Gå til innhold

Proteinkilder


Velvet

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Slår et slag for Quorn jeg da, i tillegg til resten som er nevnt her. Fåes f eks kjøpt på Meny, Ica Maxi til rundt en femtilapp for farsen ihvertfall, husker ikke prisen på de andre. Det er altså en proteinrik kjøtterstatning. Må krydres mye for at det skal smake, men det er jo halve moroa ... :) Bruker farsen mye, til pizza, spagetti, lasagne, alt man bruker kjøttdeig til egentlig.

Støtter forslaget lenger opp om en vegetarkokebok. Om du vil prøve å utfordre komfortsonen litt kan jeg anbefale Bønner og linser av Camilla Jensen, fantastisk anvendelig bok som i tillegg er estetisk vakker. Boka har oppskrifter for alle anledninger (inkludert kaker og småbakst), og en god introduksjon til bønner og linser som kan være fin å lese når man er bønnefersk. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...