Gå til innhold

-Martin-

Medlemmer
 • Innholdsteller

  263
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Har vel egentlig oppdatert litt i en annen "hva kjører du"-tråd her, men er ikke redd for å komme med noen fler. Kjøpte meg en F21 i Tsjekkia i Mai.. Kjørte den hjem selv. Kjekt med krok.. Måtte ha noen skikkelige hjul, så kjøpte GS-kopier av BBS LM 19x8,5 ET40 og 9,5 ET45 (E46-innpress), og ja, den trenger senking.
 2. syns jeg kjente meg igjen. Zito-hjul?
 3. Er et par av de bildene tatt på fredriksten festning?
 4. Det hadde sikkert vært på sin plass, for alle er vel i grunn tussete etter sine egne katter og å vise dem frem..
 5. Jeg har katt, og ho går på benkene når ho tror jeg ikke vet det, men ho stjeler aldri mat når jeg er i nærheten. En gang stjal ho en drøy halvkilo karbonadedeig som ho lagret under senga og spiste opp på to dager, men da hadde den ligget på kjøkkenbenken til tining i mens jeg var på jobb. Varm mat rører ho ikke, og lar man pålegg og kald mat stå framme når man ikke er i nærheten får man jo skylde seg selv. Det er jo bare å smøre maten sin, sette inn alt i kjøleskapet og så spise, er det ikke? Det gjør man vel uansett om man har katt eller ikke..?
 6. har du katt lar du ikke mat stå framme når du ikke er der.
 7. Hvis det er mye folk, ja. Finn deg en annen tid på døgnet å a styre med de greiene der. Du skal sikkert kjøre supersett på noe så tullete som biceps og triceps -> finn på noe bedre og bli sterk i stedet, du bygger ikke kropp av å trene armer.
 8. Folk som kjører supersett og bruker alt tilgjengelig utstyr. Er det mye folk, finn på noe annet.
 9. Både heatgear og coldgear er helt topp. Bruker heatgear mye inne på treningssenteret, coldgear fungerer bra ute ned til 6-7 grader ved løping, og veldig bra baselayer som nevnt når det er kaldere. Fitted utgaven har dessuten en bra passform i motsetning til typisk Nike..
 10. Gammel tråd, jeg oppdaterer gjerne. Vekt: ca 81 kg Markløft: 220kg - 2,72 Knebøy: 165kg - 2,04 Benkpress: 125kg - 1,54
 11. Går på Discovery på fredager i hvertfall. Helt topp serie
 12. Du får jo en større bil, og i manges øyne en mye bedre bil også og en bil som mest sannsynlig er mer lettsolgt enn om man kjøper en gammel saab. Dessuten får man en relativt gjerrig turbodiesel i stedet for en tørst bensinmotor. Blir ikke det litt som å si "hvorfor kjøpe en ny Audi A6 TDI til 600.000 når du får en ny Hyundai i40 til halve prisen"?
 13. Men prisbildet på Saab 900 vs Audi A6 er ikke helt likt da.. Prisen er vel for så vidt grei nok, hvis man først skal gå til det steget å kjøpe gammel Audi. Husk på at bruktbilmarkedet er rimelig dødt om dagen, det er virkelig kjøpers marked så det bør være mulig å prute en del..
 14. Jeg hadde ikke turt kjøpe en 1999 A6. Nå skal det sies at 1,9-motoren er betydelig bedre enn 2,5tdi som spiser både kamaksler og turboer. Det er jo en fordel at stor service med regreim nettopp er tatt på bilen du linker til, bytte reim på de bilene der innebærer demontering av store deler av fronten (i hvertfall på 2,5) Hadde jeg skulle kjøpe en så gammel bil hadde jeg heller lagt noen kroner i en gammel volvo 940 fra 98 eller en V70 med 2,4 bensinmotor. Når det gjelder BMW-diskusjonen så har jeg selv hatt en BMW 520, men 7 år nyere enn den missi hadde. Med andre ord E39-karosserie
 15. Fått meg en liten BMW med turbo
×
×
 • Opprett ny...