Gjest Skrevet 19. september 2012 Skrevet 19. september 2012 Cottage cheese er en god proteinkilde, men om du har noen tips til hva en kan kombinere det med så kom gjerne med innspill. Siter
caand Skrevet 19. september 2012 Skrevet 19. september 2012 Ha den gjerne sammen med epler og kanel ( bland godt ) til kvelds/mellom måltid Ligger også forøvrig flere oppskrifter innpå her hvor CC er en ingridiens Siter
Slf Skrevet 19. september 2012 Skrevet 19. september 2012 Jeg spiser det nesten hver dag til frokost. Sammen med fryste jordbær og blåbær (biligst i lengden). Varmer(smelter) bærene i mikroen. Og så på med ønsket mengde cottage cheese og kanel.. mmmm! Siter
Kinemor Skrevet 19. september 2012 Skrevet 19. september 2012 Drit i det, det er nyttløst og like det:hungover: xxxxx, Dwarniel, Jane og 1 annen 4 Siter
Gjest Skrevet 19. september 2012 Skrevet 19. september 2012 Spiser cc til ALT, og da mener jeg alt. Akkurat nå har jeg spesielt dilla på cc med havregryn (lettkokte) med en klatt rørte bringebær eller syltetøy. Proteinpannekaker der jeg har blant annet most cc i røra (og som topping) og cc som "rømme" til middagen:happy: Wilhelmine, *Julie* og Ztaeyn 3 Siter
Astriiiixxx Skrevet 19. september 2012 Skrevet 19. september 2012 kanel og stekt banan, NAM!! Greier ikke cc uten kanel, d går bare ikke, men med, himmelsk! Siter
Jaba training Skrevet 19. september 2012 Skrevet 19. september 2012 Er evig hekta på å blande ut cc med tine vanilje yoghurt, its nice! Siter
02-snapper Skrevet 19. september 2012 Skrevet 19. september 2012 Cottage cheese er en god proteinkilde, men om du har noen tips til hva en kan kombinere det med så kom gjerne med innspill. heihei! Typen min var ikke særlig begeistret for cottage cheese (CC) når vi først ble sammen, men nå er det alltid i kjøleskapet hans, selv om det ikke er jeg som handler!! Han har brukt det slik jeg gjør, og gradvis vendt seg til deg. N¨å er kan faktisk veldig glad i det =) Prøv å f.eks ha 1-2 ss cottage cheese på knekkebrødet og ha 1 ss syltetøy over. Fantastisk godt! Ha det sammen med ting du er glad i - f.eks vaniljeyoghurt + korn + bær og tilsett litt cottage cheese. SÅ er det bare å gradvis øke andelen cottage cheese =) Funker som sagt som innslag i yoghurt, pålegg, frukt og bær - baserte retter. Kan også brukes ved middag - f.eks ved karbonader/hamburger, sammen med omelett, i salat. Du kan også bruke det i baking - i brødoppskriften, mose det sammen med f.eks banan og blande inn i vaffel/pannekakerøre henri85 1 Siter
Fny Skrevet 19. september 2012 Skrevet 19. september 2012 fast frokost her er 1 box cc, en most gul banan, dæsj på med kanel. yummi!! Ellers er det også godt med friske jordbær. Siter
James May Skrevet 19. september 2012 Skrevet 19. september 2012 Du høres ut som meg, jeg spiser ikke CC som hovedingrediens i et måltid, smaker ikke godt nok til det. Dvs, tar aldri en boks og tilsetter noe søtsaker/bær bare for å kunne få ned innholdet. Derimot, bruk det der hvor du ellers kunne brukt rømme! Til det er det PERFEKT spør du meg, bruker det til ALLE middager og lunsjer jeg lager selv, og da mener jeg alle! I salaten, til alt av kjøtt, alt av fisk, ved siden av risen etc. Bare prøv Altså; ikke vits å prøve å tvinge i seg en boks, bruk det som tilbehør til skikkelige retter, og i store mengder MarenH 1 Siter
Gjest Skrevet 19. september 2012 Skrevet 19. september 2012 Jeg spiser det nesten hver dag til frokost. Sammen med fryste jordbær og blåbær (biligst i lengden). Varmer(smelter) bærene i mikroen. Og så på med ønsket mengde cottage cheese og kanel.. mmmm! Med bær og kanel smakte det greit, men kommer til å ta litt tid å venne seg til det Siter
Gjest Skrevet 19. september 2012 Skrevet 19. september 2012 Prøv å f.eks ha 1-2 ss cottage cheese på knekkebrødet og ha 1 ss syltetøy over. Fantastisk godt! Knekkebrød og cottage cheese var litt tørt, men takk for svar Siter
Moniique Skrevet 19. september 2012 Skrevet 19. september 2012 CC blandet med vanilje protein, jordbærsyltetøy og kanel! Nam nam.. Siter
Gjest Skrevet 19. september 2012 Skrevet 19. september 2012 Spiser cc til ALT, og da mener jeg alt. Akkurat nå har jeg spesielt dilla på cc med havregryn (lettkokte) med en klatt rørte bringebær eller syltetøy. Proteinpannekaker der jeg har blant annet most cc i røra (og som topping) og cc som "rømme" til middagen:happy: .. og du som mener at det passer til alt. Det gjør det ikke;) hoho Men seriøst: Er det "noe salt" man kan ha det til? Siter
Linni91 Skrevet 19. september 2012 Skrevet 19. september 2012 Men seriøst: Er det "noe salt" man kan ha det til? En vennine av meg synes det er godt med salt og pepper. Vet ikke helt om det er verdt forsøket, men.. Siter
Synan Skrevet 19. september 2012 Skrevet 19. september 2012 Jeg bruker det ofte i/på omeletter, i dag slang jeg det feks inni en bretta omelett sammen med skinke, tomat, paprika, løk, gulost og krydder. Funker som andre sier i pannekaker/lapper (som også kan være salte), og som "det hvite laget" i lasagne. Jeg liker det så godt at jeg kan spise det naturell med spiseskje og stor glede, men dette er vel blandt de mest "usynlige" bruksområdene jeg kommer på Anbefaler forøvrig å prøve et knekkebrød til, denne gang med cc (den magre er førresten litt "bløtere" enn den vanlige), emplemos/syltetøy, kanel og sukrin. Evt er 50/50 cc og kesam (eller evt yogurt hvis du ikke liker det "tørre"), stevia eller annen søtning og frossen skogsbærblanding en stor slager - blir is uten at du trenger å løfte en finger! Kan selvsagt mose med stavmikser om du vil, med strengt talt ikke nødvendig. Lykke til med tilvendinga, du har en uant verden med digg mat foran deg Siter
Gjest noen123 Skrevet 19. september 2012 Skrevet 19. september 2012 cottage cheese på knekkebrød sammen med gastromat, kokt skinke og paprika er godt spør du meg er også veldig godt å blande cottage cheese, sukkerfri jordbærsyltetøy og banan. Siter
Slf Skrevet 19. september 2012 Skrevet 19. september 2012 Med bær og kanel smakte det greit, men kommer til å ta litt tid å venne seg til det Haha. Digger at du gikk rett på kjøkkenet for å teste det ut. Bra det fallt i smak Er en vanesak egentlig. Konsistensen var trøblete for meg, men nå elsker jeg det! Siter
eelise Skrevet 19. september 2012 Skrevet 19. september 2012 Cottage cheese med syltetøy eller peanøttsmør eller banan eller eple eller pære eller kanel/sukrin eller nugatti eller proteinpulver eller skinke eller krydder eller i omelett eller på pizza eller bare rett fra boksen! Siter
Astriiiixxx Skrevet 19. september 2012 Skrevet 19. september 2012 som erstatter for ost på pizzaen, men da anbefales det å ha kjøtt å grønnsaker over, og rulla inn i spekeskinke, finfint med saltmat Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.