Indiska Skrevet 8. januar 2014 Del Skrevet 8. januar 2014 Nyttårsforsettet er å spise mindre rødt kjøtt, så da trenger jeg middagsforslag som ikke innebærer biff&bacon. Samboeren er ikke særlig glad i kylling, så jeg stopper litt i middagsideene. Kyllinglår er uaktuelt, kyllingkjøttdeig fungerer i nødsfall til noen få ting, men kyllingfilet kan gå greit om det er i gryter o.l, så det er egentlig gryter med kylling jeg trenger flest forslag på. Laks spiser vi allerede 2-3 ganger i uken, så det orker jeg ikke mer av. Hvit fisk får jeg juling om jeg foreslår, så det kan også droppes. Er bare snakk om en ekstra dag eller to i uka, men kylling i fløtesaus blir schedelig i lengden. Må lages fra bunnen av. Plz help desperate housewife. (Edit siden det ser ut som om noen misforstår - jeg skal ikke kutte ut rødt kjøtt, bare kutte ned på mengden!) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26976-middager-uten-r%C3%B8dt-kj%C3%B8tt/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
TEW Skrevet 8. januar 2014 Del Skrevet 8. januar 2014 Strimlet kyllingfilet, marinert med 2 spiseskjeer matyoghurt, en spiseskje matolje, en spiseskje sitronsaft, 15g tikka masala krydder. Stekt i ildfast form, i ovn i 18 minuttet på 180 grader. På Price lagerbutikken så selger de ut krydderpakker uten sukker, stivelse og annen unødvendig tull. De har tikka, tandori, kebab osv til 5,- pakka. Tandori krydderet skal etter sigende være kjempegodt på laks. Indiska 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26976-middager-uten-r%C3%B8dt-kj%C3%B8tt/#findComment-922220 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Afterall Skrevet 8. januar 2014 Del Skrevet 8. januar 2014 Er dette noe du tvinger typen òg med på, eller står han fritt til å lage egen 'hovedrett'? I så tilfelle er det vel bare å dele på tilbehøret, så vips, kyllingkjøttdeig, kyllinglår, hvit fisk. Er kalkun like utelukket? Fortsatt mye rimelig kalkunkjøtt å oppdrive i disse tider hvertfall. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26976-middager-uten-r%C3%B8dt-kj%C3%B8tt/#findComment-922244 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Indiska Skrevet 8. januar 2014 Forfatter Del Skrevet 8. januar 2014 Er dette noe du tvinger typen òg med på, eller står han fritt til å lage egen 'hovedrett'? I så tilfelle er det vel bare å dele på tilbehøret, så vips, kyllingkjøttdeig, kyllinglår, hvit fisk. Er kalkun like utelukket? Fortsatt mye rimelig kalkunkjøtt å oppdrive i disse tider hvertfall. Han står fritt til å lage hva han vil, men det kommer aldri til å skje, så må ha noe begge liker. Also, jeg lager allerede separat tilbehør fordi jeg elsker salater og grønnsaker and he does not, så hovedretten er liksom det som er felles Kalkun går fint! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26976-middager-uten-r%C3%B8dt-kj%C3%B8tt/#findComment-922259 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aaandreaaa Skrevet 8. januar 2014 Del Skrevet 8. januar 2014 Teller bacon som rødt kjøtt da? Kan ikke skjønne at det går an å ikke være begeistret for kylling! Hva med svin? Kjipere enn kylling spørdu meg, men hver sin smak. Matprat er en eneste stor svinefest om dagen: http://www.matprat.no/ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26976-middager-uten-r%C3%B8dt-kj%C3%B8tt/#findComment-922333 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Afterall Skrevet 8. januar 2014 Del Skrevet 8. januar 2014 Matprat er Opplysningskontoret for egg og kjøtt, og svin er definitivt rødt kjøtt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26976-middager-uten-r%C3%B8dt-kj%C3%B8tt/#findComment-922335 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aaandreaaa Skrevet 8. januar 2014 Del Skrevet 8. januar 2014 Matprat er Opplysningskontoret for egg og kjøtt, og svin er definitivt rødt kjøtt Whaaat men det er jo mer hvitt enn rødt!! Samme farge som kylling! Hvem i helvete bestemmer denne klassifiseringen?? FatUnicorn og Indiska 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26976-middager-uten-r%C3%B8dt-kj%C3%B8tt/#findComment-922344 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Afterall Skrevet 8. januar 2014 Del Skrevet 8. januar 2014 Whaaat men det er jo mer hvitt enn rødt!! Samme farge som kylling! Hvem i helvete bestemmer denne klassifiseringen?? Pork. The Other White Meat. Given nutritional concerns, meat producers are eager to have their products considered as "white", and the United States National Pork Board has positioned their product as "Pork. The Other White Meat", alongside poultry and fish; however, meats which are red when raw and turn white on cooking, like pork, are categorized by the United States Department of Agriculture as red meats.[1] This categorization is controversial as some types of fish, such as tuna, are red when raw and turn white when cooked; similarly, certain types of poultry that are sometimes grouped as "white meat" are actually "red" when raw, such as duck and goose. The debate is mainly one of semantics as nutritionists consider all meat from mammals to be "red meat" while this is not the case in other fields such as husbandry, biology, genetics, physiology, etc. http://en.wikipedia.org/wiki/White_meat Morsom lesning^^ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26976-middager-uten-r%C3%B8dt-kj%C3%B8tt/#findComment-922354 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 8. januar 2014 Del Skrevet 8. januar 2014 Anser TS viltkjøtt som rødt kjøtt? Eller hva med and? (ta deg en harrytur om mulig og kjøp svært billig and på Maximat f eks) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26976-middager-uten-r%C3%B8dt-kj%C3%B8tt/#findComment-922365 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Indiska Skrevet 8. januar 2014 Forfatter Del Skrevet 8. januar 2014 Anser TS viltkjøtt som rødt kjøtt? Eller hva med and? (ta deg en harrytur om mulig og kjøp svært billig and på Maximat f eks) And er fugl og fugl er hvitt! Viltkjøtt er rødt, dessuten liker jeg bare reinsdyr og elg og førstnevnte er dyrt og andre må være selvslaktet for å være mulig å tygge. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26976-middager-uten-r%C3%B8dt-kj%C3%B8tt/#findComment-922377 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 8. januar 2014 Del Skrevet 8. januar 2014 Kyllingkarrigryte Sånn asiatiske wokgrønnsaker på boks Paprika Champignon Kyllingfilet Melk Hønsebuljong karri, salt, pepper, paprikakrydder, 1 ts jbk mel til jevning, gastromat Kok opp melk med buljong, paprika i biter, jbk -mel, wokgrønnsakene (avrent) , krydder (salt, pepper, paprikakrydder, og litt karri) og rør mens.Sett til side og stek kyllingfilet i biter, krydre med karri og gastromat og tilsett champignongen og la de steke litt sammen Ha det så over i kasserollen og kok opp på nytt. Kjempegodt med ris, salat, mais og agurk Indiska 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26976-middager-uten-r%C3%B8dt-kj%C3%B8tt/#findComment-922402 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Myr Skrevet 8. januar 2014 Del Skrevet 8. januar 2014 Å bruke tomatbønner som base er fint til mye. Feks bare kok opp et par bokser tomatbønner, krydre med salt, pepper, spiskummin og chili. Lag kyllingkjøttboller, stek og kast oppi. Så kan du jo selvsagt forvelle grønnsaker på sida og kaste oppi også, eventuelt litt pasta etc. Ellers så kan ikke typen din klage hvis du fyller kyllingfileter med masse brie og ferske urter (timian) og kaster på litt norvegia på toppen og tjohei i ovnen. .... se bort ifra det ekle røde kjøttet som er surra rundt kyllingen da, siden du ikke vil ha det mener jeg Og noe du helt sikkert har tenkt på, PIZZA? Uendelige muligheter. Mariner kyllingen først da. Mmmm. FatUnicorn, Indiska, PrideFC og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26976-middager-uten-r%C3%B8dt-kj%C3%B8tt/#findComment-922421 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Myr Skrevet 8. januar 2014 Del Skrevet 8. januar 2014 Og sånn ellers kan du jo lage mye som ikke er proteinrikt, men da er det bare å kjøre proteinshake på sida - brokkolisuppe, blomkålsuppe, gulrotsuppe, grøt, fiskekaker, lasagne med kyllingkjøttdeig, gratinerte grønnsaker (bland med ostesaus og gratiner med ost oppå), pannekaker ........... Indiska og PrideFC 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26976-middager-uten-r%C3%B8dt-kj%C3%B8tt/#findComment-922428 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 8. januar 2014 Del Skrevet 8. januar 2014 Og sånn ellers kan du jo lage mye som ikke er proteinrikt, men da er det bare å kjøre proteinshake på sida - brokkolisuppe, blomkålsuppe, gulrotsuppe, grøt, fiskekaker, lasagne med kyllingkjøttdeig, gratinerte grønnsaker (bland med ostesaus og gratiner med ost oppå), pannekaker ........... Pannekaker med kylling er faktisk helt magisk:-D Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26976-middager-uten-r%C3%B8dt-kj%C3%B8tt/#findComment-922432 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aequitas Skrevet 8. januar 2014 Del Skrevet 8. januar 2014 Å bruke tomatbønner som base er fint til mye. Og noe du helt sikkert har tenkt på, PIZZA? Uendelige muligheter. Mariner kyllingen først da. Mmmm. Åååh... NAMM! Myr 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26976-middager-uten-r%C3%B8dt-kj%C3%B8tt/#findComment-922533 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Indiska Skrevet 8. januar 2014 Forfatter Del Skrevet 8. januar 2014 Myr sin kylling&brie er det eneste som har blitt godkjent av herren, så det prøves til helgen! Har med baconet, da - som lagt til i innledningen skal jeg ikke kutte ut rødt kjøtt, bare kutte ned, så bacon rundt kyllingen går fint! Bruker ofte det i fløtesaus også, får være grenser til hvor mye hensyn man skal ta til tarmer og miljø. Myr 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26976-middager-uten-r%C3%B8dt-kj%C3%B8tt/#findComment-922597 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.