Gå til innhold

James May

Medlemmer
 • Innholdsteller

  108
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om James May

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. ------_________------- OT: 1/2 - 1 boks dagen
 2. Bruker alltid tights når jeg er ute og løper etc, men aldri på gymmet. Der hører'n ikke hjemme
 3. James May

  House music

  Skriver under på The Stockholm Syndrome, vært ute i to måneder cirka og allerede den mest spilte sangen på iTunes'en min, magisk sang! Axwell, Eric Prydz, Thomas Gold, Deniz Koyu, Sick Individuals, DubVision, EDX, Tiesto, Dirty South er de som gjelder, sikkert glemt noen men men... Poster noen av favorittene mine, par av de er gamle men tidløse Beste sang EVER for min del:
 4. Hvor mange gram er en avokado vanligvis, uten steinen og skallet?
 5. Mannen (29) kjøpte millionbilen i forrige uke | ba.no Kondolerer
 6. Etterhvert som kunnskapen har kommet seg har forholdet blitt mye bedre. Lager all mat selv, evt salatbar om jeg er på skolen. Da kan man jeg spise nok, samtidig som man unngår junk, godteri og sukkerdrikke. Også er det viktig at det ikke går utover det sosiale etter min mening, så sier aldri nei til en tur på byen eller en middag ute. Som sagt, for min del har kunnskapen ført til en mye sunnere holdning, spesielt psykisk.
 7. 1. Begge deler må være der 2. og 3. Jenter som er overinteressert i fitness og kosthold er så langt fra hot man kommer
 8. Har selv byttet bort vanlig benk mot incline-press med manuler de siste månedene, da jeg føler at øvre del av brystet henger etter. Hva er folks erfaring rundt dette; er incline-press med stang "bedre"?
 9. Asics Gel Nimbus 13 til all trening, gymmen og løping. Dro på Løplabbet og de anbefalte de utifra steg etc, kjempefornøyd! Fotball har jeg alltid spilt med Nike Mercurial Vapor, ekstremt deilige å spille i sålenge man ikke har veldig bred fot.
 10. Regner med du går på BI utifra fagene du nevner, og at du tar opp Forretningsjus og Finans 1 fra jul? Jus'en gjelder det bare å vise at du kan drøfte, samt trekke fram de lovene som er relevante. Husker hvor sterkt jeg mislikte forelesningene i dette faget, og hvor lite jeg var tilstede i de, men etter eksamen må jeg innrømme at det er et spennende fag når det kommer til oppgaveløsning.
 11. Kaloriene fra f.eks. lite-øl og brennevin kommer kun fra alkohol, dvs at kaloritettheten i sprit er MYE høyere enn i lite-ølen. Så ingen typer alkohol er bedre enn andre når det kommer til dette, sålenge man ser bortifra vanlig øl, cider, vin og alle de andre typene som inneholder carbz
×
×
 • Opprett ny...