Gamla Skrevet 24. november 2011 Del Skrevet 24. november 2011 Jeg trenger tips til alternativer som kan erstatte god, gammeldags jevning med hvetemel! Noen ganger trenger supper og sauser litt ekstra fylde, men hvetemel er jo ikke helt..ja.. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stig Haaland Skrevet 27. november 2011 Del Skrevet 27. november 2011 Maizena, snowflakes, potetmel, grønnsaker som har kokt lenge som du moser inn i sausen (typ; gulerøtter, løk osv). Gamla 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 27. november 2011 Del Skrevet 27. november 2011 Jeg lurer på om proteinpulver har de samme egenskapene som mel, og dermed vil funke som jevner... Noen som har prøvd? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jun Skrevet 27. november 2011 Del Skrevet 27. november 2011 Anbefaler johannesbrødkjernemel. Fåes på helsekostbutikker. Er litt dyrt, men varer lenge og er veldig funksjonelt. Null karbohydrater, null (eller veldig få) kalorier. Opheliia, Marte83 og Gamla 3 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gamla Skrevet 27. november 2011 Forfatter Del Skrevet 27. november 2011 Maizena, snowflakes, potetmel, grønnsaker som har kokt lenge som du moser inn i sausen (typ; gulerøtter, løk osv). Hva er snowflakes? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gamla Skrevet 27. november 2011 Forfatter Del Skrevet 27. november 2011 Jeg lurer på om proteinpulver har de samme egenskapene som mel, og dermed vil funke som jevner... Noen som har prøvd? Du sier noe der, men jeg har bare med sjokoladesmak:p Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gamla Skrevet 27. november 2011 Forfatter Del Skrevet 27. november 2011 Anbefaler johannesbrødkjernemel. Fåes på helsekostbutikker. Er litt dyrt, men varer lenge og er veldig funksjonelt. Null karbohydrater, null (eller veldig få) kalorier. Null?? Seriøst?? hehe Har du prøvd det selv? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tomt Skrevet 28. november 2011 Del Skrevet 28. november 2011 Null?? Seriøst?? hehe Har du prøvd det selv? Energi: 33 Kcal Karbo 0 gr Protein 6 gr Fett 1,5 gr Fiber 75 gr Ikke så ille altså. Skal være nokså drøyt. Skal faktisk kjøpe dette selv i dag, for å teste i pizzabunn. Gamla 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Martin- Skrevet 28. november 2011 Del Skrevet 28. november 2011 Jeg lurer på om proteinpulver har de samme egenskapene som mel, og dermed vil funke som jevner... Noen som har prøvd? Styr langt unna.. Oppvarmet proteinpulver = dårlig deal.. Camillam 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gamla Skrevet 28. november 2011 Forfatter Del Skrevet 28. november 2011 Energi: 33 Kcal Karbo 0 gr Protein 6 gr Fett 1,5 gr Fiber 75 gr Ikke så ille altså. Skal være nokså drøyt. Skal faktisk kjøpe dette selv i dag, for å teste i pizzabunn. Må ha rapport! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 28. november 2011 Del Skrevet 28. november 2011 Null?? Seriøst?? hehe Har du prøvd det selv? Funker det. Bare følg det som står på det lille glasset så får du fin saus. Men jeg holder meg til den gammeldagse jevninga jeg. Har ikke intoleranser eller noe for noen ting så da kjører jeg på med litt hvetemel Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gamla Skrevet 28. november 2011 Forfatter Del Skrevet 28. november 2011 Tåler mel, er jo dissa karbohydratene som er så fæle!hehe Bruker alltid mel i hvit saus(som jeg må lage fra brunn grunnet annen allergi), men vil gjerne finne et alternativ.. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 28. november 2011 Del Skrevet 28. november 2011 Tåler mel, er jo dissa karbohydratene som er så fæle!hehe Bruker alltid mel i hvit saus(som jeg må lage fra brunn grunnet annen allergi), men vil gjerne finne et alternativ.. Problemene mine er ikke karbohydrater.. haha... Jeg skal opp i vekt jeg Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gamla Skrevet 28. november 2011 Forfatter Del Skrevet 28. november 2011 Problemene mine er ikke karbohydrater.. haha... Jeg skal opp i vekt jeg Heldig du;oP Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 28. november 2011 Del Skrevet 28. november 2011 Heldig du;oP Jeg veit ikke jeg sliter så fælt med det Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gamla Skrevet 28. november 2011 Forfatter Del Skrevet 28. november 2011 Er nok mange som sliter med det, men jeg tenker på all den nydelige maten du kan unne deg...! Sukk... F.eks. så lager jeg en nærmest perfekt lasagne, men den er så fy:p Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 28. november 2011 Del Skrevet 28. november 2011 Er ikke såå glad i pasta jeg hehe. Ja kan unne meg alt jeg vil jeg.. Spiser 3300 kcal om dagen. I sunn mat Er ganske mye for en liten 60 kgs kropp:P Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gamla Skrevet 28. november 2011 Forfatter Del Skrevet 28. november 2011 Ikke jeg heller, men det er bare pastaplatene i lasagne'n, legger ikke merke til dem i en skikkelig lasagne! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jørgen Andreassen Skrevet 28. november 2011 Del Skrevet 28. november 2011 Anbefaler johannesbrødkjernemel. Fåes på helsekostbutikker. Er litt dyrt, men varer lenge og er veldig funksjonelt. Null karbohydrater, null (eller veldig få) kalorier. Enig. Dette er det beste Blir brukt veldig mye i matindustiren som fortykker. E410 Den er veeeldig drøy. Hadde et sånt glass i 8mnd eller no. http://www.helseogkost.no/nettbutikk/matvarer/mel_flak_gryn_glutenfritt/johannesbroedkjernemel_glutenfritt_75_g En god kraft (og litt fett ala fløte o.l) + denne = Perfekt saus. Gamla 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sungrazer Skrevet 28. november 2011 Del Skrevet 28. november 2011 Hva er galt med eggeplomme eller f.eks litt potetmel? http://norsknettskole.no/fag/ressurser/itstud/v01/239-Mormors_middager/dessert/jevnetip.htm Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.