SlayerDad Skrevet 19. april 2016 Del Skrevet 19. april 2016 Årna litt pulled pork på grillen da TEW, Tronaldo, TineR og 3 andre 6 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/35/#findComment-1181736 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inger-Lise Skrevet 19. april 2016 Del Skrevet 19. april 2016 5 timer siden, SlayerDad skrev: Årna litt pulled pork på grillen da OMG! Hvordan får du til pulled pork på grill da? Må være veldig vanskelig å regulere temperaturen? Andy 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/35/#findComment-1181760 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AinaE Skrevet 19. april 2016 Del Skrevet 19. april 2016 Oppskrift på eltefrie, hevefrie og supergode grove rundstykker: 150g FIBRA fullkornhvetemel 100g lettkokte havregryn (males til havremel i blender)2 beger mager kesam 3 store egg 2 store teskjeer (med litt topp) med bakepulver Alt blandes sammen og form til 10 rundstykker. Husk godt med vann på hendene når du former rundstykkene. Strø litt gresskarkjerner/solsikkekjerner på toppen og sett i ovnen på 200 grader i 35-40 min. Pass litt på mot slutten, i endel stekeovner bør de setter lenger ned i ovnen de sistr 10-12 min. Føler du de er litt for deigete i konsistensen så skru ned ovnen til 170 grader og la de på 15 min til, pass bare på at de ikke blir brent Næringsinnhold for hele oppskriften på 10 rundstykker: Kcal: 1389. Kcal pr.rundstykke: 139 Protein: 90g Protein pr.rundstykke: 9g Fett: 44g Fett pr.rundstykke: 4.4g Karbo: 162.5 Karbo pr.rundstykke: 16.25 SlayerDad 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/35/#findComment-1181763 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 20. april 2016 Del Skrevet 20. april 2016 14 timer siden, Inger-Lise skrev: OMG! Hvordan får du til pulled pork på grill da? Må være veldig vanskelig å regulere temperaturen? Jeg prøvde "slangemetoden" for første gang, man legger tre rader med briketter i kulegrillen, tenner opp 10 briketter i tennrøret som du legger tilbake i den ene enden av denne slangen. Funka utmerket. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/35/#findComment-1181796 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andy Skrevet 6. mai 2016 Del Skrevet 6. mai 2016 Den 20.4.2016 at 11.38, SlayerDad skrev: Jeg prøvde "slangemetoden" for første gang, man legger tre rader med briketter i kulegrillen, tenner opp 10 briketter i tennrøret som du legger tilbake i den ene enden av denne slangen. Funka utmerket. Fancy! Så det brenner seg på en måte gradvis rundt metallskåla i bunn der? Prøvd røkeflis btw? Det må jo være optimalt for å gi god smak på kjøttet når det ligger så lenge Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/35/#findComment-1182756 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.