Annette Helene Tønnesen Skrevet 18. mars 2012 Skrevet 18. mars 2012 Annette's fantastisk gode pizza BUNN 1 egg+2 hvitter 30g bakepro 30g kokosmel 1ts bakepulver 2 SS fiberhusk ca 1dl soyamelk uten sukker Litt havsalt -->Bland alle ingrediensene godt og la røren svelle minst 15 min før du smører et tynt tynt lag, utover et bakepapirkledd stekebrett. - Stekes på 200 grader i ca 20-25 min, til osten er godt smeltet FYLLstekt karbonadedeig Picnic kalkunskinke skåret i biter cottage cheese finhakket rødløk og paprika ost ruccolla et dryss salt og pepper Emilie777, Anya, Mads og 2 andre 5 Siter
Lily Skrevet 18. mars 2012 Skrevet 18. mars 2012 Var det en strøken frøken som ikke fikk bestemt seg for hva hun ville ha på? thihi Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 18. mars 2012 Forfatter Skrevet 18. mars 2012 Lily: Jeg er frøken vinglepetter:P ville ha litt av alt:D Lily 1 Siter
Gjest aaa Skrevet 18. mars 2012 Skrevet 18. mars 2012 Kan man bruke vanlig melk? Vurderer å shoppe litt i morgen og lage meg en sunn pizza i stedet for å bruke grandiosa som bunn Siter
Lilo Skrevet 18. mars 2012 Skrevet 18. mars 2012 Kan man bruke vanlig melk? Vurderer å shoppe litt i morgen og lage meg en sunn pizza i stedet for å bruke grandiosa som bunn Jeg bruker tunfisksnack som bunn, det er slettes ikke dumt! Jarle 1 Siter
Gjest aaa Skrevet 18. mars 2012 Skrevet 18. mars 2012 Jeg bruker tunfisksnack som bunn, det er slettes ikke dumt! Bortsett fra tunisk, som smaker som ånden til djevelen selv... Anya, tipptopp, Sissel Siss og 1 annen 4 Siter
Lily Skrevet 18. mars 2012 Skrevet 18. mars 2012 Kan man bruke vanlig melk? Vurderer å shoppe litt i morgen og lage meg en sunn pizza i stedet for å bruke grandiosa som bunn Ja, det vil jeg absolutt tro. Jeg vet ikke hvordan konsistensen blir med soyamelk, men melk i bakverk gjør det mykt(mykere). Mulig soyamelk kan gjøre den litt sprøere, men det er jeg ikke sikker på. Annette Helene er vel kanskje den beste til å svare på nettopp det Siter
Gjest aaa Skrevet 18. mars 2012 Skrevet 18. mars 2012 Ja, det vil jeg absolutt tro. Jeg vet ikke hvordan konsistensen blir med soyamelk, men melk i bakverk gjør det mykt(mykere). Mulig soyamelk kan gjøre den litt sprøere, men det er jeg ikke sikker på. Annette Helene er vel kanskje den beste til å svare på nettopp det Hah! Jeg er mann - myk bunn gir meg flere muligheter. RULLEPIZZA! Lily 1 Siter
Lilo Skrevet 18. mars 2012 Skrevet 18. mars 2012 Bortsett fra tunisk, som smaker som ånden til djevelen selv... Tunfisksmaken blir supernøytral når du kombinerer det med egg og havregryn. Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 18. mars 2012 Forfatter Skrevet 18. mars 2012 Har ikkeprøvd med vanlig melk, men prøv def gjerne Siter
tipptopp Skrevet 18. mars 2012 Skrevet 18. mars 2012 Bortsett fra tunisk, som smaker som ånden til djevelen selv... +1 Siter
Karoline84 Skrevet 18. mars 2012 Skrevet 18. mars 2012 Annette's fantastisk gode pizza BUNN 1 egg+2 hvitter 30g bakepro 30g kokosmel 1ts bakepulver 2 SS fiberhusk ca 1dl soyamelk uten sukker Litt havsalt -->Bland alle ingrediensene godt og la røren svelle minst 15 min før du smører et tynt tynt lag, utover et bakepapirkledd stekebrett. - Stekes på 200 grader i ca 20-25 min, til osten er godt smeltet FYLLstekt karbonadedeig Picnic kalkunskinke skåret i biter cottage cheese finhakket rødløk og paprika ost ruccolla et dryss salt og pepper Hmmm..den der ikke så dum ut da! Tror den må testes en dag no eg Siter
Jarle Skrevet 18. mars 2012 Skrevet 18. mars 2012 Bortsett fra tunisk, som smaker som ånden til djevelen selv... Hahaha Jeg liker beskrivelsen, er rart hva man blir vant til men må si meg enig med Lilo jeg! Tunfiskbunnen smaker ikke mye tunfisk med hjelp av litt krydder Ble rett og slett kjempegodt, og tenk på alle proteinene... Karoline84 1 Siter
Karoline84 Skrevet 18. mars 2012 Skrevet 18. mars 2012 Hahaha Jeg liker beskrivelsen, er rart hva man blir vant til men må si meg enig med Lilo jeg! Tunfiskbunnen smaker ikke mye tunfisk med hjelp av litt krydder Ble rett og slett kjempegodt, og tenk på alle proteinene... Hvordan er oppskriften på denne tuniskbunn pizzaen da? No ble eg fryktelig nysgjerrig, og lurer på om eg må teste den ut i måren! Siter
Lily Skrevet 18. mars 2012 Skrevet 18. mars 2012 Mulig tunfisk er bedre når den blir servert og tilberedt som "vanlig" fisk, men når den kommer i sånne små hermetikkbokser, så er det kattemat i mine øyne. Jeg hadde katt tidligere, og det minner meg rett og slett om maten jeg serverte henne x-antall ganger. Tunfisksalat er ikke så ille da. Da har den vært borte fra boksen en stund, og man får i tillegg ekstra saftighet og smak fra kesam/majones (eller det man bruker som "base"). For tunfisk er veldig tørt :thumbsdown: Anya 1 Siter
Jarle Skrevet 18. mars 2012 Skrevet 18. mars 2012 Hvordan er oppskriften på denne tuniskbunn pizzaen da? No ble eg fryktelig nysgjerrig, og lurer på om eg må teste den ut i måren! All creds til Lilo for denne http://mauribuksa.com/2012/01/08/oppskrift-tunfisksnack/ Fyll er hva du måtte ønske Lilo 1 Siter
Karoline84 Skrevet 18. mars 2012 Skrevet 18. mars 2012 All creds til Lilo for denne http://mauribuksa.com/2012/01/08/oppskrift-tunfisksnack/ Fyll er hva du måtte ønske Takk ska dere ha! Må testes den der da! Lilo og Jarle 2 Siter
asianface Skrevet 18. mars 2012 Skrevet 18. mars 2012 Annette's fantastisk gode pizza BUNN 1 egg+2 hvitter 30g bakepro 30g kokosmel 1ts bakepulver 2 SS fiberhusk ca 1dl soyamelk uten sukker Litt havsalt -->Bland alle ingrediensene godt og la røren svelle minst 15 min før du smører et tynt tynt lag, utover et bakepapirkledd stekebrett. - Stekes på 200 grader i ca 20-25 min, til osten er godt smeltet FYLLstekt karbonadedeig Picnic kalkunskinke skåret i biter cottage cheese finhakket rødløk og paprika ost ruccolla et dryss salt og pepper Har du regnet ut hvor mye kalorier det er i denne pizzaen ? Siter
Lily Skrevet 19. mars 2012 Skrevet 19. mars 2012 Har du regnet ut hvor mye kalorier det er i denne pizzaen ? Ca. 332 kcal - 11,8 g fett - 48,7 g protein - 4,7 g karbohydrat Siter
Gjest aaa Skrevet 19. mars 2012 Skrevet 19. mars 2012 Hmmm...da er det ikke sikkert jeg gidder å stresse med den. Jeg ligger på nesten 400g protein på treningsdagene, så jeg prøver å få det ned litt... Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.