nyttliv89 Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Jeg blir forvirret over hva som er best å steke i. Olje er godt for hjertet, men inneholder veldig mye kalorier. Smør er naturlig, men inneholder mye mettet fett. Margarin er tilsatt ting, men er minst kalorier i. Hjelp? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27783-sm%C3%B8r-margarin-eller-olje/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrkHoel Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 http://fitnessbloggen.no/7-grunner-til-a-bruke-smor-i-matlagingen/ fjellsirkling, Chrsyre og nyttliv89 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27783-sm%C3%B8r-margarin-eller-olje/#findComment-947570 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Astriiiixxx Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Kveita og seien steikes i smør, egg og biff i margarin og kylling og laks i soyaolje, olivenolje på pizza og salat:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27783-sm%C3%B8r-margarin-eller-olje/#findComment-947708 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Indiska Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Olje kan lett oksidere på høyere temperaturer, smør er mer stabilt slik sett. Kjøp eventuelt en olivenolje beregnet på varmebehandling Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27783-sm%C3%B8r-margarin-eller-olje/#findComment-947714 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tonje_86 Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Jeg blandet ekte smør og olje sammen i steikepannen, hm... Splae og Aurelius 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27783-sm%C3%B8r-margarin-eller-olje/#findComment-947718 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Astriiiixxx Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Er veldig for at man skal bruke det man synes gir best smak til det man steiker. Synes man at biffen vlir bedre av å stekes i margarin en smør, så bruker man margarin. Liker man å steke grønnsakerne i olje fremfor smør, bruk olje. Ojive 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27783-sm%C3%B8r-margarin-eller-olje/#findComment-947723 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Selv liker jeg å starte med helt vanlig veg.olje/raps/frityr/solsikkeolje i panna og la denne bli _skikkelig_ varm først, ha oppi det som skal stekes( f.eks kjøttstykker), brune den ene siden hardt, snu, og ha oppi godt med smør etterpå. varmer du opp smør for hardt for lenge blir det svart og brent, og det gir ikke stort med digg smak på maten. Olje tåler derimot rimelig hard varme mye bedre. teamwork! sånn apropos er både olje, smør og margarin svært kaloririke, men med mindre du lever på ting som er panerte/toast vil lite fett "trekke inn" i maten/bli med videre. -Fredrik, Astriiiixxx, Tonje_86 og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27783-sm%C3%B8r-margarin-eller-olje/#findComment-947739 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sandy Skrevet 5. mars 2014 Del Skrevet 5. mars 2014 Jeg steker i rapsolje til vanlig for det er den absolutt sunneste stekeoljen (og den som tåler høyest tempratur uten å harskne å bli skadelig), og har heller i en liten teskje med meierismør i rapsen om jeg trenger smak på lørsdagsbiffen. Ellers er også kokosfett et bra alternativ, tenker da på cocosa pure. Meierismør er også bedre enn margarin da det er naturlig fett, og inneholder k-vitamin. Jeg bruker ALDRI margarin, det er ikke bra for noe, spesielt ikke hjertet ditt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27783-sm%C3%B8r-margarin-eller-olje/#findComment-967795 Del på andre sider Flere delingsvalg…
selters Skrevet 5. mars 2014 Del Skrevet 5. mars 2014 Harskner olje ved å varme den opp for mye? Blir olje skadelig av at den varmes opp for mye eller at den harskner? Jeg bruker heller aldri margarin, men jeg tror ikke margarin (med mindre det er av typen med ekstra mye transfett) gjør noen skade i det hele tatt på mennesker som ikke har de typiske risikofaktorene for hjerte- og karsykdom og/eller diabetes 2. Holder man 02-opptaket på et greit nivå, kroppsvekt/fettprosent på greie nivåer og muskelmasse på et greit nivå, så skal det mye til for at margarin (eller smør eller sukker for den saks skyld) er skadelig. Det er i hvert fall mitt syn frem til noen overbeviser meg om noe annet. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27783-sm%C3%B8r-margarin-eller-olje/#findComment-967809 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sandy Skrevet 5. mars 2014 Del Skrevet 5. mars 2014 http://soma.no/course/fettskolen/ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27783-sm%C3%B8r-margarin-eller-olje/#findComment-967814 Del på andre sider Flere delingsvalg…
selters Skrevet 5. mars 2014 Del Skrevet 5. mars 2014 Beklager, men jeg er veldig skeptisk til sider som snakker om å "skru av" og "skru på" fettforbrenningen. Hva er det de egentlig prøver å si? At jeg hvis jeg spiser X antall kalorier med fett-type A, så vil jeg få lavere fettprosent (på samme kroppsvekt) enn hvis jeg spiser X antall kalorier med fett-type B? Eller vil det si at kroppen rett og slett forbrenner mer energi, slik at kroppsvekten går ned, og at fettprosenten derfor reduseres? Hvor tar denne ekstra energien veien? Forlater den kroppen i form av varme? Aurelius, Ojive og Splae 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27783-sm%C3%B8r-margarin-eller-olje/#findComment-967823 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aldara Skrevet 5. mars 2014 Del Skrevet 5. mars 2014 Jeg blir forvirret over hva som er best å steke i. Olje er godt for hjertet, men inneholder veldig mye kalorier. Smør er naturlig, men inneholder mye mettet fett. Margarin er tilsatt ting, men er minst kalorier i. Hjelp? SMØR!!!! Gleden av smaken er verdt 10 år ekstra levetid. Minst! Margarin smaker høgg til sammenligning. Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27783-sm%C3%B8r-margarin-eller-olje/#findComment-967889 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bubblebutt Skrevet 5. mars 2014 Del Skrevet 5. mars 2014 Kan jeg bare spørre...Smør, hvilken type? Er melange det samme som margarin? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27783-sm%C3%B8r-margarin-eller-olje/#findComment-967896 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aldara Skrevet 5. mars 2014 Del Skrevet 5. mars 2014 Kan jeg bare spørre...Smør, hvilken type? Er melange det samme som margarin? Ligger i lag med melange og margarin men det står nokså enkelt SMØR på Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27783-sm%C3%B8r-margarin-eller-olje/#findComment-967901 Del på andre sider Flere delingsvalg…
selters Skrevet 6. mars 2014 Del Skrevet 6. mars 2014 Kan jeg bare spørre...Smør, hvilken type? Er melange det samme som margarin? Smør får du hvis du melker kua i ei bøtte, lar melka stå litt, øser av fløten som legger seg på toppen av melka, visper til fløten først blir til krem, og så enda litt til, slik at kremen korner seg og skiller ut en vannaktig væske det som heter kjernemelk. Hel av kjernemelken. Det som er igjen da, er smør.. For å lage dette trenger du ei ku, en bolle, ei skje og en visp. Melange er et merke margarin. Margarin lages gjennom kompliserte kjemiske prosesser med planteoljer, varme, sentrifuger, tilsetningsstoffer og annet som jeg ikke forstår meg på. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27783-sm%C3%B8r-margarin-eller-olje/#findComment-968179 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.