den skal prøves ut ;D Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/#findComment-95862 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 8. januar 2012 Del Skrevet 8. januar 2012 Angående hvitsaus - funker det å koke opp melk og tilsette litt fiberhusk? Bruker vanligsvis hvetemel, men kunne gjerne tenkt meg en hvitsaus uten mel. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/#findComment-95863 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Minelly Skrevet 8. januar 2012 Del Skrevet 8. januar 2012 Legge denne i oppskriftsseksjonen? Plis? Den så god ut Den er skikkelig god..blir aldri lei av den:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/#findComment-95889 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Moffi Skrevet 8. januar 2012 Del Skrevet 8. januar 2012 helt vanlig taco saus skal være ganske bra! smaker bra på svine og kylling kjøtt! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/#findComment-95899 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marrrish Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Til kylling: karri, ingefær, hvitløkskrydder, salt, buljong/fond (evt egen grsakskraft..), hell oppi litt kokkosmelk, soyasaus, chillikrydder, evt litt maizenna (el lignende) om du vil at den skal være mer kremet Flott å ha i ildfastform sammen med stekte kyllingfileter og grsaker Namnam! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/#findComment-101122 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Angående hvitsaus - funker det å koke opp melk og tilsette litt fiberhusk? Bruker vanligsvis hvetemel, men kunne gjerne tenkt meg en hvitsaus uten mel. Jeg tror ikke det, men det skader jo ikke å prøve? Fiberhusk+væske gir en geleaktig konsistens, mens hvetemel+væske blir mer som en tykk røre... Kanskje mandelmel fungerer bedre,? Det er jo ikke direkte et mel, men malte nøtter Blir litt nøttesmak kanskje da Men det finnes vel ulike typer "nøttemel" også, så kanskje hasselnøtt f.eks. har mindre nøttesmak?! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/#findComment-101125 Del på andre sider Flere delingsvalg…
InaL Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 BBQ-saus fra Walden Farms, og generelt alle dressingene derfra - kalorifrie http://www.iherb.com/Walden-Farms-Original-Barbeque-Sauce-12-oz-340-g/39990?at=0 http://www.iherb.com/Walden-Farms-Honey-Dijon-Dressing-12-fl-oz-355-ml/39769?at=0 http://www.iherb.com/Walden-Farms-Bacon-Ranch-Dressing-12-fl-oz-355-ml/39771?at=0 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/#findComment-101129 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 BBQ-saus fra Walden Farms, og generelt alle dressingene derfra - kalorifrie http://www.iherb.com/Walden-Farms-Original-Barbeque-Sauce-12-oz-340-g/39990?at=0 http://www.iherb.com/Walden-Farms-Honey-Dijon-Dressing-12-fl-oz-355-ml/39769?at=0 http://www.iherb.com/Walden-Farms-Bacon-Ranch-Dressing-12-fl-oz-355-ml/39771?at=0 Har du prøvd dem selv? Jeg har Thousand Island og sjokoladesaus, men det er liksom noe rart ved dem. Ikke direkte vondt, men jeg klarer de bare ikke... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/#findComment-101133 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest aaa Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Hva karakteriserer dere som sunt, egentlig? Kalorifritt med masse tilsetning? Eller creme fraiche med krydder? Dag, selters og Camillam 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/#findComment-101135 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marrrish Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Kesam og div krydder, evt hvitløk er også godt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/#findComment-101136 Del på andre sider Flere delingsvalg…
InaL Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Har du prøvd dem selv? Jeg har Thousand Island og sjokoladesaus, men det er liksom noe rart ved dem. Ikke direkte vondt, men jeg klarer de bare ikke... Har prøvd sjokoladesausen, sjokoladedippen, marshmellowdippen og venter på BBQ, caramel og peanut... Ja, de er jo ikke som vanlig med sukker, men jeg bruker de mest til å blande i andre ting - som f.eks fluff, og da blir det himmelsk Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/#findComment-101141 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Har prøvd sjokoladesausen, sjokoladedippen, marshmellowdippen og venter på BBQ, caramel og peanut... Ja, de er jo ikke som vanlig med sukker, men jeg bruker de mest til å blande i andre ting - som f.eks fluff, og da blir det himmelsk Kanskje det er tingen - nemlig å blande det inn i noe annet. Da forsvinner kanskje den ubestemmelige rare "et eller annet" som gjør at jeg ikke klarer det :thumbsup: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/#findComment-101145 Del på andre sider Flere delingsvalg…
InaL Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Kanskje det er tingen - nemlig å blande det inn i noe annet. Da forsvinner kanskje den ubestemmelige rare "et eller annet" som gjør at jeg ikke klarer det :thumbsup: Ja, den forsvinner Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/#findComment-101165 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Jeg tror ikke det, men det skader jo ikke å prøve? Fiberhusk+væske gir en geleaktig konsistens, mens hvetemel+væske blir mer som en tykk røre... Kanskje mandelmel fungerer bedre,? Det er jo ikke direkte et mel, men malte nøtter Blir litt nøttesmak kanskje da Men det finnes vel ulike typer "nøttemel" også, så kanskje hasselnøtt f.eks. har mindre nøttesmak?! Enn Johannesbrødkjernemel, da? Ser jo at skrives at begge disse er tykningsmidler, så tenkte jo at det må gå an å bruke for å tykne melka litt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/#findComment-101167 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Enn Johannesbrødkjernemel, da? Ser jo at skrives at begge disse er tykningsmidler, så tenkte jo at det må gå an å bruke for å tykne melka litt Melka tykner, men vil nok bare smake som melk, med mindre du har en god del. Har du for mye antar jeg at den ikke vil smake godt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/#findComment-101201 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Melka tykner, men vil nok bare smake som melk, med mindre du har en god del. Har du for mye antar jeg at den ikke vil smake godt Syns hvitsaus av melk og mel, bare smaker melk det også Må få ta tatt en shoppingrunde på iherb og prøve meg litt frem! Lily 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/#findComment-101206 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jørgen Andreassen Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Har du god kraft så kan du lage mange forskjellige sauser sammen med johannesurtkjernemel Hvitsaus: Kraft (feks fiskekraft om det er hvitsaus til fisk). Melk og johannesurtkjernemel, og ønsket krydder. Brunsaus: Kraft (feks kalvekraft) kok opp, tilsett sennep og / eller soyasaus, kok det ned og tilsett johannesurtkjernemel. nano 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/#findComment-101210 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.