TheMartine Skrevet 13. februar 2012 Forfatter Skrevet 13. februar 2012 Haha, ja, og de kiloene vil f**n ikke slippe taket. Siter
Metal_Barbie Skrevet 13. februar 2012 Skrevet 13. februar 2012 Haha, ja, og de kiloene vil f**n ikke slippe taket. Joda,de gjør det etterhvert men man kan slite en stund,hehe...men har nå kommet med tipsa jeg kan...ehm evt prøve å bryte vaner...spise nye ting,mer proteiner og mindre karbo,mer sunt fett og bryte treninga...tren noe annet...det kan hjelpe...også er d viktig å rense kroppen innimellom tror jeg...for det kan starte stagnasjon hvis man har mye søppel lagra i kroppen.... Siter
TheMartine Skrevet 14. februar 2012 Forfatter Skrevet 14. februar 2012 Jepp. Jeg ser i hvert fall at proteiner er i stor manko her. Skrev inn en random dags matvarer på diett.no, og ser der at jeg får i meg i underkant av 70 gram per dag. I følge 2-2.5g/kg-prinsippet bør jeg i hvert fall doble dette, og da er nok proteinpulver mitt beste håp. Sendte mail til Norkost og ba om noen smaksprøver, og der fikk jeg god hjelp til å velge ut et par-tre typer som de skulle sende meg. Veldig spennende. Metal_Barbie 1 Siter
Jørgen Andreassen Skrevet 14. februar 2012 Skrevet 14. februar 2012 jeg spiste litt over 2100kcal i går med rundt 350 gram protein uten proteintilskudd så selvom det kan hjelpe deg å få opp inntaket noe så MÅ du ikke bruke det Siter
TheMartine Skrevet 14. februar 2012 Forfatter Skrevet 14. februar 2012 What? Hva spiser du da, egentlig? Jeg synes jeg spiser bare proteinmat, altså cottage cheese, kesam, torsk og sånne ting. Likevel får jeg i meg ytterst lite i forhold til deg. Siter
Jørgen Andreassen Skrevet 14. februar 2012 Skrevet 14. februar 2012 i går spiste jeg: 1100 gram kyllingflet 400 gram karbonadedeig. +grønnsaker, fedonbrød og litt potet og smør. Siter
TheMartine Skrevet 14. februar 2012 Forfatter Skrevet 14. februar 2012 Hehe, ok, det er kjøttet som er nøkkelen, skjønner jeg. Jeg spiser jo basically ikke noe kjøtt, bortsett fra til middag. Da blir det sånn cirka 150 gram, og resten grønnsaker og kesam. Aldri i verden om jeg klarer å spise så mye kjøtt i løpet av en dag, så da blir noe proteinshake det beste alternativet. Siter
Jørgen Andreassen Skrevet 14. februar 2012 Skrevet 14. februar 2012 Rent kjøtt er nøkkelen ja Trenger ikke spise så mye da, men feks kyllingfilet er en fin måte å få i seg mye protein uten alt for mye kcal men proteintilskudd er veldig kjekt det også Siter
Metal_Barbie Skrevet 14. februar 2012 Skrevet 14. februar 2012 En ting jeg bare må si her...alt det kjøttet...man må ikke bare tenke proteiner,for alt det saltet man får i seg via alt kjøttet det er ikke akkurat bra for kroppen asså.. Siter
TheMartine Skrevet 14. februar 2012 Forfatter Skrevet 14. februar 2012 Er det så mye salt i kjøtt? o.0 Siter
Jørgen Andreassen Skrevet 14. februar 2012 Skrevet 14. februar 2012 En ting jeg bare må si her...alt det kjøttet...man må ikke bare tenke proteiner,for alt det saltet man får i seg via alt kjøttet det er ikke akkurat bra for kroppen asså.. mye salt i rent kjøtt? Merker godt på kroppen når jeg har fått i meg for mye salt så det er ikke noe problem. Siter
TheMartine Skrevet 14. februar 2012 Forfatter Skrevet 14. februar 2012 Jeg merker godt på kroppen når jeg har fått i meg for lite salt. Da holder den ikke særlig godt på væsken. Siter
Metal_Barbie Skrevet 14. februar 2012 Skrevet 14. februar 2012 Bre tenker på det,for når jeg fører logg så ser jeg at natrium ofte blir skyhøy høs meg og jeg spiser mye rent kjøtt og fjerner jeg kjøttet blir d jo helt sykt lite salt igjen...men jeg er ikke ekspert...jeg bare tenkete på det...jeg får nok i meg for mye ivertfall... Siter
Metal_Barbie Skrevet 14. februar 2012 Skrevet 14. februar 2012 Jeg merker godt på kroppen når jeg har fått i meg for lite salt. Da holder den ikke særlig godt på væsken. Tror d skal godt gjøres å få for lite nå i dag:P Siter
Oddis Skrevet 14. februar 2012 Skrevet 14. februar 2012 Tror d skal godt gjøres å få for lite nå i dag:p Er faktisk noen som går i den fella også. Når man dropper all prossesert mat og lager ting fra bunnen selv så er det faktisk viktig å tilsette litt salt i maten, spesielt for de som har et høyt aktivitetsnivå. Spiser man prosessert/ferdigmat så får man fort i seg mer enn godt er. Siter
Metal_Barbie Skrevet 14. februar 2012 Skrevet 14. februar 2012 Er faktisk noen som går i den fella også. Når man dropper all prossesert mat og lager ting fra bunnen selv så er det faktisk viktig å tilsette litt salt i maten, spesielt for de som har et høyt aktivitetsnivå. Spiser man prosessert/ferdigmat så får man fort i seg mer enn godt er. Jeg spisr ikke ferdigmat da,så er ikke derfor,fant jo ut at d meste saltet mitt kom fra kjøttpålegg og mager smøreost og gulost :/ men jeg drikker mye vann hver dag...ca 3,8 l hver dag...så tror at jeg trenger litt salt og... Siter
Jørgen Andreassen Skrevet 14. februar 2012 Skrevet 14. februar 2012 Ikke vits å være redd for salt vedmindre du spiser mye ferdigmat og prosseserte greier Siter
TheMartine Skrevet 14. februar 2012 Forfatter Skrevet 14. februar 2012 Er faktisk noen som går i den fella også. Når man dropper all prossesert mat og lager ting fra bunnen selv så er det faktisk viktig å tilsette litt salt i maten, spesielt for de som har et høyt aktivitetsnivå. Spiser man prosessert/ferdigmat så får man fort i seg mer enn godt er. Jepp, og det er akkurat det jeg gjør. Jeg bruker ikke salt i noe, og lager alt fra bunnen. Jeg merker det veeeeldig godt når jeg har for lite salt i kroppen, for da må jeg på do hele tiden. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.