Bro Skrevet 5. juni 2015 Del Skrevet 5. juni 2015 Hei, Har lest en del i Ari Whitten sine bøker siste dagene (Vanskelig å huske alt som står der), og det er spesielt noen ting jeg feks husker Han nevner at blant annet, dersom man skal ned i vekt eller holde på vekten (kort sagt), så kan man "occasionally" spise ris, havregryn, pasta, korn og bønner. Blir litt skuffet. Han er så fokusert på det å ikke spise "low carb" men mener at man bør spise minst mulig av disse karb kildene nevnt i forrige avsnitt. Ellers, får jeg inntrykk av at de fleste karbohydratene bør komme fra frukt, grønnsaker og poteter. Har jeg misforstått opplegget hans? Er det slik at dersom jeg skal holde på en vekt samt øke min metabolisme, så må jeg begrense pasta, ris, havregryn og bønner? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33831-ari-whitten-low-carb-myths-men-kan-ikke-spise-pasta-ris-og-b%C3%B8nner/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
BadWolf Skrevet 5. juni 2015 Del Skrevet 5. juni 2015 Har du vurdert å skrive en melding til Ari på facebook? Han svarer som regel ganske kjapt Bro 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33831-ari-whitten-low-carb-myths-men-kan-ikke-spise-pasta-ris-og-b%C3%B8nner/#findComment-1146630 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulrik Skrevet 5. juni 2015 Del Skrevet 5. juni 2015 Etter hva jeg kan huske anbefaler han whole foods og at kostholdet bør inneholde masse mikronæringsstoffer. Så fullkronsris, havre, fullkornspasta og bønner bør være innafor. Etter hva jeg forsto var poenget med boka "Low carb myth" å debunke den populære myten om at karbo gjør deg feit og at det ikke er så avgjørende om du velger å spise mye/lite karbo eller fett. Utover det er strategien hans for lavere fettprosent og bedre helse å spise hele matvarer med mye fiber og mikronæring, få matvarer per måltid, øke neat og optimalisere circadian rythm. Bro og BluebearWebcoaching 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33831-ari-whitten-low-carb-myths-men-kan-ikke-spise-pasta-ris-og-b%C3%B8nner/#findComment-1146631 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 5. juni 2015 Del Skrevet 5. juni 2015 Det handler ikke om karbohydrater(makro), men mikronæring Derfor en bla bør bløtlegge slikt før tilberedning Jern, fiber og vannløselige vitaminer etc som finnes i disse matvarene finnes også i andre matvarer, som frukt, grønnsaker og kjøtt/fugl/fisk etc som er langt bedre opptakelige for vårt fordøyelsessystem BadWolf og Bro 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33831-ari-whitten-low-carb-myths-men-kan-ikke-spise-pasta-ris-og-b%C3%B8nner/#findComment-1146690 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bro Skrevet 8. juni 2015 Forfatter Del Skrevet 8. juni 2015 Takk folkens, det var oppklarende Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33831-ari-whitten-low-carb-myths-men-kan-ikke-spise-pasta-ris-og-b%C3%B8nner/#findComment-1147115 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SamGold Skrevet 13. juni 2015 Del Skrevet 13. juni 2015 Tipper han ikke kommer ned noe særlig nytt i den boken. Tar jeg feil? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33831-ari-whitten-low-carb-myths-men-kan-ikke-spise-pasta-ris-og-b%C3%B8nner/#findComment-1148248 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.