Friskus Skrevet 6. januar 2012 Skrevet 6. januar 2012 Om dere står å tilbereder f.eks middag, og er skikkelig(!) sulten, bruker dere da å ha noe å tygge på mens hovedretten tilberedes? Isåfall hva? Bruker selv å knaske litt på en gulrot eller noe, men kunne tenkt meg andre forslag Siter
Silje K Skrevet 6. januar 2012 Skrevet 6. januar 2012 Jeg tar meg ei riskake eller 100 g cc/mager kesam med stevia vanilje Men følger med - for er ram på å putte noe i munnen mens jeg lager mat Siter
Espen Espelund Skrevet 6. januar 2012 Skrevet 6. januar 2012 Jeg tar en liten bit av meierismøret. Helt ok det i disse lavkarbotider. Dessuten føles det så eksklusivt ut nå som det er smørkrise Jane, Tomt og Friskus 3 Siter
Therese Skrevet 6. januar 2012 Skrevet 6. januar 2012 Jeg er ikke en som putter ting i munnen sånn uten videre, men et tips er tyggis Da passer det ikke så bra å spise samtidig Anya og Karoline 2 Siter
Silje K Skrevet 6. januar 2012 Skrevet 6. januar 2012 Haha, æsj, men skjønner jo at det er stas å spise slike eksklusive saker Siter
Friskus Skrevet 7. januar 2012 Forfatter Skrevet 7. januar 2012 Jeg tar meg ei riskake eller 100 g cc/mager kesam med stevia vanilje Men følger med - for er ram på å putte noe i munnen mens jeg lager mat Dette hørtes nesten farlig godt ut! Tipper det har blitt litt flere enn 1 på meg om jeg først hadde begynt Siter
Silje K Skrevet 8. januar 2012 Skrevet 8. januar 2012 Hehe, vet, men bruker litt tid på å spise begge deler, så da er maten fort ferdig Friskus 1 Siter
Minusfemogførr Skrevet 8. januar 2012 Skrevet 8. januar 2012 Viktig å smake til maten, så da stjeler man små biter underveis. Siter
Miemarie Skrevet 8. januar 2012 Skrevet 8. januar 2012 har en uvane med å ta en neve med rosiner i blant når jeg står å lager middag.hehe. prøver å la vær, men lettere sagt enn gjort.hehe. Siter
Sara Skrevet 8. januar 2012 Skrevet 8. januar 2012 Går mye i frukt (eple, banan), proteinshake (og jeg har trent), et lite knekkebrød ..eller bare en tyggis Siter
Lily Skrevet 8. januar 2012 Skrevet 8. januar 2012 Ifa! De er litt seige når man tygger de, så de er drøye i "bruk" ;P Døyver sulten litt også Friskus 1 Siter
T.K Skrevet 8. januar 2012 Skrevet 8. januar 2012 Jeg bruker å vente til hovedretten er ferdig, så jeg ikke spiser meg mett på småsnask mens maten lages.. For da ble jo hele hovedretten bortkastet til slutt da., .. Nei, tok kanskje litt i der da.. Står å knasker på tilbehøret til biffen jeg :thumbsup: Siter
Friskus Skrevet 8. januar 2012 Forfatter Skrevet 8. januar 2012 har en uvane med å ta en neve med rosiner i blant når jeg står å lager middag.hehe. prøver å la vær, men lettere sagt enn gjort.hehe. Haha, jeg har faktisk nesten sluttet å kjøpe rosiner helt! Gomler dem bare til jeg får vondt i magen;) Siter
Espen Skrevet 8. januar 2012 Skrevet 8. januar 2012 Jeg rører ALDRI maten før den er servert. Veldig viktig prinsipp for meg heretter, å jobbe med selvkontrollen. Siden pasta står på min personlige NEI liste, tygger jeg pastaen til ungene før jeg spytter den i søpleposen og skyller munnen med vann.... Sikkert helt tussete, for meg er det et viktig rituale, og det hjelper meg holde kontroll på mitt eget, selvvalgte kostholdsregime. Dauer jeg av sult, får et glass vann duge... Personlig syns jeg det mentale, altså selvkontrolen når det kommer til matinntak, undervurderes. Det hjelper ikke spise sundt, om man spiser middagsmat for 4 personer 3 ganger om dagen. Å lære meg å si NEI, var iaf veldig viktig for meg. F.eks serveres det kake, potetgull ( ! ) , sjokolade og annen snop på jobben nesten hver dag ( ! ) Å klare si NEI; tror jeg er veldig viktig. I begynnelsen ringte jeg alltid kunder når " kakeseansene " pågikk, for å slippe la meg friste. Idag går det fint å si " nei, jeg spiser ikke SÅNT.... " Siter
hoppsann Skrevet 8. januar 2012 Skrevet 8. januar 2012 Bruker å ta en kopp kaffe eller et stort glass vann om jeg dør av sult før middagen er ferdig. Tåler fint å sulte litt når det snart er middag Siter
Friskus Skrevet 8. januar 2012 Forfatter Skrevet 8. januar 2012 Jeg rører ALDRI maten før den er servert. Veldig viktig prinsipp for meg heretter, å jobbe med selvkontrollen. Siden pasta står på min personlige NEI liste, tygger jeg pastaen til ungene før jeg spytter den i søpleposen og skyller munnen med vann.... Sikkert helt tussete, for meg er det et viktig rituale, og det hjelper meg holde kontroll på mitt eget, selvvalgte kostholdsregime. Dauer jeg av sult, får et glass vann duge... Personlig syns jeg det mentale, altså selvkontrolen når det kommer til matinntak, undervurderes. Det hjelper ikke spise sundt, om man spiser middagsmat for 4 personer 3 ganger om dagen. Å lære meg å si NEI, var iaf veldig viktig for meg. F.eks serveres det kake, potetgull ( ! ) , sjokolade og annen snop på jobben nesten hver dag ( ! ) Å klare si NEI; tror jeg er veldig viktig. I begynnelsen ringte jeg alltid kunder når " kakeseansene " pågikk, for å slippe la meg friste. Idag går det fint å si " nei, jeg spiser ikke SÅNT.... " Mange gode poeng her. Sporer litt av, men synes det er viktig å finne sin egen balanse rundt dette her. Tidligere spiste jeg pizza sammen med jobben for å være ''hyggelig'', siden de hadde bestilt det, og stakk av når det ble servert godteri i klasserommet. Har etterhvert funnet ut at det går an å bare takke fint nei, og si at man har sin egen mat å tygge på Blir oftest respektert. Tilbake til saken: Synes det er godt å ha noe å kose meg med mens jeg lager mat, og da har jeg ofte et lite ventemåltid, om jeg iler av sult. Spiser da ikke for 4 personer, riktig nok - så litt selvkontroll har jeg også Siter
Miemarie Skrevet 10. januar 2012 Skrevet 10. januar 2012 Haha, jeg har faktisk nesten sluttet å kjøpe rosiner helt! Gomler dem bare til jeg får vondt i magen;) Er vell kanskje det jeg også burde gjøre men havregryn uten rosiner vet jeg ikke om jeg klarer hehe. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.