T-bone_84 Skrevet 14. februar 2012 Del Skrevet 14. februar 2012 Hvis man kjøper biffstrimler, kylling e.l. hvordan skal man spise dette hvis man ikke skal inkludere pasta til kyllingen, eller ris til kjøttet? Eller ris tel fisken for den saks skyld? Jeg sitter her med masse kjøtt, men har ærlig talt ingen ide hva jeg burde kombinere det med. Salat + kylling = greit ser den Laksen uten ris? Torsken uten ris? Biffen uten ris? Tunfisken uten pasta? Hva gjør man? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4566-overgang-til-mindre-karbs-og-mer-proteinrik-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aulin Skrevet 14. februar 2012 Del Skrevet 14. februar 2012 Spis masse grønnsaker. Er ikke noe problem å spise litt ris og pasta, men om du øker mengden grønnsaker, så blir det automatisk mindre plass til pastaen på tallerkenen Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4566-overgang-til-mindre-karbs-og-mer-proteinrik-mat/#findComment-155882 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-bone_84 Skrevet 14. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 14. februar 2012 Biff med grønnsaker fuck detta blir kjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4566-overgang-til-mindre-karbs-og-mer-proteinrik-mat/#findComment-155889 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aulin Skrevet 14. februar 2012 Del Skrevet 14. februar 2012 Biff med grønnsaker fuck detta blir kjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipt Grønnsaker trenger absolutt ikke å være kjipt, er masse spennende, og som sagt, du trenger da ikke å helt kutte ut ris og pasta. Kjører du på med fullkorns -pasta og -ris så er også det med på å hjelpe Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4566-overgang-til-mindre-karbs-og-mer-proteinrik-mat/#findComment-155895 Del på andre sider Flere delingsvalg…
maybe Skrevet 15. februar 2012 Del Skrevet 15. februar 2012 Det finnes jo mange spennende grønnsaker, for eksempel forkjellige wok-blandinger, også kan du jo f.eks. lage blomkålmos ol. Men som nevnt ovenfor, går det jo kanskje an å velge grovere typer og/eller midre porsjoner med pasta/ris. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4566-overgang-til-mindre-karbs-og-mer-proteinrik-mat/#findComment-157835 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 16. februar 2012 Del Skrevet 16. februar 2012 Hvis innstillingen din er at mat uten pasta, ris og potet er kjiiiiiiiipt, så bør du kanskje tenke deg om noen runder til før du setter igang med det. Om du likevel ønsker å prøve, så er det bare å lesse på med grønnsaker i alle former. Oste- og fløtegratinerte grønnsaker er f.eks. kjempegodt, og en god saus eller rett og slett litt smeltet smør over grønnsakene gjør ekstremt mye for smaken! Kirill W. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4566-overgang-til-mindre-karbs-og-mer-proteinrik-mat/#findComment-159276 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-bone_84 Skrevet 16. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 16. februar 2012 Ja det er kjipt. Men er strengt tatt ikke noe problem. For det første har jeg relativt hard disiplin. For det andre er det tredje dagen på det her nå, og det er relativt greit faktisk. Men saus er uaktuelt. Spiser ikke saus i det hele tatt. Aldri gjort. Bruker ikke smør heller. Og ikke en stor fan av smelta ost over alt mulig. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4566-overgang-til-mindre-karbs-og-mer-proteinrik-mat/#findComment-159357 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jørgen Andreassen Skrevet 16. februar 2012 Del Skrevet 16. februar 2012 http://swimzys-matblogg.blogspot.com/2010/01/jukseris-lavkarbo.html http://www.matprat.no/gjester/gjesteoppskrifter/blomkalmos/ 2 eksempler, det finnes sykt mye alternativer Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4566-overgang-til-mindre-karbs-og-mer-proteinrik-mat/#findComment-159375 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pinky! Skrevet 16. februar 2012 Del Skrevet 16. februar 2012 Grønnsaker <3 Jeg bruker hakkede tomater til ganske så mye også, har litt dilla Ellers finnes det jo sånne mirakelnudler eller hva det nå heter, som skal være kcal frie, da vil du jo få feelingen av at du har noe til maten Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4566-overgang-til-mindre-karbs-og-mer-proteinrik-mat/#findComment-159450 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 16. februar 2012 Del Skrevet 16. februar 2012 Ja det er kjipt. Men er strengt tatt ikke noe problem. For det første har jeg relativt hard disiplin. For det andre er det tredje dagen på det her nå, og det er relativt greit faktisk. Men saus er uaktuelt. Spiser ikke saus i det hele tatt. Aldri gjort. Bruker ikke smør heller. Og ikke en stor fan av smelta ost over alt mulig. Hvorfor ikke? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4566-overgang-til-mindre-karbs-og-mer-proteinrik-mat/#findComment-159821 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-bone_84 Skrevet 16. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 16. februar 2012 Trur du må presisere litt. Veit ikke helt hva jeg skal svare på Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4566-overgang-til-mindre-karbs-og-mer-proteinrik-mat/#findComment-159829 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aulin Skrevet 16. februar 2012 Del Skrevet 16. februar 2012 Trur du må presisere litt. Veit ikke helt hva jeg skal svare på Var nok snakk om saus og smør Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4566-overgang-til-mindre-karbs-og-mer-proteinrik-mat/#findComment-159834 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 16. februar 2012 Del Skrevet 16. februar 2012 Trur du må presisere litt. Veit ikke helt hva jeg skal svare på Hvorfor er sauser uaktuelt? Og hva er galt med smør? Du høres ut som du er en smule redd for fett. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4566-overgang-til-mindre-karbs-og-mer-proteinrik-mat/#findComment-159838 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-bone_84 Skrevet 16. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 16. februar 2012 Ingen ting med å være redd for fett, Jeg har aldri brukt sauser for jeg liker maten best uten saus. Smør bruker generelt ikke for jeg ser aldri en grunn til å bruke det. Smaker ikke spesielt digg heller. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4566-overgang-til-mindre-karbs-og-mer-proteinrik-mat/#findComment-159868 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 16. februar 2012 Del Skrevet 16. februar 2012 Biff med grønnsaker fuck detta blir kjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipt Hvem sier du må kutte ut karbs da? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4566-overgang-til-mindre-karbs-og-mer-proteinrik-mat/#findComment-159875 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 16. februar 2012 Del Skrevet 16. februar 2012 Ok, men da får du basere matinntaket på kjøtt, fisk, egg, nøtter, meieriprodukter, frukt, grønnsaker og bær da. Mye du kan spise og mange variasjonsmuligheter. Du kan også spise både brød, poteter, ris og pasta, men om du vil at det skal være "lavkarbo" må du begrense mengdene. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4566-overgang-til-mindre-karbs-og-mer-proteinrik-mat/#findComment-159878 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-bone_84 Skrevet 16. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 16. februar 2012 Tester granateple. Ruccola og cherrytomater nå. Blir spennende Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4566-overgang-til-mindre-karbs-og-mer-proteinrik-mat/#findComment-159901 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-bone_84 Skrevet 16. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 16. februar 2012 Hvem sier du må kutte ut karbs da? Vekta mi Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4566-overgang-til-mindre-karbs-og-mer-proteinrik-mat/#findComment-159903 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 16. februar 2012 Del Skrevet 16. februar 2012 Vekta mi Er dette noe du kommer til å opprettholde resten av livet da? Jeg må ærlig si at det ikke virker som det kommer til å vare, basert på at du anser det som kjipt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4566-overgang-til-mindre-karbs-og-mer-proteinrik-mat/#findComment-159919 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Skrevet 16. februar 2012 Del Skrevet 16. februar 2012 Å basere seg på å spise mat man ikke liker, er som Vegard er inne på, egnet til å " kure seg ned ". Det varer aldri i verden. Husk at saus kan være så mangt, fra dressinger på tube til tsatsiki med hvitløk, aioli til fisk, og en masse andre varianter. Å generelt si at "saus er kjipt " blir som å si "biler er stygge ". Det er forskjell på en rusten 1982 Ford Sierra og en 2012 modell RangeRover Evoque... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4566-overgang-til-mindre-karbs-og-mer-proteinrik-mat/#findComment-159938 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.