Jane Skrevet 16. februar 2012 Skrevet 16. februar 2012 Jeg tok meg den frihet å lagde en litt mer beskrivende trådtittel Siter
Tonje_86 Skrevet 16. februar 2012 Skrevet 16. februar 2012 Ja, du må være skikkelig spesiell du Tenk at du ikke gaflet i deg pizza eller potetgull som måltid. Spiste mager kesam med saft her om dagen på jobb, og de andre lurte på om jeg satt og spiste rømme. Siter
Pinky! Skrevet 16. februar 2012 Skrevet 16. februar 2012 Jeg får ofte kommentarer på "syke" og "rare" blandinger jeg lager av div mat..... Men jeg synes jo dette her så godt ut jeg! SÅ da er det ikke vi som er rare når vi ikke er alene om å like sånn mat. Siter
Lloyd Skrevet 16. februar 2012 Skrevet 16. februar 2012 Nektarin* Nå går det i Cottage Cheese og hjemmelaga frokostblanding med syltetøy uten sukker! NOMnom Nektarin likner på fersken, bare minus "pusete hår". Det stemmer at det ikke selges madariner i Norge, så det du har det er intet mindre enn en klementin(slik som smoit sa) Pinky! 1 Siter
Anna Skrevet 27. februar 2012 Skrevet 27. februar 2012 Denne varianten er også meget god Lloyd og Augis 2 Siter
Renatii Skrevet 27. februar 2012 Skrevet 27. februar 2012 [ATTACH=full]11840[/ATTACH] Denne varianten er også meget god ka som e oppi skyren ?? såg god og rosa ut:p Siter
Metal_Barbie Skrevet 27. februar 2012 Skrevet 27. februar 2012 Nei? Du er ikke spesiell...det er de som er for kjedelige og uviten:P Siter
Anna Skrevet 27. februar 2012 Skrevet 27. februar 2012 det er blåbær, sukrin, og litt kanel! Itillegg er det bananbiter, paranøtter og kokosflak som har gjemt seg litt inni der;) Lloyd, Olaf G. og Renatii 3 Siter
Olaf G. Skrevet 27. februar 2012 Skrevet 27. februar 2012 Vil si det er mer spesielt å _ikke_ ville spise det du poster bilder av. Fristende! Siter
fridaoj Skrevet 27. februar 2012 Forfatter Skrevet 27. februar 2012 det er blåbær, sukrin, og litt kanel! Itillegg er det bananbiter, paranøtter og kokosflak som har gjemt seg litt inni der;) [ATTACH=full]11840[/ATTACH] Denne varianten er også meget god Nomnom Siter
lillegull Skrevet 5. mars 2012 Skrevet 5. mars 2012 I dag ble jeg fortalt at jeg er spesiell, ettersom jeg spiser det her; Altså, Cottage Cheese er godt, mandler er godt, rusiner er godt og nektariner er godt. [ATTACH=full]1731[/ATTACH] Konklusjon; Sunt og GODT! Nei du er ikke rar. Det der så knallgodt ut. Jeg hadde kålrabistappe i cottage cheesen på jobb ( kantine med 100 folk) DER fikk jeg mange rare blikk gitt, men jeg skal si deg det var godt. Tenk om jeg skulle gnage på alle som spiser mat jeg synes er rar, eks Frityr-terroriserte matvarer. Da hadde jeg ikke gjort annet enn å gå rundt og kverulere på andres matvalg. Ære være mangfoldet, også i matveien =) Siter
fridaoj Skrevet 5. mars 2012 Forfatter Skrevet 5. mars 2012 Nei du er ikke rar. Det der så knallgodt ut. Jeg hadde kålrabistappe i cottage cheesen på jobb ( kantine med 100 folk) DER fikk jeg mange rare blikk gitt, men jeg skal si deg det var godt. Tenk om jeg skulle gnage på alle som spiser mat jeg synes er rar, eks Frityr-terroriserte matvarer. Da hadde jeg ikke gjort annet enn å gå rundt og kverulere på andres matvalg. Ære være mangfoldet, også i matveien =) WORD. Siter
Kristin Charm Skrevet 5. mars 2012 Skrevet 5. mars 2012 Det å gå på VGS er bare fantastisk. Jeg har lagd en enkel salat med laks, brokkoli, blomkål og eple, og hele vennegjengen blir stående å stirre oppi matboksen og lure på hva i alle daaager jeg har laget meg. Laks! Hjemme spiser jeg jo akkurat like mye sært som resten av folka på denne bloggen Bare fordi jeg ikke spiser brødskive med brunost tre ganger om dagen Siter
Mr.F Skrevet 5. mars 2012 Skrevet 5. mars 2012 Å gå på VGS , og samtidig spise nogelunde fornuftig, innebærer at en må ha en god porsjon selvironi. Mens venner kommer inn i kantinen med boller, cola, sjokolade, pizza og kebab, feirer jeg alltid den kommende helgen med cottage cheese på fredager. Rosiner, syltetøy og litt havregryn oppi blandingen, og vips har jeg en god, billig og sunn lunsj som metter Kristin Charm 1 Siter
linek86 Skrevet 7. mars 2012 Skrevet 7. mars 2012 Jeg får høre det på jobb hver dag, hva spiser du? Er yoghurten din dårlig, det er klumper jo.. Banan oppi der, er det godt a?? You name it!! Heheheh... Men de er like nysjerrige hver dag for hva min lunsj består av, å like fasinert elr. rister på hodet hver gang!! Bye bye, brødskiver...you gouy are long gone!! ;P Siter
Jane Skrevet 7. mars 2012 Skrevet 7. mars 2012 Jeg får alltid rare blikk og spørsmål når jeg drikker svart kaffe og har brunost ved siden av. Det som er sååå godt. Bikini og Kristin Charm 2 Siter
pelsjeger Skrevet 8. mars 2012 Skrevet 8. mars 2012 ja du er spesiell, rar og unormal.. tenk å spise noe sånt a gitt.. jiiises.. mennesker spiser jo kun det som står i ingrids kokebok.. huff linek86 1 Siter
Bikini Skrevet 8. mars 2012 Skrevet 8. mars 2012 Jeg får alltid rare blikk og spørsmål når jeg drikker svart kaffe og har brunost ved siden av. Det som er sååå godt. Det er driiiiiiitdigg! Særlig mørkt, rista rugbrød med ekte geitost (la den smelte nedi brødet) og kaffe til. Mmmmmmmmmm! Siter
Bikini Skrevet 8. mars 2012 Skrevet 8. mars 2012 Jeg synes det er mer spesielt å spise svidd-deigklump-pizza fra kantina og i tillegg være fornøyd med det. Men det som forundrer meg mest er hvor lite folk vet om mat generelt, ikke bare sunnhetsmessig, men hva som eksisterer, hva de har smakt, hva som er godt, hva man må prøve osv. Det er som om de ikke er orientert for 5 flate om hva som er å få i en vanlig matbutikk. Jeg ser noen lenger opp beskriver folk som ikke har sett CC før - jeg mener... Det er et Tine produkt altså... Kristin Charm 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.