Gjest aaa Skrevet 25. mars 2012 Del Skrevet 25. mars 2012 Som i Kjetils burgertråd er jeg ikke interessert i "sunne" marinader spesifikt. Jeg mener det meste er sunt i moderate mengder, så jeg er interessert i noe godt. Bakgrunnen er at jeg skal kjøpe meg et sous vide-sett, der jeg tilbereder masse kjøtt om gangen og fryser ned ferdiglaget. Da er det bare å varme opp senere og lage stekeskorpe før serveringer. Så...anyone? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6303-tips-til-gode-marinader/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseB Skrevet 25. mars 2012 Del Skrevet 25. mars 2012 Marinade for laks (kan sikkert brukes for andre typer kjøtt også): Valgfri olje (velg en med god kvalitet) 2 hvitløksfedd Himalayasalt Basilikum Persille Sitronpepper Paprikakrydder Saften av en halv lime Mengden krydder tilpasset etter slump. Haha, eller etter eget ønske, som man så fint kan kalle det. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6303-tips-til-gode-marinader/#findComment-222441 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest aaa Skrevet 25. mars 2012 Del Skrevet 25. mars 2012 Marinade for laks (kan sikkert brukes for andre typer kjøtt også): Takker! Skal sette det på listen over marinader jeg skal prøve. Laks kan man i hvert fall ikke sous vide Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6303-tips-til-gode-marinader/#findComment-222446 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseB Skrevet 25. mars 2012 Del Skrevet 25. mars 2012 Takker! Skal sette det på listen over marinader jeg skal prøve. Laks kan man i hvert fall ikke sous vide Jeg vet ikke hva sous vide betyr, men jeg bruker den samme på kylling og - om det hjelper? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6303-tips-til-gode-marinader/#findComment-222448 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest aaa Skrevet 25. mars 2012 Del Skrevet 25. mars 2012 Jeg vet ikke hva sous vide betyr, men jeg bruker den samme på kylling og - om det hjelper? I sous vide vakumpakker man kjøttet og langtidskoker det på kjernetemperaturen man ønsker at kjøttet skal ha ved servering. Da bryter man ned mye av bindevevet og sitter igjen med ekstremt mørt kjøtt. I tillegg skader man ikke proteinet, slik man gjør med høyere temperaturer. Før servering lager man kjapt en stekeskorpe slik at det "ser penere ut" ThereseB 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6303-tips-til-gode-marinader/#findComment-222450 Del på andre sider Flere delingsvalg…
KristineH Skrevet 25. mars 2012 Del Skrevet 25. mars 2012 Men du kan ha laks i stekeovnen på 60-70 grader i 20-25 minutter (for 125g skiver) - da skiver den seg og er gjennomstekt, men ikke med den vanlige stekesmaken, hvis du forstår hva jeg mener? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6303-tips-til-gode-marinader/#findComment-222520 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest aaa Skrevet 25. mars 2012 Del Skrevet 25. mars 2012 Men du kan ha laks i stekeovnen på 60-70 grader i 20-25 minutter (for 125g skiver) - da skiver den seg og er gjennomstekt, men ikke med den vanlige stekesmaken, hvis du forstår hva jeg mener? Når vi snakker sous vide snakker vi 12-24 timer Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6303-tips-til-gode-marinader/#findComment-222587 Del på andre sider Flere delingsvalg…
bama Skrevet 25. mars 2012 Del Skrevet 25. mars 2012 Grønn pesto er veldig fint å både marinere kylling i, men også steke kyllingeni i ildfastform:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6303-tips-til-gode-marinader/#findComment-222631 Del på andre sider Flere delingsvalg…
KristineH Skrevet 25. mars 2012 Del Skrevet 25. mars 2012 Når vi snakker sous vide snakker vi 12-24 timer Jeg vet, tenkte bare å komme med et forslag til hvordan du kan få samme resultat med fisk, selv om det ikke er sous vide. Sous vide er fantastisk, men slik kan du få "sous vide-fisk", selv om det ikke kan kalles sous vide... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6303-tips-til-gode-marinader/#findComment-222754 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest aaa Skrevet 25. mars 2012 Del Skrevet 25. mars 2012 Jeg vet, tenkte bare å komme med et forslag til hvordan du kan få samme resultat med fisk, selv om det ikke er sous vide. Sous vide er fantastisk, men slik kan du få "sous vide-fisk", selv om det ikke kan kalles sous vide... Ok, takk Jeg spiser ikke fisk her sørpå uansett, så får prøve neste gang jeg reiser nordover. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6303-tips-til-gode-marinader/#findComment-222761 Del på andre sider Flere delingsvalg…
HITFrank Skrevet 29. november 2013 Del Skrevet 29. november 2013 Super tråd. Mange gode tips til min Sous Vide.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6303-tips-til-gode-marinader/#findComment-900669 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jaffa86 Skrevet 29. november 2013 Del Skrevet 29. november 2013 honning er generelt vedlig godt i marinader bruker denne på svin: honning chili soyasaus (tilsett gjerne noe tomat -aktig, som litt knuste tomater, ketchup, eller MILD tomatpuree) (pepper) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6303-tips-til-gode-marinader/#findComment-900687 Del på andre sider Flere delingsvalg…
miaheart Skrevet 29. november 2013 Del Skrevet 29. november 2013 Laks kan man i hvert fall ikke sous vide Kan man vel! =) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6303-tips-til-gode-marinader/#findComment-900880 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Acd Skrevet 29. november 2013 Del Skrevet 29. november 2013 rødvin, løk, gulrot, selleri , sort pepper, og laurbærblad, passer godt til mat som skal koke lenge :-) Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6303-tips-til-gode-marinader/#findComment-900981 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 30. november 2013 Del Skrevet 30. november 2013 rødvin, løk, gulrot, selleri , sort pepper, og laurbærblad, passer godt til mat som skal koke lenge :-) Le classique francais, cest bon!^^ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6303-tips-til-gode-marinader/#findComment-901141 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 30. november 2013 Del Skrevet 30. november 2013 Cola, hvitløksfedd, soyasaus, vinegareddik og krydder til kjøtt. Magisk Edit; så nå at du har sous vide maskin - da trenger du jo ikke colaen:-D heldiggris. En marinade om er herlig til kylling er; Olje, hvitløksfedd, chilli, kjøttoggrillkrydder, pepper, sitron og curry Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6303-tips-til-gode-marinader/#findComment-901166 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.