Gå til innhold

Zain

Medlemmer
 • Innholdsteller

  525
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Zain

 1. Har bestilt fra Mobech, og alt i alt vil det nok komme på rundt 30.000.
 2. Zain

  Treningsgulv.

  Takk, takk. Hørte med en tømmermann-kompis som anbefalte kryssfinérplater og ett lite belegg gummi over. Høres jo litt ut som det samme du anbefaler. Sikker i min sak, da. Takk for svar!
 3. Zain

  Treningsgulv.

  Heisann! Jeg er i ferd med å bygge hjemmegym, og lurte på om dere har gjort det samme, eller har erfaring i hvilke underlag man burde ha? Vi har dessverre parkett, og det er blir noen hundre kilo som gulvet skal ha over seg. Rack på 100kg, pluss 2-300kg vekter. Har sett litt rundt på nett, men har ikke funnet noe som jeg tørr å gå for. Har sett litt på disse, men er ganske usikker. De er billige, men kvalitet er jo det viktigste. Har dere noen tips å komme med, folkens?
 4. Om man boler, og ikke tar 250 i bøy. Ja, da er man pyse. Edit: Har man valgt å bole for å bli schwær, så bør man bøye såpass, syns jeg.
 5. Aldri møtt en boler som er sterkere enn meg i de tre store, på gym. Aldri møtt en "sterk" boler på gym, heller. Joda, dem kan vokse, men ber man de bøye med 250 på stanga med 3sek stopp i bunn, så er det skadelig for knærne. Pyser!
 6. Så bli sterkere og løft tyngre.
 7. At det tar så lang tid fra å ha bestilt powerrack, 300kg i vekter og div annet utstyr - til det er på døra. Tålmodighet - come and take me!
 8. Zain

  trenger hjelp!!

  Alkohol tørker ut kroppen, så du har sikkert lagt på deg litt vann. Slapp av!
 9. Så er du søt, snill, pratsom, og utrolig koselig.
 10. Unnskyld meg, Sara Sofia, men jeg så innom loggen din, og du trenger ikke bekymre deg...Du var ganske så lekker, frøken Sverige.
 11. Puh! Sleng ut bilde av deg selv, så skal jeg garantere at du får noen interessante meldinger.
 12. Muscle milk, buddy, muscle milk.
 13. Jeg skjønner hva du prøver på, men det er dødt løp her inne. Du er en frisk pust, men blir kvalt så fort du påpeker fakta. Du kommer dessverre ingen vei med slikt her inne. Men kudos for å prøve.
 14. Zain

  Sesjons del 2

  Det er sikkert noen sadistiske major-fjotter som nyter å tvinge ungdom til å gjøre noe dem ikke vil.
 15. Zain

  Sesjons del 2

  De jeg kjenner som ikke ville inn, slapp. Alle sammen. Aldri hørt at noen jeg kjenner måtte inn i førstegangstjeneste mot deres vilje. Så min erfaring tilsier at man slipper om man vil.
 16. Zain

  Sesjons del 2

  Si at du er motivert til å avtjene tjeneste en annen gang, men at det er mye ting som hindrer deg i å være motivert for øyeblikket. Vær helt ærlig, så gir du i tillegg ett godt inntrykk. Folk vil ikke ha umotiverte personer i tjeneste alikevel, så dem vil nok grave litt for å få deg med.
 17. Zain

  Sesjons del 2

  Stemmer det! Det er mye man kan få igjen for å tjene landet sitt noen måneder. Lastebillappen f.eks. Flere bekjente jeg har som har tatt både billappen og lastebillappen i forsvaret. For ikke å snakke om kameratskapet man danner seg, og den selvdisiplinen man lærer - som kommer godt med mtp trening og kosthold.
 18. Zain

  Sesjons del 2

  Var i eksakt samme situasjon selv, så jeg skjønner deg godt. Kan jo alltids melde deg til tjeneste ved en senere anledning.
 19. Zain

  Sesjons del 2

  Vil du ikke inn, så slipper du det. Bare si klart ifra om at du ikke vil inn.
 20. Helt i orden! Du er selvsagt tilgitt.
 21. Avslappet og avslappet, fru blom! Heyyy! Setter pris på om du tager meg, når du legger ut bilder av bakdelen av knærne, wombat. Pent, veldig pent. Og de åtte kiloene satt meget bra.
 22. Zain

  Pranks!

  Bytt ut melk i pulverform med sukker, så vil han få seg en flott opplevelse når han står opp. Har prøvd det selv, og makan til hyl skal du lete lenge etter. Sukkeret klistrer seg til kroppen, så når personen skal stå opp, så rives det øverste laget av hud av. Fordel å ha noen triks fra ungdomstiden når man har bodd i bokollektiv.
×
×
 • Opprett ny...