Gå til innhold

kRisi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  78
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Taco med hjemmelaget tacokrydder. Hentet fra Taco kryddermix |
 2. Har funnet ut at det nesten er umulig, so prøver å holde meg unna store mengder korn istede, brød, pasta, ris osv
 3. Skal ikke spise korn på 30 dager (internett challenge). Men sliter å vite hva som inneholder korn og ikke F.eks ris, pasta? Er alt som er glutenfritt, kornfritt?
 4. nei, egentlig ikke Bare legg gelatinplatene på et fat med vann til de blir myke. Deretter kok opp 0,5 dl vann og senk gelatinen ned i vannet, rør litt til du ikke ser gelatinen lenger. Så bare heller du gelatin-vannet ned i bollen i en rolig ståle ( tror dette er fordi du ikkje skal "ødelegge" konsistensen på de stivpiska eggehvitene) Lykke til :cool:
 5. Kake = 90 kcal | Trening, bodyfitness og fordommer + Walden Farms, Chocolate Flavored Syrup, 12 oz (340 g) - iHerb.com Vannet ut sjokosausen med melk, så det ble litt betre konsistens
 6. Kake = 90 kcal | Trening, bodyfitness og fordommer med Walden Farms, Chocolate Flavored Syrup, 12 oz (340 g) - iHerb.com
 7. Skumkake, Kake = 90 kcal | Trening, bodyfitness og fordommer med denne : Walden Farms, Chocolate Flavored Syrup, 12 oz (340 g) - iHerb.com Ble utrolig godt, bare se på bilde PS: brukte litt melk for "vanne" ut sjokosausen.
 8. Sunn variant av Go 'morgen yoghurt. Bland mager kesam, sukkerfritt jordbærsyltetøy, sukrin (søtning) og topp med havregryn. Smaker utrolig likt orginalen faktisk..
 9. Hvilken stevia er best? Den i væske form eller pulver? Ser at i mange oppskrifter brukes væske.. Favorittsmak? Orker ikke å lese gjennom trådens 46 sider.. Er det et av firmaene som lager stevia, betre en det andre? Også, det kan ikke være over 200, er det med eller uten frakt?
 10. Kan man bytte ut myeprotein i oppskrifter med bakepro?
 11. hvorfor er cocosa så mye betre en vanli smør/olje til steking?
 12. Nye singelen til green day, oh love
 13. kRisi

  Dagens Glade

  Lader opp til festivalhelg
 14. kRisi

  Dagens Glade

  Var 25 kg lettere idag en for 8 mnd siden. Nå skal jeg på sommerferie, kan det bli betre? :D Har hatt en syk craving på snickers is, så skal ikke se bort ifra at det blir en snickers is eller to på ferien :cool:
×
×
 • Opprett ny...