Tija Skrevet 6. mars 2012 Skrevet 6. mars 2012 Hei ! Er det noen som har noen oppskrifter på mat når man er på deff? Jeg skal sette opp en variert kostplan med middager og lunsjer så om dere har noen tips så del dem gjerne Middagene og lunsjene mine blir fort kun det samme og jeg trenger litt variasjon Er relativt ny på deff og dette er første gangen. Siter
Lily Skrevet 6. mars 2012 Skrevet 6. mars 2012 Fitnessbloggen har mange oppskrifter, kanskje disse kan være noe? Alle er kanskje ikke like "deffevennlige", men det er jo ikke vanskelig å gjøre dem det. Når man er på deff, er det et høyt inntak av proteiner til tross for et kontollert kaloriinntak som "gjelder". Er det "for mye" fett eller karbohydrater i oppskriften, så finnes det som regel en erstatning Her er i hvert fall et lite utvalg.... Fiskekaker Skinkegrateng Urtemarinert salmalaks Panert kylling med kremet spinat Baconsurret indrefilet av svin med blomkålris og asparges Ovnsbakt torskefilet med pesto Biffsalat med kesampesto Supersunn lasagne Mads 1 Siter
Jane Skrevet 6. mars 2012 Skrevet 6. mars 2012 Ta en titt på sida til Therese https://www.facebook.com/media/set/?set=a.225644477454998.63171.211740918845354&type=3 Therese og Lily 2 Siter
Lily Skrevet 6. mars 2012 Skrevet 6. mars 2012 "Jane skrev: Ta en titt på sida til Therese https://www.facebook.com/media/set/?set=a.225644477454998.63171.211740918845354&type=3 Sykt!!! ...i positiv forstand altså :thumbsup: Jane 1 Siter
Tija Skrevet 6. mars 2012 Forfatter Skrevet 6. mars 2012 Tusen takk :-) Nå fikk jeg masse å prøve ut Siter
jallajalla Skrevet 6. mars 2012 Skrevet 6. mars 2012 http://forum.fitnessbloggen.no/threads/camillas-matlogg.2290/ Eller så har du.. www.kriweb.no www.dedication.no masse digg, sunn mat Admira 1 Siter
Tija Skrevet 7. mars 2012 Forfatter Skrevet 7. mars 2012 Har vært innom dem og dem er fantastiske ! Siter
VegarL Skrevet 7. mars 2012 Skrevet 7. mars 2012 En ting jeg syns er godt, er når du koker ris og det nærmer seg slutten av koketida. Putt egg oppi Ønsker du mindre fett i dietten så fjerner du plommen først, men litt plomme så blir hele risen gul er godt og ser bra ut. Siter
Tija Skrevet 7. mars 2012 Forfatter Skrevet 7. mars 2012 Skriver det ned Det må jo bare prøves ! Siter
Liz Skrevet 10. mars 2012 Skrevet 10. mars 2012 www.golean.no :-) Lot's of food. Begynner min deff snart jeg også, så da blir det enda mer. Diett er det allerede - så.. Diettvennlig mat om ikke annet! Siter
Tija Skrevet 13. mars 2012 Forfatter Skrevet 13. mars 2012 Kjempe bra Jeg titter innom siden Takk Siter
Kirill W. Skrevet 13. mars 2012 Skrevet 13. mars 2012 "Tija skrev: Hei ! Er det noen som har noen oppskrifter på mat når man er på deff? Jeg skal sette opp en variert kostplan med middager og lunsjer så om dere har noen tips så del dem gjerne Middagene og lunsjene mine blir fort kun det samme og jeg trenger litt variasjon Er relativt ny på deff og dette er første gangen. En del fornuftig her: http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=138158343&page=1 og her: http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=123281581 Have fun. Siter
Lilo Skrevet 13. mars 2012 Skrevet 13. mars 2012 Hva med scampi, hvitløk og neper kokt i vann, akasiehonning og krydder, servert på en seng av fersk spinat og reddikbåter? T-bone_84 1 Siter
Liz Skrevet 20. mars 2012 Skrevet 20. mars 2012 Sjokoladekake på tre minutter - nesten bare protein ! Hurra ! http://www.golean.no/?p=1842 tipptopp 1 Siter
CaraMella Skrevet 21. mars 2012 Skrevet 21. mars 2012 "Liz skrev: Sjokoladekake på tre minutter - nesten bare protein ! Hurra ! http://www.golean.no/?p=1842 NAM! Men... hvis man ikke har mikro? Hvor lenge kan denne stå i ovenen, da truuu?? Siter
Liz Skrevet 21. mars 2012 Skrevet 21. mars 2012 Jeg kan jo teste ut :-) Vil tro den bør stå på rundt 180 grader, i ti-femten minutter, i og med at det er en 'posjonskake' Ikke så høy varme, da er det fare for at den blir brent på toppen - og vil man ha fudgen i midten (sånn som jeg liker til en viss grad må den heller ikke bli 140% gjennomstekt. Kan teste i dag jeg, og gi tilbakemelding :-D Skal nok ha en sånn i løpet av dagen uansett! he he :-) Siter
CaraMella Skrevet 21. mars 2012 Skrevet 21. mars 2012 "Liz skrev: Jeg kan jo teste ut Vil tro den bør stå på rundt 180 grader, i ti-femten minutter, i og med at det er en 'posjonskake' Ikke så høy varme, da er det fare for at den blir brent på toppen - og vil man ha fudgen i midten (sånn som jeg liker til en viss grad må den heller ikke bli 140% gjennomstekt. Kan teste i dag jeg, og gi tilbakemelding :-D Skal nok ha en sånn i løpet av dagen uansett! he he ÅH det hadde vært suupert:D Da vet jeg hva som blir til snacks!! Også om man skal ha varmluft eller over og under varme? Siter
CaraMella Skrevet 23. mars 2012 Skrevet 23. mars 2012 "Liz skrev: Jeg kan jo teste ut Vil tro den bør stå på rundt 180 grader, i ti-femten minutter, i og med at det er en 'posjonskake' Ikke så høy varme, da er det fare for at den blir brent på toppen - og vil man ha fudgen i midten (sånn som jeg liker til en viss grad må den heller ikke bli 140% gjennomstekt. Kan teste i dag jeg, og gi tilbakemelding :-D Skal nok ha en sånn i løpet av dagen uansett! he he Har du testet i ovn??: har så lyst på sånn 1-2-3 sunn "kake" Liz 1 Siter
S.O.T Skrevet 23. mars 2012 Skrevet 23. mars 2012 Fromasj! Eller.. Nesten 1 bks cottage cheese 3 pl gelatin sukrin funlight bringebær Smaker formasj når gelatinen har fått stivnet litt, nammis Siter
Liz Skrevet 24. mars 2012 Skrevet 24. mars 2012 "CaraMella skrev: Har du testet i ovn??: har så lyst på sånn 1-2-3 sunn "kake" Jeg stekte min på 175 grader, i 15 minutter :-) Fungerte fjell! :-) Brukte varmluft! Gullfisk 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.