Velvet Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Slår aldri feil. Jeg tåler altså ikke kjøtt og blir nesten dårligere og dårligere for hver bidige gang jeg spiser noe kjøtt. Jeg liker ikke egg i stekt tilstand, og kan til nøds spise kokt egg om det blandes med noe. Spiser mye egg iblandet grøt, smothies og grønnsaksmos. Men det er ikke nok sikkert. Sikkert 5 middager i uken er fisk, så det går greit. Liker ikke linser (så mye) og liker ikke bønner. Liker ikke tunfisk, og ja, jeg er FRYKTELIG barnslig i matveien. Piller f.eks rosiner ut av det det måtte være i. Så hva er igjen da av gode proteinkilder bortsett fra melkeprodukter? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1919-proteinkilder/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Jeg liker ikke tunfisk heller så du er ikke aleine Lukter død .. hehe Hva med ting som linser, bønner o.l? Proteintilskudd ? Blir du dårlig av alt kjøtt eller bare rødt? Har du allergier o.l? Kanskje greit å finne ut hvorfor du blir dårlig om du ikke veit det.. Kjipt at det skal være sånn... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1919-proteinkilder/#findComment-58117 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 1. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 1. desember 2011 Det er alt kjøtt, har bare spist kalkun og kylling i det siste for å teste. Danner ikke så mye intrinsic factor, hjelpestoffet som tar opp b12 så legen tok også en eller annen test for å se om jeg mangler enzymet som bryter ned proteinet i kjøtt:p Don't ask, aner ikke, hehe. Bønner liker jeg ikke. Linser kan jeg spise litt av en sjelden gang, men de må være gule og komme fra innvandrersjappa Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1919-proteinkilder/#findComment-58138 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tomt Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Hva med Tofu? Og diverse soyaprodukter man får kjøpt på Meny/Ica Maxi/Helsekosten? Prøvd noe av dette? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1919-proteinkilder/#findComment-58144 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Nei, vettu hva du er vanskelig assa haha... Sikkert noen andre her inne med gode tips Jeg spiser mengder med kjøtt og har ingen problemer. men vi er tross alt forskjellige Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1919-proteinkilder/#findComment-58146 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 1. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 1. desember 2011 Nei, vettu hva du er vanskelig assa haha... Født vanskelig Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1919-proteinkilder/#findComment-58151 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Minelly Skrevet 5. desember 2011 Del Skrevet 5. desember 2011 reker? Hamp: http://www.super-nature.no/supershop.nsf/index.html?OpenFrameSet&Frame=main&Src=http://www.super-nature.no/weblogin.nsf/docs/D21AA068BE634A0DC12576EA00495840?OpenDocument%26AutoFramed Jane 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1919-proteinkilder/#findComment-62132 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 5. desember 2011 Del Skrevet 5. desember 2011 reker? Hamp: http://www.super-nature.no/supershop.nsf/index.html?OpenFrameSet&Frame=main&Src=http://www.super-nature.no/weblogin.nsf/docs/D21AA068BE634A0DC12576EA00495840?OpenDocument&AutoFramed Og scampi som er såå godt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1919-proteinkilder/#findComment-62143 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 6. desember 2011 Del Skrevet 6. desember 2011 Det er alt kjøtt, har bare spist kalkun og kylling i det siste for å teste. Danner ikke så mye intrinsic factor, hjelpestoffet som tar opp b12 så legen tok også en eller annen test for å se om jeg mangler enzymet som bryter ned proteinet i kjøtt:p Don't ask, aner ikke, hehe. Bønner liker jeg ikke. Linser kan jeg spise litt av en sjelden gang, men de må være gule og komme fra innvandrersjappa Kan jeg spørre hva som skjer dersom du spiser kjøtt? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1919-proteinkilder/#findComment-62337 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 6. desember 2011 Del Skrevet 6. desember 2011 Fettredusert mandelmel er proteinrikt, det samme gjelder bake pro. Ved bruk av disse "meltypene" kan du bake diverse ulike proteinrike bakevarer... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1919-proteinkilder/#findComment-62338 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 6. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 6. desember 2011 Kan jeg spørre hva som skjer dersom du spiser kjøtt? Akutt mageproblemer og sengeliggende Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1919-proteinkilder/#findComment-62404 Del på andre sider Flere delingsvalg…
InaL Skrevet 6. desember 2011 Del Skrevet 6. desember 2011 Slår aldri feil. Jeg tåler altså ikke kjøtt og blir nesten dårligere og dårligere for hver bidige gang jeg spiser noe kjøtt. Jeg liker ikke egg i stekt tilstand, og kan til nøds spise kokt egg om det blandes med noe. Spiser mye egg iblandet grøt, smothies og grønnsaksmos. Men det er ikke nok sikkert. Sikkert 5 middager i uken er fisk, så det går greit. Liker ikke linser (så mye) og liker ikke bønner. Liker ikke tunfisk, og ja, jeg er FRYKTELIG barnslig i matveien. Piller f.eks rosiner ut av det det måtte være i. Så hva er igjen da av gode proteinkilder bortsett fra melkeprodukter? Jeg foreslår at du rett og slett prøver å vende deg til smak/konsistens på noe av det du ikke liker - for den lista var jo ganske lang. Hvis du finner gode oppskrifter der du inkluderer f.eks tunfisk og legger godvilja til, og egg - her finnes det jo utallige variasjoner. Hvordan er det forresten med melkeprodukter som Skyr, Cottage Cheese go mager kesam? Og hva med bønnestuing/mos? Med godt krydder og tilbehør er jo det knallgodt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1919-proteinkilder/#findComment-62412 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 6. desember 2011 Del Skrevet 6. desember 2011 På helsekosten (og på større matbutikker i Sverige) får du også kjøpt en slags kjøttdeig laget av vegetabilske råvarer. Smaker nesten som kjøttdeig, inneholder masse proteiner og er magert Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1919-proteinkilder/#findComment-62435 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 6. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 6. desember 2011 reker? Hamp: http://www.super-nature.no/supershop.nsf/index.html?OpenFrameSet&Frame=main&Src=http://www.super-nature.no/weblogin.nsf/docs/D21AA068BE634A0DC12576EA00495840?OpenDocument&AutoFramed Går krabber for det samme? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1919-proteinkilder/#findComment-62608 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 6. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 6. desember 2011 Fettredusert mandelmel er proteinrikt, det samme gjelder bake pro. Ved bruk av disse "meltypene" kan du bake diverse ulike proteinrike bakevarer... Menneh da er vi jo på god vei, lager jo mandelgrøt nesten daglig:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1919-proteinkilder/#findComment-62610 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 6. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 6. desember 2011 Jeg foreslår at du rett og slett prøver å vende deg til smak/konsistens på noe av det du ikke liker - for den lista var jo ganske lang. Hvis du finner gode oppskrifter der du inkluderer f.eks tunfisk og legger godvilja til, og egg - her finnes det jo utallige variasjoner. Hvordan er det forresten med melkeprodukter som Skyr, Cottage Cheese go mager kesam? Og hva med bønnestuing/mos? Med godt krydder og tilbehør er jo det knallgodt Mja, det er vel ikke sånn at jeg ikke liker egg sånn som at det smaker pyton. Jeg spiser egg, jeg syns bare ikke det er særlig godt i kokt eller stekt tilstand. F.eks hadde jeg to speilegg til frokost, men spiste bare det ene fordi ett var mer enn nok smaksmessig Ble nesten sånn at den siste biten vokste i munnen. Derfor pleier jeg heller å blande masse egg i smoothies, grønnsaksmos, grøt etc. Føler meg sikker på at jeg kanskje hadde blitt å spist tunfisk om det var blanda med noe annet, men rett fra boksen er uaktuelt, ligner på kattemat Spiser en del skyr og cottage cheese, kesam derimot er best om den kommer i vaniljevarianten Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1919-proteinkilder/#findComment-62614 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SaraFell Skrevet 6. desember 2011 Del Skrevet 6. desember 2011 Jeg vil anbefale deg å kjøpe en vegetarkokebok, rett og slett. Ikke en superfancy en, men mange av dem inneholder mye god basic informasjon om proteinkilder til oss som ikke spiser kjøtt, pluss at du kan lære deg å tilberede linser, bønner osv sånn at de faktisk smaker godt! Ser også at tofu er nevnt over her, det anbefaler jeg også! Du får enten ferdig krydra tofu, eller du krydrer selv:) Erika og Velvet 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1919-proteinkilder/#findComment-62632 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 6. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 6. desember 2011 Fettredusert mandelmel er proteinrikt, det samme gjelder bake pro. Ved bruk av disse "meltypene" kan du bake diverse ulike proteinrike bakevarer... Vet du om hasselnøttmel er proteinrikt på samme linja? Må bruke opp en pose jeg har Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1919-proteinkilder/#findComment-62846 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 7. desember 2011 Del Skrevet 7. desember 2011 Vet du om hasselnøttmel er proteinrikt på samme linja? Må bruke opp en pose jeg har Hvis det er et ikke avfettet hasselnøttmel, så er det ikke så veldig proteinrikt - i hvert fall ikke sammenlignet med avfettet mandelmel. Når man avfetter nøttemel, så øker konsentrasjonen av proteiner. Hasselnøttmel har jeg ikke sett avfettet før. Dog har de avfettet peanøttmel på iHerb :thumbsup: Peanøttmelet fra iHerb inneholder (per 100 g): - 53 g proteiner - 13 g fett - 26,7 g karbohydrater ...Prisen er ca. 52 kr for 900 g. Mandelmel fra funskjonellmat inneholder (per 100 g): 40 g proteiner 11 g fett 8 g karbohydrater ...Prisen er ca. 90 kr for 500 g. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1919-proteinkilder/#findComment-63474 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 12. desember 2011 Del Skrevet 12. desember 2011 Hvis det er et ikke avfettet hasselnøttmel, så er det ikke så veldig proteinrikt - i hvert fall ikke sammenlignet med avfettet mandelmel. Når man avfetter nøttemel, så øker konsentrasjonen av proteiner. Hasselnøttmel har jeg ikke sett avfettet før. Dog har de avfettet peanøttmel på iHerb :thumbsup: Peanøttmelet fra iHerb inneholder (per 100 g): - 53 g proteiner - 13 g fett - 26,7 g karbohydrater ...Prisen er ca. 52 kr for 900 g. Mandelmel fra funskjonellmat inneholder (per 100 g): 40 g proteiner 11 g fett 8 g karbohydrater ...Prisen er ca. 90 kr for 500 g. Smaker peanøttmelet peanøtt? Hadde vært ubernice i pannekaker eller noe om det gjorde det Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1919-proteinkilder/#findComment-69602 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.