malenesofie Skrevet 19. september 2013 Del Skrevet 19. september 2013 Kjapt spm: Hvor lenge tåler nyoppstekt kylling å ligge i en lufttett boks i romtemperatur? Stekte det opp 9 i mårrest men har ikke hatt tid å spise før nå. (Ja jeg vet jeg bør luktekr Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24333-kylling-i-boks-i-romtemp/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
timich Skrevet 19. september 2013 Del Skrevet 19. september 2013 Fins nok ingen fast regel på det. Det hørtes litt lenge ut, men det kan gå bra. Lukt og smak:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24333-kylling-i-boks-i-romtemp/#findComment-855623 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mette L Skrevet 19. september 2013 Del Skrevet 19. september 2013 Jeg hadde garantert IKKE spist den...uansett om det ikke hadde luktet rart så hadde jeg ikke gjort det nei! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24333-kylling-i-boks-i-romtemp/#findComment-855628 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Myr Skrevet 19. september 2013 Del Skrevet 19. september 2013 Ikke noe problem* I tillegg har du kanskje saltet den, slik at den blir ekstra konservert. *basert ut ifra egne erfaringer fra vgs, da jeg ofte spiste mat som lå i skapet fra dagen før utallige ganger. Tutogkjør 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24333-kylling-i-boks-i-romtemp/#findComment-855629 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ole-Mats Moskvil Skrevet 19. september 2013 Del Skrevet 19. september 2013 Den er stekt og ligger i en tett boks? Jeg har stekt kylling til middag, glemt den igjen i panna, lagt den i boks dagen etter, hatt den i romtemp til lunsj dagen etter ihvertfall ti ganger. Jeg spiser alt som er fælt, så ikke bruk meg som fasit, men kan ikke se det skal være så ille... Tutogkjør og KamillaK 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24333-kylling-i-boks-i-romtemp/#findComment-855645 Del på andre sider Flere delingsvalg…
DenLan Skrevet 19. september 2013 Del Skrevet 19. september 2013 det er ikke noe problem spis og nyt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24333-kylling-i-boks-i-romtemp/#findComment-855653 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Raptorial Skrevet 19. september 2013 Del Skrevet 19. september 2013 Hvorfor skal det være et problem? De "farlige" bakteriene har du allerede drept, og de som kan ha satt seg på kyllingen til nå er ikke så hurtigvirkende at de skal ha slått inn og gjort kyllingen uspiselig på under ett døgn. Tutogkjør 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24333-kylling-i-boks-i-romtemp/#findComment-855656 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 19. september 2013 Del Skrevet 19. september 2013 Så lenge kyllingen var temmelig romtemperert da du la den i boksen, null stress. Men er ikke like heldig om den ble lagt glovarm i en lufttett boks, men det vil du se på kondensen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24333-kylling-i-boks-i-romtemp/#findComment-855754 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aaandreaaa Skrevet 19. september 2013 Del Skrevet 19. september 2013 Så lenge kyllingen var temmelig romtemperert da du la den i boksen, null stress. Men er ikke like heldig om den ble lagt glovarm i en lufttett boks, men det vil du se på kondensen. Hvorfor er det uheldig? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24333-kylling-i-boks-i-romtemp/#findComment-855760 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zain Skrevet 19. september 2013 Del Skrevet 19. september 2013 Hvorfor er det uheldig? Damp = Vann = litt luft = rotten. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24333-kylling-i-boks-i-romtemp/#findComment-855763 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 19. september 2013 Del Skrevet 19. september 2013 Hvorfor er det uheldig? Jeg vet at det er uheldig med sauser/gryter osv pga sen nedkjøling og derfor kan det surne. Men er usikker hvordan dette er med ren kyllingfilet. Vil tro at den skal være bra tykk før det vil være et problem. Problemet med f.eks en gryterett er at kjernetempen er så langt unna kanten og fyller boksen slik at den "Holder på sin egen varme". Men kyllingfileten er jo ikke så tjukk, samt vil ha luft rundt seg. Derfor er jeg ikke sikker på hvor "ille" det er. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24333-kylling-i-boks-i-romtemp/#findComment-855764 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.