Coach Hamre - Online PT Skrevet 10. februar 2012 Skrevet 10. februar 2012 MCT olje eller Cocosa. Dampkoker eller foliesteking er også mye brukt Siter
Augis Skrevet 12. februar 2012 Skrevet 12. februar 2012 Er det nok teflon i panna til at det ikke setter seg fast, bruker jeg ingenting. Ellers heller jeg ca 1/2 ss olje (raps, kokos eller vanlig oliven) og gnir det ut med tørkepapir så det bare blir et tyyyynt lag fett i panna. Btw: Skal du lage omelegg eller eggerøre, er verdens beste tips å lage det i en ildfast bolle og sette i mikroen! Siter
Vegard L Skrevet 12. februar 2012 Skrevet 12. februar 2012 Er folk virkelig på det nivået at man må detaljstyre kostholdet ned på den minste kalori? Kroppen er såpass tilpasningsdyktig at om man får med seg et par gram fett fra pannen eller ikke, ikke vil ha noe som helst å si. Mesteparten av stekefettet blir jo uansett liggende igjen i pannen, med mindre man heller det over maten etterpå. Kavring 1 Siter
VegarL Skrevet 12. februar 2012 Skrevet 12. februar 2012 Stekepose i ovnen spesielt når det gjelder kylling. Ikke for å spare kalorier eller noe men det blir SYYKT saftig. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.