Lily Skrevet 22. desember 2011 Del Skrevet 22. desember 2011 Når man blir litt rutta på baking med sukrin (og tro meg, det tar en stund!), så lærer man hvor mye som bør brukes til den forskjellige baksten Selv har jeg kjøpt inn et lite hav av liquid stevia (iherb i mitt treningshjerte), og det er fantastisk og supplere sukrin med! Reduser mengden sukrin til det halve, og tilsett steviadråper i stedet, og du får den samme gode søtsmaken, men slipper isningen som følger med sukrin! Anbefales! Alternativt kan man bruke flytende natreen Jeg syntes stevia fort kan få en metallsmak, noe jeg ikke fullt så fort får med natreen. Men å blande to søtningsstoffer er det beste, for da minimerer man evt. ettersmak. Merker lite til isingen fra erythritol, men den kan smake litt melete i altfor store mengder. Ble litt skuffet da jeg skulle lage melis av sukrinmelis, det smakte ikke så melisaktig som jeg hadde håpet. Skulle også ønske noen andre enn funksjonell mat leverte erythritol, for da hadde forhåpentligvis prisene gått litt ned. Det er dyrt, særlig når det går så mye som det gjør her Men det er verdt det da - søtmumsen får stilt sitt søtbehov! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2379-sukrin/page/2/#findComment-80501 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 23. desember 2011 Del Skrevet 23. desember 2011 Alternativt kan man bruke flytende natreen Jeg syntes stevia fort kan få en metallsmak, noe jeg ikke fullt så fort får med natreen. Men å blande to søtningsstoffer er det beste, for da minimerer man evt. ettersmak. Merker lite til isingen fra erythritol, men den kan smake litt melete i altfor store mengder. Ble litt skuffet da jeg skulle lage melis av sukrinmelis, det smakte ikke så melisaktig som jeg hadde håpet. Skulle også ønske noen andre enn funksjonell mat leverte erythritol, for da hadde forhåpentligvis prisene gått litt ned. Det er dyrt, særlig når det går så mye som det gjør her Men det er verdt det da - søtmumsen får stilt sitt søtbehov! Da bør du absolutt bestille fra utlandet! Det er ufattelig mye billigere, og så lenge du går under prisgrensen og vektgrensen, slipper du alt av toll. Du kan heller bestille mange små pakker Økonomien min ble plutselig noen hakk bedre da jeg startet med det selv Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2379-sukrin/page/2/#findComment-80668 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 23. desember 2011 Del Skrevet 23. desember 2011 Sukrin er vel omtrent 70% så søtt som sukker. Jeg synes det blir bra resultat om man oppveier for den siste 30% med natreen. Kun sukrin kan som andre sier her gi en veldig kald smak, spesielt i ting som skal smake veldig søtt som kaker og slikt. Prøvde meg på en marengsbunn med kun sukrin i og det smakte helt grusomt, så kan være smart å teste ut hvordan sukrin smaker i en oppskrift før man serverer det til hele slekta Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2379-sukrin/page/2/#findComment-80681 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vanskelig Skrevet 25. desember 2011 Del Skrevet 25. desember 2011 Jeg bruker sukrin i all søt bakst utenom kjeks/cookies, for der merkes isinga veldig godt, ellers merker vi den ikke. Og jeg bruker å redusere sukker/sukrinmengden med 25-50% i nesten alle oppskrifter fordi jeg syns det meste er så innmari søtt i utgangspunktet. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2379-sukrin/page/2/#findComment-82067 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rakel Skrevet 25. desember 2011 Del Skrevet 25. desember 2011 Jeg driver nå å lager iskake, som jeg skal servere på julaften. Jeg har erstattet all sukker med sukrin. Noen som har prøvd det før? Jeg er spent på resultatet, men får ikke prøve smakt før jeg serverer gjestene litt skummelt Et lite tips,alle deiger /masser kan smakes på før de blir varmebehandlet eller fryst;).Slik som mange sier så gjir sukrin av og til litt rar smak:wub:.Når jeg lager kaker til diabetiker så reduserer jeg 50 % på sukkermengden på alle oppskrifter.Det annbefales i normalkost og i kostregulert diabeter. Håper kaken din ble bra:blush: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2379-sukrin/page/2/#findComment-82200 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katarina Skrevet 25. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 25. desember 2011 I går spiste vi kaken, og ingen merket forskjell Rakel og Oddis 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2379-sukrin/page/2/#findComment-82204 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Camomilla Skrevet 27. desember 2011 Del Skrevet 27. desember 2011 Jeg kan anbefale Tagatesse: http://funksjonellmat.mamutweb.com/Shop/Product/Tagatesse-s%C3%B8tstoff-500-g/100078 Gir ikke den samme ettersmaken som mye annet søtstoff, og karamelliseres også ved baking. Jeg blir like gåen i magen av dette som annet søtstoff, men det SMAKER mye bedre. Funker på grøt også. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2379-sukrin/page/2/#findComment-83407 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hanne_ Skrevet 27. desember 2011 Del Skrevet 27. desember 2011 Hvis prisen spiller noen rolle, så selger de 90g (tilsvarer 900g sukker) Canderel til ca 30kr på Nordby. Funker perfekt i baking, er så og si det samme som Splenda. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2379-sukrin/page/2/#findComment-83420 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tone. s Skrevet 27. desember 2011 Del Skrevet 27. desember 2011 Kan du legge ut oppskriften på iskaken eller? Hadde vært spennende å prøve.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2379-sukrin/page/2/#findComment-83422 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BirtheV Skrevet 27. desember 2011 Del Skrevet 27. desember 2011 Denne iskaken er en miks av to forskjellige oppskrifter, og ønsker du den helt sukkerfri kan du bruke sukkerfri sjokolade. Sjokoladeiskake: Bunn: 225 g mandler, malte 100 g sukrin 6 eggehviter Pisk eggehvitene stive og bland inn malte mandler og sukrin. Stekes i rund form på 175 grader i ca. 30 minutter. La den avkjøle. Is: 6 eggeplommer 6 ss sukrin 3 dl kremfløte 100 g mørk sjokolade (jeg brukte Lindt Excellence 85 %) Bland eggeplommene med sukrin. Grovhakk sjokoladen eller riv den på rivjernet. Stivpisk 3 dl kremfløte. Bland eggeplommer/sukrin og sjokolade med kremen og legg over bunnen og sett i frysen i minst 2 timer før servering. Tas ut ca. en halv time før servering. Nyt! magerkesam, Krie og Thomas HardyBoy Rossland 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2379-sukrin/page/2/#findComment-83641 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Natalie Skrevet 28. desember 2011 Del Skrevet 28. desember 2011 *Vann i munnen* Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2379-sukrin/page/2/#findComment-83831 Del på andre sider Flere delingsvalg…
magerkesam Skrevet 28. desember 2011 Del Skrevet 28. desember 2011 Kaka ser kjempefin ut! Eg foretrekk, som fleire andre i tråden, å blande sukrin med stevia og splenda, synes smaken blir betre då. Eg har brukt sukrin på risengrynsgraut, men det blir liksom ikkje det samme som sukker, det smakar litt kaldt. I kaker er ikkje smaken så framtredande, då er det mange andre smaker som overdøver bismaken. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2379-sukrin/page/2/#findComment-84570 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krie Skrevet 15. april 2012 Del Skrevet 15. april 2012 Denne iskaken er en miks av to forskjellige oppskrifter, og ønsker du den helt sukkerfri kan du bruke sukkerfri sjokolade. Sjokoladeiskake: Bunn: 225 g mandler, malte 100 g sukrin 6 eggehviter Pisk eggehvitene stive og bland inn malte mandler og sukrin. Stekes i rund form på 175 grader i ca. 30 minutter. La den avkjøle. Is: 6 eggeplommer 6 ss sukrin 3 dl kremfløte 100 g mørk sjokolade (jeg brukte Lindt Excellence 85 %) Bland eggeplommene med sukrin. Grovhakk sjokoladen eller riv den på rivjernet. Stivpisk 3 dl kremfløte. Bland eggeplommer/sukrin og sjokolade med kremen og legg over bunnen og sett i frysen i minst 2 timer før servering. Tas ut ca. en halv time før servering. Nyt! Lagde denne i dag, og den ble KJEMPEGOD!! Takk for at du delte oppskrift! :thumbsup: BirtheV 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2379-sukrin/page/2/#findComment-255577 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cile Skrevet 15. april 2012 Del Skrevet 15. april 2012 Den iskaken så fantastisk ut! Må ha i fulgte tråder og teste ut en dag jeg får meg kakeform til å steke i:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2379-sukrin/page/2/#findComment-255589 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Augis Skrevet 15. april 2012 Del Skrevet 15. april 2012 Wooaaah, den iskaka så helt drøyt god ut! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2379-sukrin/page/2/#findComment-255710 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tony83 Skrevet 25. mai 2012 Del Skrevet 25. mai 2012 Denne så sykt digg ut. Skal garantert teste ut i sommer :thumbsup: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2379-sukrin/page/2/#findComment-323104 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.