sombraro Skrevet 20. februar 2014 Del Skrevet 20. februar 2014 Hallaien. Var på rema og sammenlikna produktene her. 700g Kylling&kalkun kjøttdeig til 29,90 og 400g Karbonadedeig til 49,90. Næringsinnholdet er: KK Kjøttdeig: Næringsinnhold pr. 100 g: Kcal: 116 Prot: 19 Fett: 5 Carbs: ~0 Karbonadedeig (Nordfjord) Næringsinnhold pr. 100 g: Energi: 514 kJ/123 kcal. Protein: 19 g. Karbohydrat: 0 Fett: 5 g Hva er egentlig forskjellen? Her vil jo kk kjøttdeigen være det "sunneste" og rimeligste alternativet, men det må jo være noe rusk? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
matre Skrevet 20. februar 2014 Del Skrevet 20. februar 2014 Har du sett på næringsinnholdet i baconcrisp? Hva gjør det sunt? Færre kalorier pr 100g? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Platon Skrevet 20. februar 2014 Del Skrevet 20. februar 2014 Tror det du må vurdere her er hvilken du liker best her og om du vil betale den ekstra prisen for kjøttdeig/karbonadedeig. Selv kjøper jeg aldri kyllingkjøttdeig for jeg syns rett og slett ikke den er like god. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseHag Skrevet 20. februar 2014 Del Skrevet 20. februar 2014 Kyllingkjøttdeig = MUK http://no.wikipedia.org/wiki/Mekanisk_utbenet_kj%C3%B8tt Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
OhMickey Skrevet 20. februar 2014 Del Skrevet 20. februar 2014 Kyllingkjøttdeig = MUK http://no.wikipedia.org/wiki/Mekanisk_utbenet_kjøtt Trodde det kun var pølser og diverse som inneholdt MUK-kjøtt, ikke kjøttdeigen? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
OhMickey Skrevet 20. februar 2014 Del Skrevet 20. februar 2014 Verdens beste kilde: kk.no såklart Men anyways: http://www.kk.no/kosthold/kyllingkj%C3%B8ttdeig-inneholder-ikke-muk-24162 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseHag Skrevet 20. februar 2014 Del Skrevet 20. februar 2014 Var MUK i kjøttdeigen før hvertfall, vet helt ærlig ikke om det er nå lenger;) Når vi ringer til Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt får vi vite at kyllingkjøttdeigen inneholder hvitt kjøtt, alt av avskjær som vil si bindevev og brusk også. De store firmaene som for eksempel Prior bruker maskinell utbening av kyllingen. Går vi inn på nettsiden til produsenten ser vi at kyllingkjøttdeigen hos Prior inneholder nesten like mye kalkun som kylling, med 49 prosent kalkun og 50 prosent kylling. I tillegg er det tilsatt noe salt Men var fra gammel artikkel, fra 2008 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Platon Skrevet 20. februar 2014 Del Skrevet 20. februar 2014 Inneholder det MUK skal det stå på pakken. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseHag Skrevet 20. februar 2014 Del Skrevet 20. februar 2014 Da inneholder det ikke MUK lenger:) Samboeren jobba på prior før og da inneholdt det MUK. Skal ærlig innrømme at etter det har jeg ikke giddi å sett på pakka en gang:P Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sombraro Skrevet 20. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 20. februar 2014 Skjønner jo at det ikke er like sunt, men som student å deff vil jo kk kjøttdeigen lønne seg mtp pris og kalorier? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
OhMickey Skrevet 21. februar 2014 Del Skrevet 21. februar 2014 Skjønner jo at det ikke er like sunt, men som student å deff vil jo kk kjøttdeigen lønne seg mtp pris og kalorier? Skjønner ikke hvorfor det ikke skulle være like sunt i tillegg? Er jo relativt rent hvitt kjøtt, mye protein. Kjøper alltid kyllingkjøttdeigen, pga prisen, som student er det yppelig mat Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
matre Skrevet 21. februar 2014 Del Skrevet 21. februar 2014 Skjønner jo at det ikke er like sunt, men som student å deff vil jo kk kjøttdeigen lønne seg mtp pris og kalorier? Hvis du synes det smaker godt og ikke har råd til karbonadedeigen som du heller ikke synes smaker noe bedre så fortsett med det du gjør. Det er dermed ikke sagt at karbonadedeig er dårligere bare fordi den inneholder noen få kalorier mer. Poenget er at det er neppe rene fine kyllingfileter som er brukt som basis for kyllingkjøttdeigen, hvorvidt det har noe å si får være opp til deg. Lukta når man åpner pakken er nok til at jeg ikke kjøper det. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
OhMickey Skrevet 21. februar 2014 Del Skrevet 21. februar 2014 De bruker vel hovedsakelig kyllinglår-kjøtt i kyllingkjøttdeigen Nå skal de sies at lukten av en nyåpnet pakke kyllingfilet ikke dufter røde roser heller da SamGold 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Astriiiixxx Skrevet 21. februar 2014 Del Skrevet 21. februar 2014 Gassvakum lukter aldri godt, uansett om det er kyllingkjøttdeig, kyllingfilet, biff, salat eller hva faen. Gassen stinker dritt! Men det fjørjo egentlig mat som er i fullvakum også.... Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 21. februar 2014 Del Skrevet 21. februar 2014 Personlig synes jeg kyllingkjøttdeig smaker bedre i diverse retter enn karbonadedeig, så velger heller det i de tilfellene.. Men så er jeg ganske ukritisk til innhold annet enn makro:P M. M 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Indiska Skrevet 21. februar 2014 Del Skrevet 21. februar 2014 Ingen MUK i kyllingkjøttdeig. I tillegg er det hvitt kjøtt, noe det er anbefalt å velge fremfor rødt kjøtt. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseHag Skrevet 21. februar 2014 Del Skrevet 21. februar 2014 Ingen MUK i kjøtt fra fjærkre, og det inkluderer kyllingkjøttdeig. I tillegg er det hvitt kjøtt, noe det er anbefalt å velge fremfor rødt kjøtt. Ikke muk i kyllingkjøttdeig er allerede fastslått Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SamGold Skrevet 22. februar 2014 Del Skrevet 22. februar 2014 3 X 400 g kyllingkjøttdeig på Rema1000 nå. Har avskrevet kyllingkjøttdeig tidligere, men vurderer pokker meg om jeg burde ta å inkludere det i kostholdet nå, like mye for prisen sin del! - Fattig student - Twen 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alf Skrevet 22. februar 2014 Del Skrevet 22. februar 2014 Muk er mat. De sentrifugerer kyllingskrotten å få mere kjøtt ut av den. Ser ingen problemer med det. gammelkaffe og Minni M 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 22. februar 2014 Del Skrevet 22. februar 2014 Med dagens maskiner skilles det tydelig mellom det som er kjøtt og det som er bein og brusk. Dårlig utstyr gjorde at de første anvendelsene av MUK fikk et dårlig rykte, da mye brusk, marg og bein (kalsium) kom med i kjøttet.[1] Nytt og mer avansert utstyr har gjort at dette ikke lenger er noe problem; de nye generasjonene maskiner gir bedre kjøttstruktur og kvalitet enn de gamle.[1] Det kreves selvfølgelig at råvarene er ferske og gode, at det er en rimelig mengde kjøtt igjen på beina og at maskinene brukes riktig.[1] -Min gode venn wiki Alf 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.