jallajalla Skrevet 13. desember 2011 Forfatter Skrevet 13. desember 2011 camilla føler hun må lage mat til Ida så hun blir glad igjen <3 Siter
IdaL007 Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 camilla føler hun må lage mat til Ida så hun blir glad igjen <3 Ida føler egentlig også at Camilla må det:rolleyes: jallajalla 1 Siter
jallajalla Skrevet 13. desember 2011 Forfatter Skrevet 13. desember 2011 da er Ida og Camilla enige IdaL007 1 Siter
-EmmE- Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 Fortsett å poste oppskrifter! Disse ser utrolig gode ut, lagde proteinvafler til lunsj her en dag, god lunsj jallajalla 1 Siter
jallajalla Skrevet 13. desember 2011 Forfatter Skrevet 13. desember 2011 iFortsett å poste oppskrifter! Disse ser utrolig gode ut, lagde proteinvafler til lunsj her en dag, god lunsj kommer fler i morgen - har blant annet pizza, proteinbarer og eplekake på agendaen Siter
Jarle Skrevet 14. desember 2011 Skrevet 14. desember 2011 Sjokoladekaka ser jo dritgod ut jallajalla 1 Siter
jallajalla Skrevet 14. desember 2011 Forfatter Skrevet 14. desember 2011 Sjokoladekaka ser jo dritgod ut It was AMAZIIING Siter
jallajalla Skrevet 14. desember 2011 Forfatter Skrevet 14. desember 2011 Var ei søt lita snelle som spurte meg i går om jeg hadde noen tips til hva hun kunne bruke all honningen sin til, og det er det klart jeg har! Proteinbarer [ATTACH]3181[/ATTACH] 350 g peanøttsmør 250 g honning 5 dl proteinpulver 8sjokolade!) litt vaniljeessens Gni sammen med hendene, spre utover en form, sett kjølig. Gir ca 10 barer, næringsinnhold per bar: 18 g fett, 20 g prot, 26 g karbohydrater. Tips: Jeg brukte en "argentinsk honning". Den er ikke like flytende som den vanlige honningen, og smaker heller ikke så honning. syns dette passet veldig bra og proteinbarene ble faste og fine.Bruk bakepapir i formen..Det gjorde ikke jegBruk ett proteinpulver du liker!Vil du ikkeha så mye fett og heller mer proteiner går det sikkert ann å bruke fettredusert peanøttmel og annen væske i stedenfor peanøttsmør. Jeg skal forsøke dette neste gang Tomt, Derpedino, Drangevåg og 2 andre 5 Siter
jallajalla Skrevet 14. desember 2011 Forfatter Skrevet 14. desember 2011 Vårruller! 2 gulrøtter 1 løk 1/2 kinakål 150 g bønnespirer 1 ss ingefær (revet) 1 chili (finhakket, med eller uten frø) saften av 1/2 lime 3 ss østersaus 2 ss soyasaus (jeg bruker mørk, lys er også greit) 400 g karbonadedeig Riv gulrøtter og løk på et rivjern og finhakk kinakålen. Chilien finhakkes og ingefæren rives. Bønnespirene vaskes (dersom de er hermetiserte), men ferske er best! Brun karbonadedeigen i en teflonpanne, uten fett. Har du litt og litt i pannen mens du steker slipper du at pannen blir kald og karbonadedeigen begynner å koke - vi vil ha den stekt! Legg kjøttet til side og tilsett en teskje kokosolje i pannen, sammen med gulrøttene og løken. Når denne har surret litt har du i ingefær og chili. La steke i 1 minutt før du tilsetter kinakål og bønnespirer. Når smakene har satt seg godt (ca 5 minutter steketid tilsammen) tilsetter du kjøtt, østersaus, soyasaus og limesaft. La dette surre i 2-3 minutter før du tar det av pannen. Du kan nå enten spise det slik, men f.eks ris ved siden av, eller så kan du lage vårruller! Jeg lagde mine superduperstore i dag, så slipper jeg å bruke så mye vårrulldeig, men du kan gjerne lage de litt mindre. Ta deig -Får kjøpt det i innvandrersjapper Legg på blandingen i det ene hjørnet, eller mitt på som jeg nå ser at jeg gjorde.. Ruuull sammen (hjørne, hjørne, hjørne, rull.) pensle med litt olje, og sett i ovnen på maks varme til de er gyllenbrune nam nam! Til fest kan du steke de i olje i pannen (aka frityrsteke) og servere med søt chilisaus Annix og Louie 2 Siter
jallajalla Skrevet 14. desember 2011 Forfatter Skrevet 14. desember 2011 Jordbærgele 1,2 dl vann 150 g jordbær 1,5 ss natreen 1 ss fun saft (bringebær, wildberries..) 1-2 plater gelatin Ha vann, jordbær og natreen i en glassbolle og sett den over en kjele med kokende vann. La den stå, rør litt innimellom, til noe av jordbærsaften er ute i vannet. Denne satte jeg over en kjele med kokende vann. Rørte rundt i røra til jordbærene hadde satt litt farge på vannen (lyserødt). Mens dette kokkelerte har du gelatinplatene i litt kaldt vann, slik at de blir myke.Tilsett dette i jordbærblandingen sammen med saften. settes kaldt! Serveringsklar etter 2-3 timer. Serveres med eldorado sukkerfri vaniljesaus (Meny) og litt ekstra ferske jordbær. Til fest kan du lage ordentlig, hjemmelaget vaniljesaus og bruke "ordentlig" saft i stedenfor Fun. Edit: takk til Lily for innspill på mengden gelatin:) Sara og Eilin 2 Siter
jallajalla Skrevet 14. desember 2011 Forfatter Skrevet 14. desember 2011 Bananmuffins [ATTACH]3184[/ATTACH] 2 modne bananer 4 eggehvitter 2 eggeplommer 2 never hakkede valnøtter (kan sløyfes) ca 90 g proteinpulver (sjokolade) en t-skje pulverkaffe 1 t-skje kanel 1 liten ss natreen (eller annen søtning) 1 ts fiberhusk (gjør de saftigere!!!) Mos bananene og bland sammen med eggeplommene og alt det tørre Stivpisk eggehvittene [ATTACH]3185[/ATTACH] Bland forsiktig samen og hell i en kakeform eller i muffinsformer. Har du de i muffinsformer er det perfekt å ta en til frokost, eller som en liten dessert. Jeg stekte de i ovnen (over/undervarme) på 180 grader i 18 minutter, før jeg skrudde den ned til 100 og stekte i ca 10 min til. [ATTACH]3186[/ATTACH] Tips: Kan fryses, men er best ferske Kjempegode med syltetøy på... Siter
Lily Skrevet 14. desember 2011 Skrevet 14. desember 2011 Jordbærgele Blir ikke det veldig mye gelatin kontra væske? I vanlig gele bruker man ca. 10 plater til 1 liter. Det minte meg forresten på en ting, jeg må lage gele! Siter
jallajalla Skrevet 14. desember 2011 Forfatter Skrevet 14. desember 2011 Blir ikke det veldig mye gelatin kontra væske? I vanlig gele bruker man ca. 10 plater til 1 liter. Det minte meg forresten på en ting, jeg må lage gele! Jo, det kan godt hende. Den ble i allefall relativt stiv relativt fort (Sa brura....) Endrer det til 1-2 plter jeg. Takk Camillam, Lily og Olaf G. 3 Siter
Frøken Antonsen Skrevet 14. desember 2011 Skrevet 14. desember 2011 Sjokoladekake [ATTACH]3101[/ATTACH] 2 egg 2 eggehviter 3 ss sukrin 6 ss annen søtning (eks splenda) 1 boks hvite bønner 1 ss smør 4 ss mager kesam eller skyr naturell 20-30 g sjokoladeprotein 4-5 ss økologisk kakao 1 ts vaniljepulver 1 ts bakepulver Skyll bønnene under vann. Møs de så med en gaffel. Pisk eggene og eggehvitene med sukrin og søtning. Smelt smøret. Ha eggeblandingen sammen med de moste bønnene. Ha i smeltet smør, kesam, sjokoladeprotein, kakao, vaniljepulver og bakepulver. Hell deigen i en form, 20 * 30 cm. Stek på 175 grader i ca 15-20 minutter. Avkjøl. Her har jeg servert med lune bær søtet med sukrin. Hele kaken inneholder i underkant av 1000 kcal (medium kakeform) Tips: Ikke stek for lenge! Går fint ann å oppbevare noen dager i kjøleskape, enda bedre på dag 2 Jeg hadde i 6 ss kakao, gav en veldig intens sjokoladesmak. Juster etter hva du liker, smak på røren har hørt at sjokoladekake laget av bønner, er veldig saftig.. høres litt skummelt ut, men skal prøve til helga ser jo veldig godt ut.. sånn ca hvor mange stykker fikk du ut av kaka? Siter
jallajalla Skrevet 14. desember 2011 Forfatter Skrevet 14. desember 2011 har hørt at sjokoladekake laget av bønner, er veldig saftig.. høres litt skummelt ut, men skal prøve til helga ser jo veldig godt ut.. sånn ca hvor mange stykker fikk du ut av kaka? Det var myyyye bedre enn jeg hadde forestilt meg. Skikkelig saftig og god, ja funker fint å fryseog oppbevare i kjøleskapet også fikk veeeel 12-15 slike stykker Frøken Antonsen 1 Siter
Tomt Skrevet 14. desember 2011 Skrevet 14. desember 2011 Var ei søt lita snelle som spurte meg i går om jeg hadde noen tips til hva hun kunne bruke all honningen sin til, og det er det klart jeg har! Tusen takk, ser nam ut. Skal lages i morgen! Siter
jallajalla Skrevet 14. desember 2011 Forfatter Skrevet 14. desember 2011 Tusen takk, ser nam ut. Skal lages i morgen! Da er helgekosen reddet! bare hyggelig det Siter
jallajalla Skrevet 15. desember 2011 Forfatter Skrevet 15. desember 2011 Hadde helt glemt hvor godt dette var, men i går lagde jeg det igjen.. Etter treningsshake [ATTACH]3273[/ATTACH] Per (fitnessbloggenjente)person 100 g (frosne) jordbær 1 liten banan 1 scoop jordbær proteinpulver ( ca 30-35 g) 3 suketter løst i 1,5 dl varmt vann 0,5 dl biola (kan sløyfes) 1 ts lime/sitronsaft Blend it! Tips: Bruker du ikke frosne bær så tilsett isbiter Bruker du ikke biola kan den bli vel søt, bruk gjerne litt "surere" bær som bringebær, rips eller liknende Siter
bmbb Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Sjokoladekake [ATTACH]3101[/ATTACH] 2 egg 2 eggehviter 3 ss sukrin 6 ss annen søtning (eks splenda) 1 boks hvite bønner 1 ss smør 4 ss mager kesam eller skyr naturell 20-30 g sjokoladeprotein 4-5 ss økologisk kakao 1 ts vaniljepulver 1 ts bakepulver Skyll bønnene under vann. Møs de så med en gaffel. Pisk eggene og eggehvitene med sukrin og søtning. Smelt smøret. Ha eggeblandingen sammen med de moste bønnene. Ha i smeltet smør, kesam, sjokoladeprotein, kakao, vaniljepulver og bakepulver. Hell deigen i en form, 20 * 30 cm. Stek på 175 grader i ca 15-20 minutter. Avkjøl. Her har jeg servert med lune bær søtet med sukrin. Hele kaken inneholder i underkant av 1000 kcal (medium kakeform) Tips: Ikke stek for lenge! Går fint ann å oppbevare noen dager i kjøleskape, enda bedre på dag 2 Jeg hadde i 6 ss kakao, gav en veldig intens sjokoladesmak. Juster etter hva du liker, smak på røren Tror du den blir helt mislykka hvis man kun bruker sukrin som søtning i denne? har du evt prøvd? Sykt mye som ser godt ut her inne og må prøves jallajalla 1 Siter
jallajalla Skrevet 15. desember 2011 Forfatter Skrevet 15. desember 2011 Tror du den blir helt mislykka hvis man kun bruker sukrin som søtning i denne? har du evt prøvd? Sykt mye som ser godt ut her inne og må prøves Sukrin fungerer veldig bra, men jeg syns ikke den blir søt nok da Brukte 6 ss sukrin og en dæsj natreen sist, den ble litt bitter, om du skjønner? Litt sånn 70% kakaosjokolade smak Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.