Eivind Eliasson Skrevet 7. juni 2013 Forfatter Del Skrevet 7. juni 2013 Har nå lagt inn foreløpige pimper i førstetråden! Andy 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21850-pimp-my-halvfabrikata/page/2/#findComment-791505 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krsitoffer Skrevet 9. juni 2013 Del Skrevet 9. juni 2013 Pleier og ta av mozzarellabitene mens han fortsatt er frossen, så har jeg på shitloads med ost, samt. noe kjøtt (hva som helst av kjøttrester fra kjøleskapet, alt funker) så legger jeg på de frosne mozzarellabitene på toppen igjen og doser på endel ekstra oregano/grillgrydder. Synes det smaker bedre og han blir bedre gjennomstekt i forhold til å bare ha alt ekstra rett oppå, slipper å steke 2-3 om gangen også om jeg har nok fyll, sunt vet jeg ikke men det er relativt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21850-pimp-my-halvfabrikata/page/2/#findComment-793653 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 9. juni 2013 Del Skrevet 9. juni 2013 Visp sammen en eggerøre og hell over grandisen før du setter den i ovnen, så nytt ostelag oppå. Så får du en proteinbombe med herlig pizza med himmelsk lag omelett og ost på toppen Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21850-pimp-my-halvfabrikata/page/2/#findComment-793665 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hanne_ Skrevet 10. juni 2013 Del Skrevet 10. juni 2013 Posecarbonara + stek bacon sammen med oppskåret skinke i panna (da blir skinka baconifisert + stek masse sopp fersk sopp. Blande alt sammen. Ekstra ost og pepper på toppen! Også godt med ekstra kylling. melis1988 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21850-pimp-my-halvfabrikata/page/2/#findComment-794148 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Titanium Skrevet 14. juni 2013 Del Skrevet 14. juni 2013 Har du kun en kjip Casa di Mama trio di carne? PimpMyHalvfabrikata™ presenterer: Cinco di carne Add: pepperskinkemarinert svinekjøttost etter eget ønskeeventuelt annet kjøtt Advarsel: Fare for massivt med gains Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21850-pimp-my-halvfabrikata/page/2/#findComment-797496 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alexander V Skrevet 14. juni 2013 Del Skrevet 14. juni 2013 Heihopro 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21850-pimp-my-halvfabrikata/page/2/#findComment-797506 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krsitoffer Skrevet 23. juni 2013 Del Skrevet 23. juni 2013 Visp sammen en eggerøre og hell over grandisen før du setter den i ovnen, så nytt ostelag oppå. Så får du en proteinbombe med herlig pizza med himmelsk lag omelett og ost på toppen Prøvde dette men hvordan får du eggerøra til å holde seg oppå grandisen?, ble veldig grisete nå som jeg prøvde med 6 egg, neste gang skal jeg prøve i paiform. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21850-pimp-my-halvfabrikata/page/2/#findComment-803814 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 23. juni 2013 Del Skrevet 23. juni 2013 Prøvde dette men hvordan får du eggerøra til å holde seg oppå grandisen?, ble veldig grisete nå som jeg prøvde med 6 egg, neste gang skal jeg prøve i paiform. Prøv litt færre egg evt, og gjerne på frossen pizza da det binder seg litt til underlaget. Du kan også konstruere en ytterring av ost som holder det bedre på plass Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21850-pimp-my-halvfabrikata/page/2/#findComment-803905 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krsitoffer Skrevet 23. juni 2013 Del Skrevet 23. juni 2013 Konstruere en ytterring av ost som holder det bedre på plass Tror det ligger noe i dette, Hvis ikke kunne man kanskje ha stekt opp en slags halvferdig/deigete eggerøre som man lett kunne sparklet på pizzaen (da får man plutselig på en 8 egg ihvertfall) etter han allerede har stått inne i en 5-6minutter også ha på ett lag ost oppå i samme slengen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21850-pimp-my-halvfabrikata/page/2/#findComment-803990 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krsitoffer Skrevet 23. juni 2013 Del Skrevet 23. juni 2013 Må takke for forslaget om egg på pizza eirich, prøvde nå å gjøre det som jeg nevnte rett over, steke eggerøra til han blir gjørmete/limete for så å sparkle på halvferdig pizza med ett lag ost over, forvarmer man ovnen og er litt rutinert står man faktisk bare på kjøkkenet i 10-12min inkludert rydding/vasking samt. ender opp med ca. 2500 lettspiste kcal i form av relativt greie macros. (141g karb, 189g protein og 127g fett fikk jeg på diett.no) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21850-pimp-my-halvfabrikata/page/2/#findComment-804206 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 23. juni 2013 Del Skrevet 23. juni 2013 Må takke for forslaget om egg på pizza eirich, prøvde nå å gjøre det som jeg nevnte rett over, steke eggerøra til han blir gjørmete/limete for så å sparkle på halvferdig pizza med ett lag ost over, forvarmer man ovnen og er litt rutinert står man faktisk bare på kjøkkenet i 10-12min inkludert rydding/vasking samt. ender opp med ca. 2500 lettspiste kcal i form av relativt greie macros. (141g karb, 189g protein og 127g fett fikk jeg på diett.no) Konge! Føler jeg meg ikke så rar når jeg har eggerøre på pizzaen Easy gains og godt! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21850-pimp-my-halvfabrikata/page/2/#findComment-804208 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eivind Eliasson Skrevet 1. juli 2013 Forfatter Del Skrevet 1. juli 2013 Her kom det mange bra forslag Ikke umulig at jeg tester noen av dem selv! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21850-pimp-my-halvfabrikata/page/2/#findComment-808935 Del på andre sider Flere delingsvalg…
RobbieLad Skrevet 1. juli 2013 Del Skrevet 1. juli 2013 Kidsa insisterte absolutt på grandis idag. Nesten litt flau når jeg kjøper det. Men jazza den opp med 400gr karbonadedeig lagt oppå i strimler. Både far og barn va fornøyd. Marie 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21850-pimp-my-halvfabrikata/page/2/#findComment-809176 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.