PB jellytime Skrevet 30. januar 2014 Del Skrevet 30. januar 2014 Jeg har ikke slow cooker, men i mellomtiden er det ikke noe problem å tilberede store mengder smakfull kylling i vanlig gryte! Posjering i buljong/kraft er genialt! Ingen steke-os, ingen fuzz og raskt ferdig. Psmf-vennlig. Jeg bruker denne metoden fordi jeg knapt behøver å løfte en finger, men kan samtidig ha store mengder saftig kylling ferdig i kjøleskapet. Bare kok opp 0,5 liter buljong eller mer, legg i tinte/ferske kyllingfileter. Jeg bruker pakke på 1,2 kg. La kyllingen trekke (ikke koke!) like under kokepunktet i ca 10-15 min, avhengig av størrelse på filetene. That's it! Du har nå perfekt saftig kylling som kan brukes i de neste dagene, uten at du trengte å bruke stekeovn, panne eller fett (for de som bryr seg om det). Perfekt til wraps, kyllingsalat, som pålegg eller til en kjapp middag! Utnytte kraften? For en rask middag kok ønskede grønnsaker i kraften mens den ferdige kyllingen hviler på benken. Legg i shitake- eller eggnudler mot slutten og du har en god chicken noodle soup. Vil du ha saus? Du har en super base av kylling/grønnsakskraften som ble igjen i gryta som kan krydre og jevnes til saus. For inspirasjon se lignende oppskrift her: http://www.matprat.no/oppskrifter/kos/posjert-kyllingfilet-med-spro-sommergronnsaker-og-urtesaus ielill, AuroraMarie, Dag og 9 andre 12 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
PB jellytime Skrevet 31. januar 2014 Forfatter Del Skrevet 31. januar 2014 Genialt å ha liggende i kjøleskapet! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/#findComment-939703 Del på andre sider Flere delingsvalg…
steele Skrevet 31. januar 2014 Del Skrevet 31. januar 2014 Genialt!!! PB jellytime 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/#findComment-939759 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Espelund Skrevet 31. januar 2014 Del Skrevet 31. januar 2014 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/#findComment-939764 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Raptorial Skrevet 31. januar 2014 Del Skrevet 31. januar 2014 http://www.youtube.com/watch?v=d4O9LGE93fs Aurelius og PB jellytime 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/#findComment-939765 Del på andre sider Flere delingsvalg…
PB jellytime Skrevet 31. januar 2014 Forfatter Del Skrevet 31. januar 2014 Raptorial, you're quite the gourmet, aren't you!! liker Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/#findComment-939775 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Raptorial Skrevet 31. januar 2014 Del Skrevet 31. januar 2014 Raptorial, you're quite the gourmet, aren't you!! liker Handler om at matporno er sosialt akseptert Men faen, mat treffer alle de riktige knappene for meg. Da er det greit å være interessert Aurelius og PB jellytime 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/#findComment-939785 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 31. januar 2014 Del Skrevet 31. januar 2014 Hadde vært genialt om den teite komfyren min hadde klart å komme seg på så lav temperatur at kyllingen bare kan trekke. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/#findComment-939820 Del på andre sider Flere delingsvalg…
PB jellytime Skrevet 31. januar 2014 Forfatter Del Skrevet 31. januar 2014 Jane, "rett før-småkoking" bør også gå vil jeg anta Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/#findComment-939995 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 31. januar 2014 Del Skrevet 31. januar 2014 Kok opp, skru ned, trekk panna litt av og så forsiktig snik den tilbake. Posjerte nettopp uten noen stress, nydelig thai chicken Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/#findComment-940016 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 31. januar 2014 Del Skrevet 31. januar 2014 Jane, "rett før-småkoking" bør også gå vil jeg anta Det bobler uansett har prøvd før, teite komfyren. Men jeg skal ha Crock Pot så null stress Kok opp, skru ned, trekk panna litt av og så forsiktig snik den tilbake. Posjerte nettopp uten noen stress, nydelig thai chicken Funkar inte her Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/#findComment-940025 Del på andre sider Flere delingsvalg…
poyekhali Skrevet 31. januar 2014 Del Skrevet 31. januar 2014 Off-topic: Jeg leser crack-pot og ikke crock-pot. On-Topic, funker fjell som eirich sier. PB jellytime, GrommiZ og Dag 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/#findComment-940026 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 31. januar 2014 Del Skrevet 31. januar 2014 Det bobler uansett har prøvd før, teite komfyren. Men jeg skal ha Crock Pot så null stress Funkar inte her du venter jo til den slutter og koke og bare småbobler. Fysisk umulig at det ikke skjer om du demper varmekilden:) og evt så kort tid kylling skal trekke kan du sikker koke opp vesken, hive kyllingen i, på med lokk og sett zen på benken i 15 min Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/#findComment-940061 Del på andre sider Flere delingsvalg…
cesandberg Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Hadde vært genialt om den teite komfyren min hadde klart å komme seg på så lav temperatur at kyllingen bare kan trekke. Bruk større gryte med mere vann i, for eks slik at plata er 30-40% mindre enn grytediameter. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/#findComment-940152 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dag Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Hvor lenge overlever kyllingen i kjøleskapet før den smaker salmonellafarget viskelær? slettet 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/#findComment-940274 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Hvor lenge overlever kyllingen i kjøleskapet før den smaker salmonellafarget viskelær? vil tro en to-tre dager burde gå fint, om du kjøler den raskt ned og pakker den godt inn. utover det; lukt på den, og stol på magefølelsen. Dag 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/#findComment-940286 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dag Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Noen partytriks for å få kyllingen til å smake mer, eller er det meninga at all smakstilsetning skal skje i ettertid? Suppa som jeg kokte opp på kraften ble jo awesome, men kjøttet smaker ikke en pøkk. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/#findComment-940346 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Noen partytriks for å få kyllingen til å smake mer, eller er det meninga at all smakstilsetning skal skje i ettertid? Suppa som jeg kokte opp på kraften ble jo awesome, men kjøttet smaker ikke en pøkk. Liker å legge den i en blanding av olje, limejuice og masse krydder. Deretter la posjeringen skje i en litt fettete saus (kokosmelk/fløte) med masse tasty stuff i. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/#findComment-940347 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dag Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Marinere før posjering altså, så åpenbart logisk. Av og til er jeg ikke den smarteste skuffen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/#findComment-940350 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 prøv å legg den i en brine, 6% salt, 3% sukker, sort pepper, og krydre du liker, og brune av kyllingen i knallpanne først? Dag 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/#findComment-940351 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.