tonelone Skrevet 15. januar 2012 Skrevet 15. januar 2012 Tar bare opp en liten klump med skjeien og legger i panna. Den smelter ganske fort å.. så for meg at det ikke gikk an å ta med skjei! men da prøver jeg det Siter
Friskus Skrevet 15. januar 2012 Skrevet 15. januar 2012 Bruker stort sett ingenting. Bare litt vann fordi jeg synes krydderet fester seg bedre Av og til har jeg i cocosa, men det er mest for smakens skyld! Siter
Kristin Charm Skrevet 15. januar 2012 Skrevet 15. januar 2012 Jeg bruker en kalorifri spray, da jeg aldri har syntes olje gir noen god smak, heller motsatt Og jeg har prøvd ganske mange! Unner meg selv heller en liten dessert for de kaloriene som hadde gått til oljen Siter
Friskus Skrevet 15. januar 2012 Skrevet 15. januar 2012 Jeg bruker en kalorifri spray, da jeg aldri har syntes olje gir noen god smak, heller motsatt Og jeg har prøvd ganske mange! Unner meg selv heller en liten dessert for de kaloriene som hadde gått til oljen Liker tankegangen Når det er noen andre her i huset som lager maten til meg, da bader den i olje.. bokstavelig talt. Synes det nærmer seg kvalmt når det blir sånn! Siter
Kristin Charm Skrevet 15. januar 2012 Skrevet 15. januar 2012 Liker tankegangen Når det er noen andre her i huset som lager maten til meg, da bader den i olje.. bokstavelig talt. Synes det nærmer seg kvalmt når det blir sånn! Uff ja. Foreldrene mine dynker til og med typ kjøttdeig i olje noen ganger! Som om det ikke var nok fett der fra før Siter
Friskus Skrevet 15. januar 2012 Skrevet 15. januar 2012 Uff ja. Foreldrene mine dynker til og med typ kjøttdeig i olje noen ganger! Som om det ikke var nok fett der fra før Samme problemet her, og det er ikke noe å gjøre med det heller! Derfor lager jeg størsteparten av maten selv Siter
VegarL Skrevet 15. januar 2012 Skrevet 15. januar 2012 stekepose!(ovnen) slipper å bruke noen oljer og smør. Blir mye saftigere enn i panna..tar dog noen min lengere men verd det imens man lager tilbehøret! . 1 Siter
Kristin Charm Skrevet 15. januar 2012 Skrevet 15. januar 2012 Samme problemet her, og det er ikke noe å gjøre med det heller! Derfor lager jeg størsteparten av maten selv Haha, samme her! Det er jo da den blir best uansett Siter
Friskus Skrevet 15. januar 2012 Skrevet 15. januar 2012 stekepose!(ovnen) slipper å bruke noen oljer og smør. Blir mye saftigere enn i panna..tar dog noen min lengere men verd det imens man lager tilbehøret! Dette har jeg aldri prøvd. Hva er forskjellen på stekepose, og bare å ovnsbake den? Hørtes spennende ut! Haha, samme her! Det er jo da den blir best uansett Absolutt Siter
VegarL Skrevet 15. januar 2012 Skrevet 15. januar 2012 Dette har jeg aldri prøvd. Hva er forskjellen på stekepose, og bare å ovnsbake den? Hørtes spennende ut! Absolutt Når du har det i en stekepose "fanger" du all dampen/fuktigheta inni posen og da blir det du steker saftigere, istede for at når du har det i stekepanna fordamper veldig mye..noe sånt vannet som blir i posen holder stykket fuktig/mørt eller hva jeg ska kalle det..kan bruke skei når du ska kutte opp kyllingen etterpå Siter
Friskus Skrevet 15. januar 2012 Skrevet 15. januar 2012 Når du har det i en stekepose "fanger" du all dampen/fuktigheta inni posen og da blir det du steker saftigere, istede for at når du har det i stekepanna fordamper veldig mye..noe sånt vannet som blir i posen holder stykket fuktig/mørt eller hva jeg ska kalle det..kan bruke skei når du ska kutte opp kyllingen etterpå Nam, dette hørtes godt ut Får man kjøpt slike poser på vanlige matbutikker eller? Siter
VegarL Skrevet 15. januar 2012 Skrevet 15. januar 2012 Jepp, samme hylle som brødposer osv. Anbefaler Maggi Juicy Chicken hvis du ska lage med kylling. Siter
Friskus Skrevet 15. januar 2012 Skrevet 15. januar 2012 Jepp, samme hylle som brødposer osv. Anbefaler Maggi Juicy Chicken hvis du ska lage med kylling. Øverst på min handleliste neste gang jeg handler! Siter
Trening2012 Skrevet 15. januar 2012 Skrevet 15. januar 2012 Rapsolje til det meste, men jeg er også veldig glad i putte ting i folie og stappe det i stekeovnen. For øvrig snakket en eller annen foreleser innen ernæring på at selv om olivenolje endrer seg ved høy varme må den utsettes for denne varmen over tid for at det skal skje. Hun mente at det ikke var noe å tenke på, da vi sjelden steker mat i lang tid på veldig høy varme. Siter
morten Skrevet 15. januar 2012 Skrevet 15. januar 2012 stekepose!(ovnen) slipper å bruke noen oljer og smør. Blir mye saftigere enn i panna..tar dog noen min lengere men verd det imens man lager tilbehøret! Hvor får man kjøpt det her og kan det brukes flere ganger på rad? Siter
VegarL Skrevet 15. januar 2012 Skrevet 15. januar 2012 Hvor får man kjøpt det her og kan det brukes flere ganger på rad? Stekeposene er nok engangsposer..men de koster nada =) "maggijuicychicken" koster 15-18kr (spørs hvor du handler). De har stekeposer på alle butikker der du finner brødposene o.l Siter
Gjest Loco Skrevet 18. januar 2012 Skrevet 18. januar 2012 Jeg steker kyllingfilet (eller kjøtt noen ganger) -som er kuttet opp i biter uten smør/olje og med bare kryddermix i stekeovnen.Det er godt med ketchup på ^^ Siter
Kristin Charm Skrevet 19. januar 2012 Skrevet 19. januar 2012 Jeg steker kyllingfilet (eller kjøtt noen ganger) -som er kuttet opp i biter uten smør/olje og med bare kryddermix i stekeovnen.Det er godt med ketchup på ^^ Ovsnbakt er kjempelurt, da slipper du oljen, og du kan la maten stå å godgjøre seg mens du gjør andre ting! Har til og med begynt å lage omelett i ovnen :thumbsup: nyx 1 Siter
Lily Skrevet 19. januar 2012 Skrevet 19. januar 2012 Ovsnbakt er kjempelurt, da slipper du oljen, og du kan la maten stå å godgjøre seg mens du gjør andre ting! Har til og med begynt å lage omelett i ovnen :thumbsup: Anbefaler også mikrobølgeovn for tilberedning av mat! Utrolig hvor gode grønnsakene blir i mikroen. Løk, tomat, paprika -> i mirkoen i ca. 4 min -> avkjøl og spis! Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.