Gå til innhold

HITFrank

Medlemmer
 • Innholdsteller

  63
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om HITFrank

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 17. okt. 1975
 1. Noen som har noen tips om bukser/merker med god plass?
 2. Jeg må ty til Dressmann XL så dette var en fin tråd, da Dressmann buksene ikke akkurat er noe fine.
 3. Kjøpte akkurat to bøtter med TRUTEIN. Skal smake himmelsk, jeg har ikke testet ennå. Skal også være av ypperste kvalitet med whey, egg og micellar casein.
 4. Oppskrytt ( og potensielt leverskadelig)
 5. Super tråd. Mange gode tips til min Sous Vide..
 6. 1695,- på elkjop.no Løp og kjøp. Noen som vil dele noen hode oppskrifter eller marinerings tips? Honning, sennep og sojaolje gjorde god smak på 500g indrefilet av svin på 57.5 grader i 90 minutter forleden dag..
 7. Takk for tips. Her hadde de et godt utvalg: http://www.flexcart.com/members/elitefts/default.asp?cid=493 Når man skal ha strikk til pushups (håndflate og rundt ryggen/ skuldre), hvilke velger man da?
 8. Ser myrevolution selger noen, men de var jo meget dyre. Hadde tenkt å bruke de til pushups og lignende, så de kan ikke være for lange. Noen som har noen tips, noen å anbefale?
 9. Hvor lang tid tar det før de kommer? Hvor mye blir totalen? Bestiller du en og en pakke for å spare moms + fortollingsgebyr?
 10. Hvilke norske nettbutikker selger disse? Har funnet de på muskelproff.no, men navnet på nettbutikken gjør meg skeptisk. Er de "proffe", noen som har bestilt hos de før? Er det slik at de kan bestilles på iHerb for en rimelig penge??
 11. Man blir avhengig av Versagripps, så man har alltid et par i reserve... Innbiller meg at det blir litt dyrere å handle et par x 2 med tanke på porto + fortollingsgebyr x 2. Noen som har kjøpt 1 par? Hvor mye ble totalen?
 12. De har dusjet med deg. Jeg synes synd på de damene som har fått servert din 9", og synd på de gutta som har kommet etterpå...
 13. Moderatormat? Er det lov å linke til konkurrerende forumer?
 14. Kommer ikke frem fra Pred? Det er jo en sporet sending, hva skjer? Latskap Rock?
×
×
 • Opprett ny...