Gå til innhold

James May

Medlemmer
 • Innholdsteller

  108
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av James May

 1. ------_________------- OT: 1/2 - 1 boks dagen
 2. Bruker alltid tights når jeg er ute og løper etc, men aldri på gymmet. Der hører'n ikke hjemme
 3. James May

  House music

  Skriver under på The Stockholm Syndrome, vært ute i to måneder cirka og allerede den mest spilte sangen på iTunes'en min, magisk sang! Axwell, Eric Prydz, Thomas Gold, Deniz Koyu, Sick Individuals, DubVision, EDX, Tiesto, Dirty South er de som gjelder, sikkert glemt noen men men... Poster noen av favorittene mine, par av de er gamle men tidløse Beste sang EVER for min del:
 4. Hvor mange gram er en avokado vanligvis, uten steinen og skallet?
 5. Mannen (29) kjøpte millionbilen i forrige uke | ba.no Kondolerer
 6. Etterhvert som kunnskapen har kommet seg har forholdet blitt mye bedre. Lager all mat selv, evt salatbar om jeg er på skolen. Da kan man jeg spise nok, samtidig som man unngår junk, godteri og sukkerdrikke. Også er det viktig at det ikke går utover det sosiale etter min mening, så sier aldri nei til en tur på byen eller en middag ute. Som sagt, for min del har kunnskapen ført til en mye sunnere holdning, spesielt psykisk.
 7. 1. Begge deler må være der 2. og 3. Jenter som er overinteressert i fitness og kosthold er så langt fra hot man kommer
 8. Har selv byttet bort vanlig benk mot incline-press med manuler de siste månedene, da jeg føler at øvre del av brystet henger etter. Hva er folks erfaring rundt dette; er incline-press med stang "bedre"?
 9. Asics Gel Nimbus 13 til all trening, gymmen og løping. Dro på Løplabbet og de anbefalte de utifra steg etc, kjempefornøyd! Fotball har jeg alltid spilt med Nike Mercurial Vapor, ekstremt deilige å spille i sålenge man ikke har veldig bred fot.
 10. Regner med du går på BI utifra fagene du nevner, og at du tar opp Forretningsjus og Finans 1 fra jul? Jus'en gjelder det bare å vise at du kan drøfte, samt trekke fram de lovene som er relevante. Husker hvor sterkt jeg mislikte forelesningene i dette faget, og hvor lite jeg var tilstede i de, men etter eksamen må jeg innrømme at det er et spennende fag når det kommer til oppgaveløsning.
 11. Kaloriene fra f.eks. lite-øl og brennevin kommer kun fra alkohol, dvs at kaloritettheten i sprit er MYE høyere enn i lite-ølen. Så ingen typer alkohol er bedre enn andre når det kommer til dette, sålenge man ser bortifra vanlig øl, cider, vin og alle de andre typene som inneholder carbz
 12. Jeg må si at godfølelsen av å gå fristil fra mine aktive dager kom allerede på første turen, veldig likt synes jeg. Farten er nok litt høyere, men ellers ikke så mye forskjell. Men nedover i høy fart på asfalt og så små hjul er ekkelt, tryner man så er det over og ut tenker jeg. Klassisk-stil på rulleski leste jeg endel om, mange mente at dette var mer ulikt vanlig ski enn det er å gå fristil på rulleski. Tror man må belage seg på mye staking; god trening, men kjedelig i lengden.
 13. Sjekk han løken her, fatter ikke at han tørr! Tryner han så er det jo over og ut EDIT: Hvordan ruller standard klassisk-hjul sammenlignet med 2-er hjul på skøyteski? Litt saktere kan jeg tenke meg, noen som vet?
 14. Første trynings idag, er ikke kjent med alle sykkelveiene i området enda og idag gikk det litt for fort ned en bakke. Kom til et punkt hvor jeg entet kunne fortsette på asfalten, eller hoppe ut i en åker. Tenkte at det var greiere å falle på aker enn asfalt, men vondt var det uansett.
 15. Kjøpte meg Swenor Skate. Kan vel kalles utstyrsfreak, og har en tendens til å gå for det dyreste, men vet at mange av landslagsgutta går på disse så da må det jo være bra nok! Skoene jeg gikk for ble Alpina ESK, var satt ned fra 4000 til 2400, og de er fantastiske Misunner deg i Oslo med tanke på hvor mange ruter man har å velge mellom, men fordelen i Bergen er at man kan gå så godt som hele året. De strør nesten ikke noe grus her heller
 16. Ingen?? Har forøvrig gått til innkjøp, og gått 4 mil fordelt på to turer. SINNSYKT gøy, blir nok lenge mellom løpeturene nå
 17. Løping, rulleski og fotball Spinning i perioder når været suger
 18. Så første episode nettopp, lenge siden jeg har blitt så klein. Blir så ekstremt uvel av å se på det, men klarer ikke å la være
 19. Fant ingen tråd fra før, så here goes! Lenge siden jeg har gått, men har usannsynlig lyst til å gå til innkjøp av ski og sko til skøyting. Gikk mye da jeg var aktiv for 5-6 år siden, men bare blitt med gåing på snø de siste årene. Noen som har noen gode forslag til ruter i Bergen?
×
×
 • Opprett ny...