Gjest Skrevet 11. januar 2012 Skrevet 11. januar 2012 Synes det var greit jeg! Får se om det finnes en kiwi der jeg bor! Takk! Har også billig 2kg frossen xp-kylling på coop. Funker helt fint Siter
Keegil Skrevet 11. januar 2012 Skrevet 11. januar 2012 Liker at du bruker kinakål! Kinakål > salat, hands down! :thumbsup: Siter
Derpedino Skrevet 12. januar 2012 Skrevet 12. januar 2012 Nettopp lagd de Havrekyllingkakene dine! Digg som faen! Lily, Carl-Erik, Keegil og 1 annen 4 Siter
Carl-Erik Skrevet 12. januar 2012 Forfatter Skrevet 12. januar 2012 Liker at du bruker kinakål! Kinakål > salat, hands down! :thumbsup: Jeg synes rett og slett kinakål smaker mye bedre. På diett er kinakål med grillkrydder grei "krisemat". Siter
Lily Skrevet 13. januar 2012 Skrevet 13. januar 2012 Liker at du bruker kinakål! Kinakål > salat, hands down! :thumbsup: Jeg synes rett og slett kinakål smaker mye bedre. På diett er kinakål med grillkrydder grei "krisemat". I alle år har vi alltid bare brukt kinakål som salat, f.eks i salatbolle. Helt frem til jeg ble litt mer kjent med mat, så trodde jeg det var det som var salat Men jeg må innrømme at isbergsalat er veldig godt også Siter
Carl-Erik Skrevet 15. januar 2012 Forfatter Skrevet 15. januar 2012 Prøvde torsk til lunsj i går. Har ikke spist torsk siden uka før NM i oktober. http://erikcbb.wordpress.com/2012/01/15/torsk/ FrkHoel, Cheesecake og chwik 3 Siter
New Life Skrevet 15. januar 2012 Skrevet 15. januar 2012 Er i det kreative hjørnet og skeier ut med noe skikkelig eksotisk og spennende.. Kylling, ris og brokkoli. Til lunsj, middag og kvelds.. "Hva spiser du nå som du ikke er på diett?" spør folk. "Stort sett det samme" svarer jeg.. "Bare veldig mye mer".. [ATTACH=full]4384[/ATTACH] spiser du 6 måltider for dagen? side den er 6 matbokser på bildet?! Siter
Erik Thorkelsen Skrevet 15. januar 2012 Skrevet 15. januar 2012 Prøvde torsk til lunsj i går. Har ikke spist torsk siden uka før NM i oktober. http://erikcbb.wordpress.com/2012/01/15/torsk/ [ATTACH=full]5254[/ATTACH] Var det ikke du som aldri skulle spise torsk igjen pga makk i torsken ? Har ikke spist det selv etter du gjorde meg oppmerksom på det! Nasty stuff Siter
Domina Skrevet 15. januar 2012 Skrevet 15. januar 2012 Ble så mye styr da jeg la ut dette på facebook så må nesten skrive om det her og. Blod er egentlig veldig bra mat.Høyt protein innhold og rikt på mineraler. Litt grisete bare. Blod-pannekaker er klart best, men også godt med blodvafler eller blodmuffins [ATTACH=full]3546[/ATTACH] [ATTACH=full]3547[/ATTACH] [ATTACH=full]3548[/ATTACH] Oppskriften er veldig enkel. Blod, melk, smør (kan byttes med olivenolje eller droppes), rugmel, ingefær, nellik, pepper, salt og allehånde. Blodpølse anbefales også Skal prøve å lage blodvafler selv Siter
Carl-Erik Skrevet 16. januar 2012 Forfatter Skrevet 16. januar 2012 spiser du 6 måltider for dagen? side den er 6 matbokser på bildet?! Nei. Var det ikke du som aldri skulle spise torsk igjen pga makk i torsken ? Har ikke spist det selv etter du gjorde meg oppmerksom på det! Nasty stuff Jo den marken gav litt avsky mot torsk. Men jeg har greid å fortrenge det litt. Og en litt tøffere venninne av meg sa at hun bare pleide å pille dem vekk med en gaffel.. Jeg kan da ikke være mer pysete enn henne. Blodpølse anbefales også Skal prøve å lage blodvafler selv Blodpølse fra gilde synes jeg er sinnsykt god. Men den inneholder både hvetemel og sukker.. Lager jeg det selv blir det veldig likt blodpannenkakene bare i mindre stykker. Siter
sjokkoninja Skrevet 25. april 2012 Skrevet 25. april 2012 denne MÅ du oppdatere! mange fine mattips her Siter
Carl-Erik Skrevet 5. mai 2012 Forfatter Skrevet 5. mai 2012 denne MÅ du oppdatere! mange fine mattips her Dagens lunsj http://erikcbb.wordpress.com/2012/05/05/lunsj/ Therese, Keegil og sjokkoninja 3 Siter
Carl-Erik Skrevet 11. mai 2012 Forfatter Skrevet 11. mai 2012 Litt av lunsjene og middagene denne uka. Biff, svin, kylling, masse grønnsaker og shepherds pie (Ikke spist før, fantastisk godt) Eplebiter med kalorifri sirup Holen, Asster, Silje K og 2 andre 5 Siter
FunksTiGi Skrevet 11. mai 2012 Skrevet 11. mai 2012 Nå gleder jeg meg enda mer til morgendagens spisedag ! utrolig mye godt her. Skal definitivt prøve havrekyllingkakene dine ! Siter
Keegil Skrevet 12. mai 2012 Skrevet 12. mai 2012 Kanon at du er tilbake med mer digg mat! Kyllingsnacksen ligger fortsatt høyt i kurs her i gården! :thumbsup: Carl-Erik 1 Siter
FunksTiGi Skrevet 12. mai 2012 Skrevet 12. mai 2012 Havrekyllingkakene var kanongode ! TAKK for tips Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.