Gå til innhold

Trening2012

Medlemmer
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg trener kondis 4-5 ganger i uka (mest langrenn nå, trives best ute), og styrke 2-3 ganger. Dagene varierer etter hva annet jeg har på timeplanen. Liker best å trene morgen/formiddag.
 2. Trening2012

  Dagens Glade

  AC Brotherhood etter middag. :thumbsup:
 3. Rapsolje til det meste, men jeg er også veldig glad i putte ting i folie og stappe det i stekeovnen. For øvrig snakket en eller annen foreleser innen ernæring på at selv om olivenolje endrer seg ved høy varme må den utsettes for denne varmen over tid for at det skal skje. Hun mente at det ikke var noe å tenke på, da vi sjelden steker mat i lang tid på veldig høy varme.
 4. Jeg er 168 og veier 82,5 kg. Vekta er jevnt fordelt, så jeg ser ikke ut som en blubbe, men det er jo en grunn til at jeg vil ned i vekt og fettprosent. Jeg ender vel opp på timeglass til slutt, for jeg har former uansett hvor slank jeg er.
 5. Trening2012

  Dagens Glade

  Ferdig med husarbeidet og kan vie resten av dagen til trening.
 6. Uff, nå får jeg mareritt i natt. Som en av de eldre og mindre sexy damene skjønner jeg deg godt, smårips (av begge kjønn) er penere å se på.
 7. Tror? Jeg har da øyne. Mannfolk på treningssenteret holder seg bra ja, men går du på foreldremøter på skole og i barnehage ser du "normale" folk i den aldersgruppa. RImelig likt fordelt forfall blant foreldre, etter det jeg kan se.
 8. Haha, det forfallet er nok jevnt fordelt på kjønnene, men du ser kanskje ikke så ofte på mannfolka?
 9. Siden jeg jobber som treningsveileder sier jeg i fra. Enkelte setter pris på det, andre gir faen, men da har jeg iallefall gjort jobben min.
 10. Mange bra mål her. Hovedmålene mine: * Kvitte meg med 10 kg som kom snikende i 2011 * Ned i fettprosent Veien går gjennom å ta tilbake de gode kostholdsrutinene, kondis- og styrketrening, og kanskje et løp og/eller sykkelritt i løpet av året for å krydre tilværelsen litt.
 11. Menn som er seg selv, og lar meg være meg selv, som er engasjerte, omsorgsfulle, positive og aktive. Humor er essensielt.
 12. Trening2012

  Spill

  Haha, sønnen min spiller også Halo, og ga opp å ha meg med. Det ble altfor enkelt for ham. For øvrig foretrekker jeg Assassin's Creed o.l. Spiller på Xbox. Tidligere (da jeg var ung!) spilte jeg mye Quake og Warcraft (ikke World of) på pc, og Heroes of Might and Magic på PS.
 13. "Har så vondt i ryggen/skulderen/kneet/[insert vilkårlig kroppsdel], så det er nok best å ta det med ro." "Fikk ikke parkert utenfor treninga." (En dame dro faktisk hjem, fordi hun ikke fikk parkert 10 meter fra døra, mens det er flust av andre parkeringsplasser i 2 minutters gangavstand til senteret.)
×
×
 • Opprett ny...