Gå til innhold

Når du ikke har noen som kan holde deg fast i matbutikken..


metallicatrollet

Anbefalte innlegg

Så. Jeg er ganske ny på dette med å skulle være superstreng på kosthold osv, og har ikke kommet ordentlig i gang før nå nylig. Jeg har alltid vært veldig glad i salte ting, ting som brødmat etc synes jeg blir tørt, men middagsmat, kjøtt, salat osv er himmelen. Sånnsett går maten greit.

Men; min store svakhet er potetgull og annen snacks. I dag fikk jeg så syke cravings, og når ingen kunne holde meg igjen i butikken og rope NEIIII NÅ ØDELEGGER DU! endte jeg opp med både 70% sjokolade med pecannøtter og havsalt, og salte nachochips.

Er det noen som har noen "sunne" (evt hvertfall sunnere) forslag til ting en kan dytte i seg når behovet melder seg? Vaniljekesam og bær fungerer godt mot søthunger - men salthunger?!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hva med å jobbe litt med viljestyrken enn å finne ting å stappe i seg? :)

Sult og lyst er så mangt - prøv å drikk en stor flaske vann og se om du er like "fysen" etterpå

Absolutt, og jeg jobber hele tiden med den! Kan absolutt bli flinkere til å ha med vannflaske, og fylle opp med vann

- men noen ganger går det ikke som jeg vil (enda). :oops: Veldig fornøyd med at det ble såpass lite inntak selv om jeg faktisk kjøpte fysjom-ting, da. Et skritt av gangen blir til slutt langt det óg. I can do this! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Slik kan skje ja når man er suuuperstreng :)

Lag deg en buffer - spise mindre på formidagen, tren litt ekstra kardio/styrke før du spiser salted sild eller saltstenger?

Potegull og pomesfrites er min kryptonite.. Løsningen var mye hjemmelaget potetmos med melk, salt/løk/grillkrydder og taco kjøttdeig

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Når du ikke har noen som kan holde deg fast i matbutikken..

..da ser du en annen vei og går fort forbi kryptonitten din. For min del er det det eneste som fungerer. Moderasjon eksisterer ikke når det kommer til potetchips, ostepop etc. - det er alt eller ingenting. Derfor er den eneste løsningen å ikke ha det i hus.

Men, dette hjelper jo ikke mye i forhold til det du egentlig spør om - et substitutt. Mitt beste forslag er å gjøre noe; et eller annet som får fokuset vekk fra ting som kan puttes i fjeset. Eventuelt drikke kaffe/te/vann. Det er det eneste som funker for meg når jeg er hjemme og blir fysen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God middag med rødt kjøtt eller vilt fungerer bra for saltcravings.

Men kjenner meg godt igjen. Utrolig svak for salt snacks selv. Etter noen år med fokus på kosthold er det ikke lengre noe problem i butikken, men har en pose først funnet veien til skålen hjemme tar det ikke lang tid før den er tom. Heldigvis er det relativt sjelden min kone spiser chips og den slags, hvis ikke hadde jeg aldri klart å holdt vekta.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når jeg begynner å glane nedover chipsreolene så tenker jeg; "trenger jeg egentlig dette?". Hvis svaret er "nei,men jeg har sykt lyst på!", så tar jeg meg hardt i nakken og går forbi.. Det fungerer ganske bra, også i andre butikker, hvis jeg ser noen suuupersøte sokker eller lipglosser feks :p Sparer mye penger på å ikke kjøpe alt mulig tull!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du ikke har noen som kan holde deg fast i butikken, er du fucked:P svir temmelig godt i lommeboka også.

Men som andre skriver her. Gå på butikken etter du har spist godt! Det fønker. Tok meg en av mange turer på butikken etter heftig økt igår, ble ikke bare litt mer en planlagt for å si det sånn :)

Det er jo så mye jobb med å få chipsen ut av tennene i etterkant, at man nesten brenner vekk inntaket:P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...