Kosmokula Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 Jeg baker brødet selv, for jeg klarer ikke de seige kjøpebrødene. Ungene foretrekker det hjemmelagde brødet selv om de liker superbrød fra coopen 4 dl sammalt rug, grov 4 dl sammalt hvete, grov 2 dl havregryn 2 dl kruskakli 1 dl hvetekim 8 dl hvetemel 1 ss sukker 3 ts salt 1 pk gjær 4 ss olje 1 liter lunka væske (jeg bruker 5 dl vann og 5 dl melk) Denne blir klissete å elte med hendene, så jeg klæsjer det rett oppi et par bakepapirkledde brødformer og lar de heve i 45-60 min, og steker de nederst i ovnen på 200 grader i 45 min. mimmi83 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/2/#findComment-458460 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mimmi83 Skrevet 4. september 2012 Forfatter Del Skrevet 4. september 2012 8 dl mjøl 5 dl grovbakst 2 1/2 dl kli 1 l sammalt hvete fin 50 gr gjær 2 egg 1 liter skumma melk poteter liten boks mais Her er min oppskrift til min lille datter Thess 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/2/#findComment-458474 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krie Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 Jeg spiser ikke så mye brød, men liker å variere litt og teste ulike typer brød. For øyeblikket er jeg blitt helfrelst på "Karboknekker" fra Solbrød. Og, det er ikke fordi det er et lavkarbobrød, men rett og slett fordi det er det beste og saftigste brød jeg har funnet i butikker på lenge Utrolig godt! Ellers liker jeg også kjempegodt, som flere andre ovenfor her, å bake brød og rundstykker selv Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/2/#findComment-458487 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mimmi83 Skrevet 4. september 2012 Forfatter Del Skrevet 4. september 2012 Jeg spiser ikke så mye brød, men liker å variere litt og teste ulike typer brød. For øyeblikket er jeg blitt helfrelst på "Karboknekker" fra Solbrød. Og, det er ikke fordi det er et lavkarbobrød, men rett og slett fordi det er det beste og saftigste brød jeg har funnet i butikker på lenge Utrolig godt! Ellers liker jeg også kjempegodt, som flere andre ovenfor her, å bake brød og rundstykker selv Er det brød? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/2/#findComment-458489 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krie Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 Er det brød? Jepp : Karboknekker / Aktuelt / Forsiden - Solbrød Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/2/#findComment-458492 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mimmi83 Skrevet 4. september 2012 Forfatter Del Skrevet 4. september 2012 vilken butikk kjøper du det? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/2/#findComment-458496 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aldara Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 Jeg baker brødet selv, for jeg klarer ikke de seige kjøpebrødene. Ungene foretrekker det hjemmelagde brødet selv om de liker superbrød fra coopen 4 dl sammalt rug, grov 4 dl sammalt hvete, grov 2 dl havregryn 2 dl kruskakli 1 dl hvetekim 8 dl hvetemel 1 ss sukker 3 ts salt 1 pk gjær 4 ss olje 1 liter lunka væske (jeg bruker 5 dl vann og 5 dl melk) Denne blir klissete å elte med hendene, så jeg klæsjer det rett oppi et par bakepapirkledde brødformer og lar de heve i 45-60 min, og steker de nederst i ovnen på 200 grader i 45 min. So... hvor mange brød blir det av den oppskriften? ... Har etter mye om og men funnet et brød i lokale butikken som faktisk er grovt... men det brødet inneholder endel omega3 og får litt smak... den smaken liker jo ikke kidsa i huset .. Så nå vurderer jeg faktisk å bake selv. mimmi83 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/2/#findComment-458498 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krie Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 vilken butikk kjøper du det? Skulle kanskje formulert meg litt bedre; jeg kjøper dette brødet på Solbrød bakeri i Bergen. Det er sikkert mulig å finne lignende typer brød på andre bakerier og kanskje også i butikk? mimmi83 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/2/#findComment-458523 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kosmokula Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 So... hvor mange brød blir det av den oppskriften? ... Har etter mye om og men funnet et brød i lokale butikken som faktisk er grovt... men det brødet inneholder endel omega3 og får litt smak... den smaken liker jo ikke kidsa i huset .. Så nå vurderer jeg faktisk å bake selv. Det blir to brød - bruker former på 1,5 liter som disse. Da blir brødene litt kortere, men høyere Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/2/#findComment-458547 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aldara Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 hmm.. får gå til innkjøp av endel sånne da tenker jeg... Her skal det bakast! mimmi83 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/2/#findComment-458608 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 dansk rugbrød <3 Metal_Barbie 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/2/#findComment-458669 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anny92 Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 speltbrød fra meny! fantastisk. faktisk bare 162 kcal per 100 gram Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/2/#findComment-459747 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mag Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 Ingers lavkarbo! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/2/#findComment-459781 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 5. september 2012 Del Skrevet 5. september 2012 Vet dere, når jeg først spiser brød så blir det altså ofte svært lite grove brød, type restaurantkneip eller noe. Jeg kan ikke fordra grove brød, spesielt de som er så grove at det er som å tygge murstein. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/2/#findComment-460376 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Metal_Barbie Skrevet 5. september 2012 Del Skrevet 5. september 2012 Vet dere, når jeg først spiser brød så blir det altså ofte svært lite grove brød, type restaurantkneip eller noe. Jeg kan ikke fordra grove brød, spesielt de som er så grove at det er som å tygge murstein.Da har du ikke smakt et godt hjemmelaga grovbrød:D Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/2/#findComment-460398 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anreka Skrevet 5. september 2012 Del Skrevet 5. september 2012 Jeg spiser det brødet som heter "kompis" jeg ... har ikke sett så mye på næringsinnholdet, men det smaker godt:) Spiser ikke sååå mye brød til vanlig at det gjør noe liksom:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/2/#findComment-460513 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aldara Skrevet 5. september 2012 Del Skrevet 5. september 2012 Jeg baker brødet selv, for jeg klarer ikke de seige kjøpebrødene. Ungene foretrekker det hjemmelagde brødet selv om de liker superbrød fra coopen 4 dl sammalt rug, grov 4 dl sammalt hvete, grov 2 dl havregryn 2 dl kruskakli 1 dl hvetekim 8 dl hvetemel 1 ss sukker 3 ts salt 1 pk gjær 4 ss olje 1 liter lunka væske (jeg bruker 5 dl vann og 5 dl melk) Denne blir klissete å elte med hendene, så jeg klæsjer det rett oppi et par bakepapirkledde brødformer og lar de heve i 45-60 min, og steker de nederst i ovnen på 200 grader i 45 min. Nå har jeg bakt... :cool: og det ble forsåvidt veldig bra det... mindre arbeid enn jeg hadde regnet med. Men, bruker du over, under, vifte, bakenfor foranfra varme? Det var litt antydning til deigete midt inni der og begynte å bli bra stekt på toppen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/2/#findComment-460592 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kosmokula Skrevet 5. september 2012 Del Skrevet 5. september 2012 Bruker både over og undervarme. Aldri fått brødene klissete i midten... Skjærte du i brødet før det hadde kjølt seg ned? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/2/#findComment-460601 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thess Skrevet 5. september 2012 Del Skrevet 5. september 2012 Polarbrød extreme er favoritten her:D Krie 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/2/#findComment-460707 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krie Skrevet 5. september 2012 Del Skrevet 5. september 2012 Polarbrød extreme er favoritten her:D En av mine favoritter også samt polarbrød rug Thess 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/2/#findComment-460726 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.