Gå til innhold

Mens vi venter på crock-pot: Posjere kylling er genialt! Psmf-vennlig.


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Og igjen kommer jeg med Cola-trikset mitt - Genialt å bruke cola zero istedet for olje når man marinerer det fordi syren gjør at all smaken trekker ordentlig inn i kjøttet samtidig som det blir megamørt.

Forøvrig; noen fedd hvitløk, Cola zero, sukrin gold, chilli, persille og gastromat og paprikakrydder. namnam

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjør ikke syre fra lime/sitron samme nytten Aurelius ? Bruker det til stort sett alt av kjøtt, og chevice. Men kjøttet blir mye føler jeg i alle fall etter en halv dag i syrebad :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjør ikke syre fra lime/sitron samme nytten Aurelius ? Bruker det til stort sett alt av kjøtt, og chevice. Men kjøttet blir mye føler jeg i alle fall etter en halv dag i syrebad :)

joda, kjøtt blir mørere av en syrlig marinade, helt klart(: inderne er jo store på f.eks yoghurtmarinader, franskmenn på rødvin-marinade etc.

men når man bruker marinader med kullsyre i, trenger den mye lengre inn i kjøttet, og mye fortere enn ved komvensjonell marinering. mistenker at det har med trykkforskjell å gjøre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...