Gå til innhold

Vanskelig

Medlemmer
 • Innholdsteller

  192
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Vanskelig

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 24. des. 1987
 1. Nei! 2-4 uker igjen alt etter som hvor langt nord i landet du er.
 2. Lag ett felles pengeskrin elns, hvor alle putter på en to-hundre lapp hver, og ta penger derfra hver gang det handles. Da slipper man den diskusjonen. Ellers hadde jeg sikkert vært umoden nok til å sette slikt (boss, skitne fat som står i dagesvis) inn på rommet hans etterhvert, og i fellesskap fått lagd en vaskeliste hvor det og står hva som skal vaskes. Kanskje derfor jeg ikke bor i kollektiv lengre. Fordi jeg er lite grei i slike situasjoner.
 3. Du kan fryse melka og. Ikke så god å drikke etterpå, den blir annerledes på en måte, men er like fin til saus, suppe eller graut.
 4. Vibram uten tær blir vell Vivo? Jeg sverger til Vivo Evo og Inov8 siden jeg ikke har brede nok tær til five fingers dessverre. Selges blant annet hos barefootshoes.no
 5. Jeg vil anbefale deg å kjøpe glutenfrie havregryn og kjøre de i kjøkkenmaskinen til mel. Kaken kan virke noe grovere siden det ikke vill bli like finmalt som hvetemel, men det går etter min erfaring helt fint. Jeg bytter ut alt av mel med det, uten å må endre på noe mer i oppskriften.
 6. Selger følgende: Ett par ubrukte Inov8 F-Lite 195 strl 40,5 i sort og grå- 700kr og ett par Bare XF-210 strl 39,5 i rød og grønn. Disse er brukt ett par ganger innendørs, så de er som nye. 400kr. Hentes i Trondheim, evt sendes for kjøpers regning. Er åpen for bud!
 7. Seriøst? Kvartbøy, kvartups. De havner i samme kategori- ubrukelige.
 8. Hadde det bare vært så vell. Han satt på en vanlig skråbenk, en slik som vanligvis brukes til benkpress og lignende.
 9. Syns det er supert! Bruker Vivo på jobb (barnehage) og på trening, og de er så hinsides mye bedre enn de sandalene kommunen gir oss. Har ikke helt lært meg å løpe lenge i de enda, men det kommer seg jo. (har og ett ubrukt par vivo offroad high,39, for salg)
 10. Hun der øvde på noe heeeelt annet enn sit-ups.....
 11. Ukas: En yngre herremann (20ish), kjørte situps med vekt- sittende på en skråbenk! Med skrå på benken! Flere sett tillogmed! Edit: Altså en vanlig oppoverskrå skrå benk, som vanligvis brukes til ymse benkpress og lignende. Ikke en slik som man henger etter beina på.
 12. Jeg klarer å holde det nogenlunde i sjakk nå, med mye omega3 og lite stress. Så fort jeg spiser mat jeg ikke tåler kommer det på skuldrene og lårene. Jeg smører tørrflekkene med helosan, og kortisonsalve ved behov. Gikk i ungdomsårene på cellegift mot psoriasisen, og det fungerte fint, sett bort fra kvalme ett par dager i uken og påtvunget alkoholrestriksjon. Har nesten bestandig flekker bak knærne og i hodebunnen, men ingenting større enn ett kronestykke. Er i grunn mest plaget med artritten.
 13. Jeg bruker ikke vanlig bh under, er sportsbhen god nokk skal det ikke være nødvendig. Har og en del pupp, og syns det er litt godt å skvise de inn så de tar litt mindre plass
 14. Har søkt på religionsvitenskap på ntnu og barnehagelærer på dronning maud
×
×
 • Opprett ny...