Smurfen Skrevet 21. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 21. desember 2011 Da blir det jo bare masse kyllingfilet klumpet sammen etc..., ikke 1-10 x 200 grams porsjoner slik som det blir når man steker i ovnen med aluminiumsfolie. Nei der er sant , men bare og ha 10 bokser og veie opp og fryse med ris å grønnsaker . Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/4/#findComment-78908 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morten Skrevet 21. desember 2011 Del Skrevet 21. desember 2011 Nei der er sant , men bare og ha 10 bokser og veie opp og fryse med ris å grønnsaker . ...Man veier jo maten før man steker/behandler den.... :| Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/4/#findComment-78920 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Smurfen Skrevet 21. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 21. desember 2011 ...Man veier jo maten før man steker/behandler den.... :| joda den er grei, men det var ikke mange gram i forskjell fra rå til "kokt" . Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/4/#findComment-78924 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 21. desember 2011 Del Skrevet 21. desember 2011 Da blir det jo bare masse kyllingfilet klumpet sammen etc..., ikke 1-10 x 200 grams porsjoner slik som det blir når man steker i ovnen med aluminiumsfolie. Når jeg "koker" kyllingfilet, så er temperaturen opp mot kokepunktet - mao, den koker ikke, men trekker, slik man gjør med winerpølser. Da unngår man at det trekkes ut for mye proteinstoffer, slik at det hele blir til en kyllingfiletsørpe. Hvis du ønsker å koke det i posjoner, hva med å binde kyllingfiletene sammen med hyssing? Nesten som man surrer annet kjøtt. Da holder de seg sammen, og man kan ta de opp igjen av kokevannet i "riktig" posjon. Alternativ nummer to, er vel å veie en kyllingfilet før den trekkes i vannet. Når den er ferdig trukket og avkjølt, kan du veie den igjen, og så ser du hvor mye mer/mindre den veier da, kontra før den var trekt. Da kan du med andre ord koke opp masse kyllingfilet, og ordne med posjonene når de er ferdige trukket og avkjølt. Eksempel: Veier kyllingfileten 82 gram før koking, og 68 gram etter, har det skjedd en reduksjon på ca. 18 % Hvis du da skal posjonere ut ferdig kokt kylling, og skal ha 200 gram "ikke-varmebehandlet" vekt, blir det 164 gram trekt kylling. PS: jeg har aldri veid kyllingen før og etter, så jeg aner ikke om vekten økes eller reduseres, men jeg antar at den reduseres litt fremfor at den økes morten 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/4/#findComment-78927 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Smurfen Skrevet 21. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 21. desember 2011 Merket 1ganga så begynte det og koke i vannet , å da ble det masse skum! regner med dette var protein som ble trekt ut av kyllingen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/4/#findComment-78930 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 21. desember 2011 Del Skrevet 21. desember 2011 Merket 1ganga så begynte det og koke i vannet , å da ble det masse skum! regner med dette var protein som ble trekt ut av kyllingen. Mest sannsynlig ja, så det er derfor den bør trekkes (vannet går ikke over kokepunktet, dvs ingen "store" bobler i vannet) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/4/#findComment-78932 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Smurfen Skrevet 21. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 21. desember 2011 Mest sannsynlig ja, så det er derfor den bør trekkes (vannet går ikke over kokepunktet, dvs ingen "store" bobler i vannet) jess, har lært fra mitt 1 forsøk! driver og trekker kylling nå faktisk =D Lily 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/4/#findComment-78935 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morten Skrevet 21. desember 2011 Del Skrevet 21. desember 2011 Når jeg "koker" kyllingfilet, så er temperaturen opp mot kokepunktet - mao, den koker ikke, men trekker, slik man gjør med winerpølser. Da unngår man at det trekkes ut for mye proteinstoffer, slik at det hele blir til en kyllingfiletsørpe. Hvis du ønsker å koke det i posjoner, hva med å binde kyllingfiletene sammen med hyssing? Nesten som man surrer annet kjøtt. Da holder de seg sammen, og man kan ta de opp igjen av kokevannet i "riktig" posjon. Alternativ nummer to, er vel å veie en kyllingfilet før den trekkes i vannet. Når den er ferdig trukket og avkjølt, kan du veie den igjen, og så ser du hvor mye mer/mindre den veier da, kontra før den var trekt. Da kan du med andre ord koke opp masse kyllingfilet, og ordne med posjonene når de er ferdige trukket og avkjølt. Eksempel: Veier kyllingfileten 82 gram før koking, og 68 gram etter, har det skjedd en reduksjon på ca. 18 % Hvis du da skal posjonere ut ferdig kokt kylling, og skal ha 200 gram "ikke-varmebehandlet" vekt, blir det 164 gram trekt kylling. PS: jeg har aldri veid kyllingen før og etter, så jeg aner ikke om vekten økes eller reduseres, men jeg antar at den reduseres litt fremfor at den økes Hvor lenge trekker du kyllingfileten? Hyssing-ideèn tror jeg blir litt for unøyaktig og at hyssingen kan løsne osv. Jeg tenkte på eksempel nummer to jeg og så jeg lurer på om jeg skal starte og gjøre det. Så lenge det ikke er sånn at vannet går inn i kyllingfileten og at vekten blir tyngre/lettere ut i fra hvor mye vann som har blitt trekt inn.. Det er jo egentlig mer praktisk og koke opp en stor kasserolle og koke 2-3 kg også veie det opp etterpå enn og stå og veie det på rått, pakke det inn i aluminiums folie også steke det opp. Takk for tipset Lily Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/4/#findComment-78943 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Smurfen Skrevet 21. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 21. desember 2011 morten - hva om vi finner opp boil in bag kylling? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/4/#findComment-78953 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morten Skrevet 21. desember 2011 Del Skrevet 21. desember 2011 morten - hva om vi finner opp boil in bag kylling? Tja, Det blir jo litt vanskelig i forhold til mengdene i posene når folk skal ha forskjellige mengder. Men det er jo en god ide da:P Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/4/#findComment-78963 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rodolfo Skrevet 21. desember 2011 Del Skrevet 21. desember 2011 Hva bruker dere til å steke kyllingfilet/kjøtt osv i ? Ser att noen bruker spray ? hvilken ? Skal til sverge på fredag, så hadde vert greit å vite om dem har noen gode oljer der som er vært og kjøpe =D Meierismør, eller Cocosa. Mye MCT. Ninian 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/4/#findComment-79086 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 21. desember 2011 Del Skrevet 21. desember 2011 stor kasserolle ? Type svær kasserolle tenkte jeg også. Jeg har en svær en jeg lager lapskaus å sånne ting i... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/4/#findComment-79124 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mseather Skrevet 22. desember 2011 Del Skrevet 22. desember 2011 Noen som vet hvor man får kjøpt Fry light i Trondheim? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/4/#findComment-80105 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Smurfen Skrevet 22. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 22. desember 2011 Noen som vet hvor man får kjøpt Fry light i Trondheim? Har lett på ett par butikker i oslo, men fant den ikke . vet ikke hvor man kan kjøpe den i tr.heim, Men du kan jo bestille til Proteinfabrikken vist du ikke finner =) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/4/#findComment-80108 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mseather Skrevet 22. desember 2011 Del Skrevet 22. desember 2011 pris fry light proteinfabrikken = 69kr.. Fraktpris 110kr.. henger ikke på greip. skjønner ikke helt regnestykket..Forventer de å TJENE penger på frakt ? :S Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/4/#findComment-80109 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Smurfen Skrevet 22. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 22. desember 2011 pris fry light proteinfabrikken = 69kr.. Fraktpris 110kr.. henger ikke på greip. skjønner ikke helt regnestykket..Forventer de å TJENE penger på frakt ? :S ja det ble dyrt , får ta deg en stor runde å lete =) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/4/#findComment-80112 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 22. desember 2011 Del Skrevet 22. desember 2011 Hvor lenge trekker du kyllingfileten? Hyssing-ideèn tror jeg blir litt for unøyaktig og at hyssingen kan løsne osv. Jeg tenkte på eksempel nummer to jeg og så jeg lurer på om jeg skal starte og gjøre det. Så lenge det ikke er sånn at vannet går inn i kyllingfileten og at vekten blir tyngre/lettere ut i fra hvor mye vann som har blitt trekt inn.. Det er jo egentlig mer praktisk og koke opp en stor kasserolle og koke 2-3 kg også veie det opp etterpå enn og stå og veie det på rått, pakke det inn i aluminiums folie også steke det opp. Takk for tipset Lily Oisann, beklager sent svar, men jeg har visst ikke fått med meg at denne tråden har blitt oppdatert. Siden kyllingfileter varierer i størrelse, varierer også trekketiden. Jeg pleier å trekke dem til de blir hvite, og så ltt til. Når jeg føler at de har stått "litt til" deler jeg en av de største på det tykkeste, for å være sikker på at den ikke har en rosa kjerne. Skal jeg være ærlig, så har jeg faktisk ikke tatt tiden Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/4/#findComment-80494 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tonelone Skrevet 15. januar 2012 Del Skrevet 15. januar 2012 Cocosa eller meierismør. For tiden går det mest i kokosolje hvordan bruker man denne kokosoljen ?! jeg har akkuratt kjøpt kokosolje, men den er jo steinhard! hvordan skal jeg gjøre det? må den varmes opp? ellers får jeg den jo ikke ut av krukka ....... er det bare meg som ikke har skjønt det kanskje Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/4/#findComment-104739 Del på andre sider Flere delingsvalg…
. Skrevet 15. januar 2012 Del Skrevet 15. januar 2012 Jeg bruker ingenting Legger bare kyllingen / torsken i en ildfast form eller i folie, og så inn i ovnen. Blir saftigt og godt Hvis jeg steker kjøtt så steker jeg i rapsolje, mest omega 3 i den Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/4/#findComment-104769 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-bone Skrevet 15. januar 2012 Del Skrevet 15. januar 2012 hvordan bruker man denne kokosoljen ?! jeg har akkuratt kjøpt kokosolje, men den er jo steinhard! hvordan skal jeg gjøre det? må den varmes opp? ellers får jeg den jo ikke ut av krukka ....... er det bare meg som ikke har skjønt det kanskje Tar bare opp en liten klump med skjeien og legger i panna. Den smelter ganske fort Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/4/#findComment-104792 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.