Gå til innhold

nyttliv89

Medlemmer
 • Innholdsteller

  128
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ok, dette er kanskje et veldig dumt spørsmål, men jeg må bare spørre: hva mener menn (og kvinner) når de spør andre om hvor mye de tar i benkpress? Mener de hvor mye de klarer å løfte én gang? Eller er det snakk om et sett med så og så mange repitisjoner?
 2. Om en jente er 17 år, ca. 160 høy og veier ca. 65 kg, hvor mange kalorier vil dere si at hun trenger per dag da? Om hun er litt aktiv i hverdagen og trener en gang i uken på treningsstudio (styrke og cardio).
 3. Jeg synes det er fint. Spesielt på min mann som har så fin rumpe ^^
 4. Skjønner. Var vel jeg som trodde det var for lite, men ser det er normalt nå.
 5. Ja, jeg er plaget med en fot så jeg tenkte det kunne være greit å svømme litt.
 6. Jeg kan jo prøve å tenke slik. Men vil jo ha mest mulig effekt når jeg trener... Om du skjønner.
 7. Hei! Jeg har en FT7 Polar pulsklokke som jeg brukte i går når jeg svømte 1000 meter. Jeg svømte i ca. 45 minutter og klokken viste at jeg hadde forbrent ca. 350 kalorier. Er dette riktig tror dere? Jeg synes det høres veldig lite ut. Jeg svømte bryst og hadde mellom 130-160 i puls. Sikkert 135 i gjennomsnittspuls. Jeg veier 116 kg, er jente og er 166 høy. Når jeg plottet inn 40 minutters brystsvømming på en hjemmeside for å sjekke hvor mye man forbrenner viste den over 700 kalorier. Jeg vet jo at man ikke kan stole på slikt, men 350 kcal høres så lite ut :/
 8. Gjelder det fra 1. januar eller nå? Jeg har gått ned 10,7 kg siden 1. januar
 9. Hei. Jeg har nå siden 1. januar gått ned litt over ti kilo, og har da gått ned ca. 0,5 - 1 kg i uken. Er det bare en myte at man bør gå ned sakte i vekt (ikke mer enn 1 kg i uken) for at kroppen skal ha det best og for å unngå løshud? Bør jeg gå enda saktere ned? Jeg vil ha så lite løshud som mulig.
 10. Noe som er kjempelurt er å lage suppe! Du kan ha det til lunsj, middag og kvelds. Eller anytime egentlig. Blomkålsuppe, løksuppe, brokkolisuppe, tomatsuppe osv.
 11. Jeg pleier å skeie ut litt nesten hver dag. Kanskje et lite glass O'boy, litt sukkerfri sjokoladekake fra Funksjonell Mat, Peanut Butter Cups og Fruktgele fra iHerb, mørk sjokolade (over 85%), litt nøtter osv. På lørdagene tar jeg gjerne litt potetgull og litt vanlig godteri. Funker fint for meg.
 12. Ja, så på mandag at det er MUK i denne skinken i alle fall.
 13. Kanskje veldig dumt spørsmål, men når boller hever seg, blir det mer kalorier i dem da?
 14. Og litt off topic: er kyllingkjøttdeig og karbonadedeig bearbeidet kjøtt eller kun kvernet rent kjøtt?
 15. Så konklusjonen er at kyllingkjøttdeig er like bra som karbonadedeig?
×
×
 • Opprett ny...