Gå til innhold

Zain

Medlemmer
 • Innholdsteller

  525
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Har bestilt fra Mobech, og alt i alt vil det nok komme på rundt 30.000.
 2. Zain

  Treningsgulv.

  Takk, takk. Hørte med en tømmermann-kompis som anbefalte kryssfinérplater og ett lite belegg gummi over. Høres jo litt ut som det samme du anbefaler. Sikker i min sak, da. Takk for svar!
 3. Zain

  Treningsgulv.

  Heisann! Jeg er i ferd med å bygge hjemmegym, og lurte på om dere har gjort det samme, eller har erfaring i hvilke underlag man burde ha? Vi har dessverre parkett, og det er blir noen hundre kilo som gulvet skal ha over seg. Rack på 100kg, pluss 2-300kg vekter. Har sett litt rundt på nett, men har ikke funnet noe som jeg tørr å gå for. Har sett litt på disse, men er ganske usikker. De er billige, men kvalitet er jo det viktigste. Har dere noen tips å komme med, folkens?
 4. Om man boler, og ikke tar 250 i bøy. Ja, da er man pyse. Edit: Har man valgt å bole for å bli schwær, så bør man bøye såpass, syns jeg.
 5. Aldri møtt en boler som er sterkere enn meg i de tre store, på gym. Aldri møtt en "sterk" boler på gym, heller. Joda, dem kan vokse, men ber man de bøye med 250 på stanga med 3sek stopp i bunn, så er det skadelig for knærne. Pyser!
 6. At det tar så lang tid fra å ha bestilt powerrack, 300kg i vekter og div annet utstyr - til det er på døra. Tålmodighet - come and take me!
 7. Zain

  trenger hjelp!!

  Alkohol tørker ut kroppen, så du har sikkert lagt på deg litt vann. Slapp av!
 8. Så er du søt, snill, pratsom, og utrolig koselig.
 9. Unnskyld meg, Sara Sofia, men jeg så innom loggen din, og du trenger ikke bekymre deg...Du var ganske så lekker, frøken Sverige.
 10. Puh! Sleng ut bilde av deg selv, så skal jeg garantere at du får noen interessante meldinger.
 11. Muscle milk, buddy, muscle milk.
×
×
 • Opprett ny...