Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Er det nok teflon i panna til at det ikke setter seg fast, bruker jeg ingenting. Ellers heller jeg ca 1/2 ss olje (raps, kokos eller vanlig oliven) og gnir det ut med tørkepapir så det bare blir et tyyyynt lag fett i panna.

Btw: Skal du lage omelegg eller eggerøre, er verdens beste tips å lage det i en ildfast bolle og sette i mikroen!

Er folk virkelig på det nivået at man må detaljstyre kostholdet ned på den minste kalori? Kroppen er såpass tilpasningsdyktig at om man får med seg et par gram fett fra pannen eller ikke, ikke vil ha noe som helst å si. Mesteparten av stekefettet blir jo uansett liggende igjen i pannen, med mindre man heller det over maten etterpå.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...