Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kanskje ikke supersunt. Men lettsaltet torsk (enten trukket eller bakt i ovnen) med masse bacon, ertepure og poteter er uberdigg! Det verste du gjør med torsken er å oversteke/overkoke (den skal bare trekke) den. Det er da den "fæle" fiskesmaken som mange forbinder med fisk kommer frem.

Annonse

Synes egentlig torsk smaker høgg, men det går ned om den er kokt og blandet med potet, gulrøtter og smeltet smør (barndomsminner :rolleyes:)

Ellers pleier jeg å ''skjule'' den i annen mat - lage fiskekaker, fiskegrateng etc:D

Hva med torsk og brokkoli? Selve definisjonen på fitness...

post-549-14440958524434_thumb.jpg

Framgangsmåte:

Tilbehør:

100 gram bacon

Kutt bacon i terninger og stek til den er sprø

Brokkolimos:

1 brokkoli

1 ss chilisaus

1 ss kremost

1 ss sprøstekt bacon

Salt og pepper

Kok brokkolien til den er mør (gjerne hel, ta taper den mindre vitaminer). Hell av vannet.Ta chiliost, kremost, litt bacon, salt og pepper over brokkolien. Kjør med en stavmixer til en puré/mos.

Torsk:

150 gram lettsaltet torsk

Kok opp vann, ta gryta bort fra varmen og legg i lettsaltet torsk som skal trekke i 5 minutt.

Torsk og brokkoli er forøvrig så sunt at det opphever kaloriene i baconen.

Hva med torsk og brokkoli? Selve definisjonen på fitness...

[ATTACH=full]121413[/ATTACH]

Framgangsmåte:

Tilbehør:

100 gram bacon

Kutt bacon i terninger og stek til den er sprø

Brokkolimos:

1 brokkoli

1 ss chilisaus

1 ss kremost

1 ss sprøstekt bacon

Salt og pepper

Kok brokkolien til den er mør (gjerne hel, ta taper den mindre vitaminer). Hell av vannet.Ta chiliost, kremost, litt bacon, salt og pepper over brokkolien. Kjør med en stavmixer til en puré/mos.

Torsk:

150 gram lettsaltet torsk

Kok opp vann, ta gryta bort fra varmen og legg i lettsaltet torsk som skal trekke i 5 minutt.

Torsk og brokkoli er forøvrig så sunt at det opphever kaloriene i baconen.

-

For første gang kjenner jeg torsk frister.

Annonse

Hvis du liker Baccalao(den norske varianten) kan du bruke torsk istedenfor den dyre klippfisken. Dette er en rett som tar lang tid å tilberede, men du kan lage en kjempeporsjon som fryses i passe porsjoner, og som dermed kan varmes opp senere. Brukes torsk istedenfor klippfisk kan du ta i torsken på et noe senere tidspunkt enn om du bruker klippfisk.

Hva med torsk og brokkoli? Selve definisjonen på fitness...

[ATTACH=full]121413[/ATTACH]

Framgangsmåte:

Tilbehør:

100 gram bacon

Kutt bacon i terninger og stek til den er sprø

Brokkolimos:

1 brokkoli

1 ss chilisaus

1 ss kremost

1 ss sprøstekt bacon

Salt og pepper

Kok brokkolien til den er mør (gjerne hel, ta taper den mindre vitaminer). Hell av vannet.Ta chiliost, kremost, litt bacon, salt og pepper over brokkolien. Kjør med en stavmixer til en puré/mos.

Torsk:

150 gram lettsaltet torsk

Kok opp vann, ta gryta bort fra varmen og legg i lettsaltet torsk som skal trekke i 5 minutt.

Torsk og brokkoli er forøvrig så sunt at det opphever kaloriene i baconen.

You had me at bacon.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...