Jump to content

Domina

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

About Domina

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 04/01/1993
 1. Takk for svar:) Skal prøve de sidene.
 2. Vurderer å begynne med protein pulver, jeg vil ikke bli kjempe stor. Men jeg er ganske tynn å vil få mer muskler. Er det bra for meg å bruke proteinpulver da? Å hvordan vil det virke på kroppen? Hvilken sort burde jeg bruke i så fall? Takk for svar
 3. Har vært litt rundt omkring på G-sport, intersport, xxl osv. men klarer ikke å finne noe treningstøy i str xs. Noen som har noe tips om hvor jeg kan kjøpe treningstøy i xs? Gjerne på nett.
 4. Da e vi to, men her så blir det jobb, trene, sove, jobb
 5. Prøver å trene mest styrke nå, ettersom jeg ble anbefalt det. Min fettprosent er veldig lav, og vil få markerte muskler. Men ja ser selv det er et veldig dårlig opplegg. Men vil hovedsaklig trene mage, rygg, rumpe og lår. Så får se hva jeg kan gjøre med opplegget for å gjøre det bra for meg. Takk for hjelpen!
 6. Ja, ser den. Er veldig dårlig på hva øvelsene heter Bare å komme med innspill om jeg bør gjøre øvelsene på en annen måte Rotary torso 4 x 15 x 30 Total abdominal 4 x 15 x 25 Armcurl 3 x 10 x 15 Chest press 3 x 15 x 20 Trener også rumpe og lår og innside lår, men vet desverre ikke hva øvelsene heter. Trener repetisjon 3 x 15 x 35 på begge. Vet desverre ikke hvor lang tid jeg bruker på hver øvelse, men bruker i overkant en time tilsammen.
 7. Hvor lenge bør jeg trene styrketrening hver økt jeg trener? Og hvor mange forskjellige øvelser burde jeg ha med? Har trent en periode nå men føler det blir for korte økter.
 8. Må vel bare begynne å spise mer og trene mer styrke så kanskje jeg oppnår den kroppen jeg vil ha Har bare trent skikkelig i 2 måneder nå, men merker at musklene vises litt bedre men det gjør også ribbeina.
 9. Hadde ikke hatt noe imot å hatt en slik mage Eller en slik rompe Håper det kan bli noe lignende til sommeren
 10. Joa, klart det. Men dro det frem ettersom jeg vet jeg er undervektig og vil få markerte muskler. Vil ikke at bare ribbeina skal stikke ut.
×
×
 • Create New...