Mads Skrevet 14. november 2013 Skrevet 14. november 2013 Jeg prøver å implementere kesam inn i kostholdet, men er litt usikker hva man gjør med det? Hvordan tilbereder dere mat med kesam? Hva har dere oppi? (Kan hende det er en tråd til her, fant den ikke selv om jeg søkte) Siter
Myr Skrevet 14. november 2013 Skrevet 14. november 2013 Kjappe-proteiner-på-farta-produkt. evt dressinger, vaniljekesam m bær, i smoothier ++ Siter
Gjest SlettetBruker3 Skrevet 14. november 2013 Skrevet 14. november 2013 Jeg er ingen stor bruker av kesam selv! Men det er vanlig å lage dressing/dip, blande med sjokoladeprotein++ og ha i smoothies Siter
ThereseHag Skrevet 14. november 2013 Skrevet 14. november 2013 Som sagt dressing, dip og smoothie... Noen av mine favoritter: kesam med mørk hakket sjokolade Kesam med frukt Som den er Kesampannekaker (kesam + egg + mel + søtning) I gryter - ikke mager, men fullfett I pai Siter
Thombr86 Skrevet 14. november 2013 Skrevet 14. november 2013 Kesam funker med frukt, bær, nøtter, proteinpulver, syltetøy og slikt (+evt kanel) Priteinpannekaker + kesam, bær og kanel er sabla godt! https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1005047_10152352673965616_871803513_n.jpg Siter
AuroraMarie Skrevet 14. november 2013 Skrevet 14. november 2013 Elsker kesam! Dette pleier jeg å gjøre: - Tilsetter fun light, blir som en "hjemmelaget" yoghurt (jeg liker den lyserosa best). - Vanilje steviadråper + kanel (+kokosmasse for ekstra kcal, er også supergodt). - Forskjellig frukt man liker, gjerne mange forskjellige kombinasjoner + litt steviadråper - Erstatning for rømme. Jeg bruker ofte til laks eller taco. - Tilsetter sjokoladeproteinpulver. - I pannekaker. Siter
wombat Skrevet 14. november 2013 Skrevet 14. november 2013 Jeg spiser det bare som "youghurt" (vaniljekesam) og tar rosiner/evt. bær i. ThereseHag 1 Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 14. november 2013 Skrevet 14. november 2013 Bruker heller ikke kesam mye, men lager alltid en blanding av kesam og sukrin/stevia clear og bruker til fisk:) Siter
Mads Skrevet 14. november 2013 Forfatter Skrevet 14. november 2013 Hvorfor ikke? Hvorfor ikke prøve noe nytt? Siter
02-snapper Skrevet 14. november 2013 Skrevet 14. november 2013 1. Brukte den nettopp til tacomiddag.. Digg å bruke over salaten og alt det andre.aller best sammen med salve og ost. 2. sammen med frosne bær og sukrin. Moser sammen med stavmikser. Kan toppes med litt nøtter for ekstra digghet. 3. Sjokkomousse; stivpiska eggehviter og sukrin blandes med kakao, sjokkoprotein, kesam og gelatin. 4. Toppes med litt sukkerfri eplesyltetøy, sukrin og kanel 5. Rører innhavregyrn, lar stå over nattens kjøleskap. Heller litt yoplait yoghurt over før jeg spiser den. Mads og annkiaf 2 Siter
Gjest QueenWinther Skrevet 14. november 2013 Skrevet 14. november 2013 Kesam + stevia vanilje er verdens beste frokost/lunsj. Kesam til fisk, kjøtt eller speltlomper. Siter
Sepsis Skrevet 14. november 2013 Skrevet 14. november 2013 Heller 4-korn oppi og spiser til frokost Siter
Tonje_86 Skrevet 14. november 2013 Skrevet 14. november 2013 - Kesam i bakst som scones, pannekaker og vafler - I smoothie - Kesam som yoghurt, altså blander i sukkerfri saft og har i musli og/eller havrepuff, diverse frukt osv - Som dressing i stedenfor rømme, både til taco og potetgull eller grønnsaker for den ekstra sunne Siter
ktpearie Skrevet 17. november 2013 Skrevet 17. november 2013 Hakker opp hvitløk og rasper agurk. Blander det med kesam, salt og pepper samt sitronsaft. Blir en fake, men god tzatziki. Brukes til forskjellige middager Mads 1 Siter
miaheart Skrevet 17. november 2013 Skrevet 17. november 2013 Brukte mager vaniljekesam i ostekake. Funket veldig bra! Siter
dragedama Skrevet 17. november 2013 Skrevet 17. november 2013 Vaniljekesam i havregrøten Kesam som yoghurt med havregryn, solsikkefrø og mandler oppi Kesam original eller vanilje med frosne bær til smoothie + alt det andre som er nevnt Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 17. november 2013 Skrevet 17. november 2013 Brukte mager vaniljekesam i ostekake. Funket veldig bra! Blir enda bedre om du blender cc og bruker:D miaheart 1 Siter
Trinelise Skrevet 17. november 2013 Skrevet 17. november 2013 Som vanlig rømme, eller vaniljekesam med bær og revet mørk sjokolade Mads 1 Siter
miaheart Skrevet 18. november 2013 Skrevet 18. november 2013 Blir enda bedre om du blender cc og bruker:D Det må prøves! Lena Ludvigsen 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.