Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

http://mthereseo.blogg.no/1340827442_nr_du_har_annet__gjre.html :)

Ingen frysing, gelatinen og noen minutter i kjøleskapet gjør susen!

Det må være første gang i historien at jeg har alle ingrediensene.. i kveld skal jeg teste nye Philadelphia m 5% fett og sukrinmelis, sjekke om det blir fin topping av det :D Så bokmerka siden din og tester dette i nærmeste fremtid :thumbsup:

Det må være første gang i historien at jeg har alle ingrediensene.. i kveld skal jeg teste nye Philadelphia m 5% fett og sukrinmelis, sjekke om det blir fin topping av det :D Så bokmerka siden din og tester dette i nærmeste fremtid :thumbsup:

Jackpot!:thumbsup:

#den følelsen :D

Selv har jeg aldri brukt philadelphia til glasur/topping, så jeg gleder meg til den!

Tusen takk, hyggelig :)

Annonse

Middag og dessert

Pitabrød etter Regzine sin oppskrift og soft"is" i kjeks som jeg har tatt litt her og der fra

[ATTACH]40544[/ATTACH][ATTACH]40545[/ATTACH]

Gøy å se at pitabrødene faller i smak hos så mange :D

Mottar jgerne oppskrift på is og kjeks :D

Annonse

Nice! :thumbsup: Sellerirot-fries må jeg prøve! Hvordan lager du dine?

Ganske enkelt egentlig. Kutter de først opp og deretter koker de i 10 min. Etterpå legger jeg de i en ildfast form, krydrer med salt, pepper, pommesfrites krydder, chillikrydder,og har litt olje over. Mange pleier å frityrsteke de, men syns det er enkelere å koke og steke i ovn + det er sikkert sunnere ;)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...