Gå til innhold

mimmi83

Medlemmer
 • Innholdsteller

  164
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om mimmi83

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. mimmi83

  Kollagen, hvor,?

  En gang til? Skjønner ikkje
 2. Er ute etter litt info om kollagen. Hvor bestiller dere og hvilken type er best. Ser d er noe jeg trenger. Eller kroppen trenger
 3. Lurer på en ting. Når man ønsker vektnedgang. Og kom nettopp fra trening. Skal eller må jeg spise noe før jeg går til sengs.? Kl er jo 2145?
 4. Tenkte og lage litt alternativ godt til meg som er sukkerfritt.... i ord... men inneholder sukrin og sukkerfrie ingr. Hvordan er dette i utgangspungtet... Ønsker og gå ned i vekt og har starta med og ta 3 ulike timer i uka på trening. Og da event finne mg et sunnere alternativ.. Event... dadler,?
 5. Holder på og tørke meg noen bananer i ovnen på bakepapir men er ikke helt sikker på hvordan jeg gjør d og hvordan få de sprø? Noen som har gjort dette et par ganger? Bar hatt bananskivene på et bakepapir og på ei rist i ovnen på 50gradet i 45 min nå. Er sleipe å daude nå. Noen tips?
 6. har nå fått denne i hus. men mangler litt kunnskap. har googla ja rundt men ønsker og lage noe som noen andre lager gang på gang og som er en slager. ikke en noen bare har laget en gang og lagt den på bloggen sin. så har du en gjenganger. prøver og redusere kcal mitt og ønsker sunne alternativer t kos og mat. ønsker vektnedgang. kjører ca smartkarbo til vanlig. og har greid 5 kilo ned på 3 mnd.
 7. mimmi83

  hvor mye kcal har kje?

  hadde grilla kje idag smakte fortreffelig ♥
 8. mimmi83

  hvor mye kcal har kje?

  ja ser det er ukjendt kjøttrett. iallefall og spise kje ja skulle egentlig tro at det var en meningsløs setning. ekje monge gonga i mitt liv ej bruka navnet kje i matsammenheng nei
 9. mimmi83

  hvor mye kcal har kje?

  ja spurte en annen plass og de lurte på hva d var. så derfor måtte jeg skrive d slik at d ble forståelig for noen
 10. mimmi83

  kokosnøttsukker vs sukrin gold

  når d står i en oppslrift sukrin melis. hva gjør dere da? er ganske ny. men er ikke ofte jeg bruker sukrin gold så da er det greit. får håpe de får det på iherb snart har ikke baket med dette ennda men bruker d en sjeldengang på yoghurten eller bæra. prøver og unngå mest mulig søtt så jeg ikke faller tilbake i gamle spor. gått 4 kilo ned (4 uker) så det er en start. håper bare d varer.
 11. mimmi83

  kokosnøttsukker vs sukrin gold

  okey takker. vil ha noe som er lav gi og ikkje styrer så mye med bludsukkeret ja.. kremt joda. spiser mer pr dag men ikke av mye hvetemel som i morgenbrødet. ellers går d mye i ha regrøt,frukt/grønt,cc, kesam og egg
 12. noen som vet forskjellen her? driver og kikker litt på iherb sine sider og lurte på mandel mel peanøttmel kokosmel noen med erfaring. eller hva bruker du mest av desse produktene og til hva. ønsker og komme mg litt ned i vekt. så satser på smartkarbo. spiser 1 skive pr dag (hjemmelaget surdeigsbrød)
 13. legg ved gjerne bilde.
 14. frukosten i går. proteinlapper og med hjemmelaget jordbærsylte (jordbær/stevia)
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her