Gå til innhold

Trening2012

Medlemmer
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Trening2012

 1. Jeg trener kondis 4-5 ganger i uka (mest langrenn nå, trives best ute), og styrke 2-3 ganger. Dagene varierer etter hva annet jeg har på timeplanen. Liker best å trene morgen/formiddag.
 2. Trening2012

  Dagens Glade

  AC Brotherhood etter middag. :thumbsup:
 3. Rapsolje til det meste, men jeg er også veldig glad i putte ting i folie og stappe det i stekeovnen. For øvrig snakket en eller annen foreleser innen ernæring på at selv om olivenolje endrer seg ved høy varme må den utsettes for denne varmen over tid for at det skal skje. Hun mente at det ikke var noe å tenke på, da vi sjelden steker mat i lang tid på veldig høy varme.
 4. Jeg er 168 og veier 82,5 kg. Vekta er jevnt fordelt, så jeg ser ikke ut som en blubbe, men det er jo en grunn til at jeg vil ned i vekt og fettprosent. Jeg ender vel opp på timeglass til slutt, for jeg har former uansett hvor slank jeg er.
 5. Trening2012

  Dagens Glade

  Ferdig med husarbeidet og kan vie resten av dagen til trening.
 6. Uff, nå får jeg mareritt i natt. Som en av de eldre og mindre sexy damene skjønner jeg deg godt, smårips (av begge kjønn) er penere å se på.
 7. Tror? Jeg har da øyne. Mannfolk på treningssenteret holder seg bra ja, men går du på foreldremøter på skole og i barnehage ser du "normale" folk i den aldersgruppa. RImelig likt fordelt forfall blant foreldre, etter det jeg kan se.
 8. Haha, det forfallet er nok jevnt fordelt på kjønnene, men du ser kanskje ikke så ofte på mannfolka?
 9. Siden jeg jobber som treningsveileder sier jeg i fra. Enkelte setter pris på det, andre gir faen, men da har jeg iallefall gjort jobben min.
 10. Mange bra mål her. Hovedmålene mine: * Kvitte meg med 10 kg som kom snikende i 2011 * Ned i fettprosent Veien går gjennom å ta tilbake de gode kostholdsrutinene, kondis- og styrketrening, og kanskje et løp og/eller sykkelritt i løpet av året for å krydre tilværelsen litt.
 11. Menn som er seg selv, og lar meg være meg selv, som er engasjerte, omsorgsfulle, positive og aktive. Humor er essensielt.
 12. Trening2012

  Spill

  Haha, sønnen min spiller også Halo, og ga opp å ha meg med. Det ble altfor enkelt for ham. For øvrig foretrekker jeg Assassin's Creed o.l. Spiller på Xbox. Tidligere (da jeg var ung!) spilte jeg mye Quake og Warcraft (ikke World of) på pc, og Heroes of Might and Magic på PS.
 13. "Har så vondt i ryggen/skulderen/kneet/[insert vilkårlig kroppsdel], så det er nok best å ta det med ro." "Fikk ikke parkert utenfor treninga." (En dame dro faktisk hjem, fordi hun ikke fikk parkert 10 meter fra døra, mens det er flust av andre parkeringsplasser i 2 minutters gangavstand til senteret.)
 14. 2 glutenfrie knekkebrød med masse makrell i tomat og sitronpepper.
 15. Trening2012

  Dagens Glade

  Startet i går, men det er en god fortsettelse!
 16. Trening2012

  Dagens Glade

  Jeg har enda mer å glede meg over i dag. Rakk en skitur, selv om jeg trodde det måtte bli treningsfri pga tidsklemma! :thumbsup:
 17. Trening2012

  Dagens Glade

  Jobber som treningsveileder.
 18. Trening2012

  Dagens Glade

  Gleder meg til seinvakt! Fantastisk å ha en jobb der en nesten utelukkende treffer blide kunder.
 19. Jeg er singel fordi jeg er feig, har dårlig selvtillit, og dessuten stadig faller for gutter som er 10 år yngre enn meg. 2012 blir definitivt ikke året for meg i denne kategorien, men jeg trives godt som singel også.
 20. Jeg trener alene, siden treninga også er "hellig alenetid" for meg. Jeg MÅ ha en dose alenetid hvis jeg ikke skal bli gæren.
 21. For min del kommer kvisene alltid i forbindelse med stress, etter mye intensiv trening, og etter inntak av glutenholdige matvarer. I tillegg får jeg reaksjoner (hissig rødhet) i ansiktet og på brystet hvis jeg spiser visse matvarer, som for eksempel paprika.
 22. Knekkebrød og makrell i tomat, banan, nøtter. Ikke så spennende, men heller ikke en løsning jeg tyr til så ofte. Lettvint å lage en ekstra porsjon mat som jeg kan ta med å varme i mikroen på jobben.
×
×
 • Opprett ny...