resimonsen Skrevet 3. september 2014 Skrevet 3. september 2014 På denne tråden legger jeg ut hva jeg lager til middag osv. WOK [ATTACH]149967[/ATTACH] - Kyllingfilet stekt i panne med vann. OPS! Ikke olje eller smør! - Brokkoli, blomkål, gulrøtter først kokt også wokket - Eggnudler, ikke vanlig nudler! + salat! Veeeldig godt! Siter
Ole Andreas Skrevet 3. september 2014 Skrevet 3. september 2014 Hvorfor ikke olje eller smør? Det blir jo 1000x bedre da, fett er sunt og viktig for deg. Så lenge du passer på mengden og teller det med i dagens kalorier er det jo null stress. malenesofie 1 Siter
Aurelius Skrevet 3. september 2014 Skrevet 3. september 2014 Hva er forskjellen på vanlige nudler og eggenudler? Og hvorfor ikke noe olje eller smør? Siter
Myr Skrevet 3. september 2014 Skrevet 3. september 2014 Okey Idag hadde jeg pølse i lompe. Med ketchup. UTEN sprøstekt løk. Lompa var bauerlompe. IKKE vanlig lompe. andersbob, rudboy, malenesofie og 3 andre 6 Siter
WebPT Skrevet 3. september 2014 Skrevet 3. september 2014 "Ole Andreas skrev: Hvorfor ikke olje eller smør? Det blir jo 1000x bedre da, fett er sunt og viktig for deg. Så lenge du passer på mengden og teller det med i dagens kalorier er det jo null stress. Herregud, hun har vell sine grunner for hvorfor hun steker uten olje eller smør? Trenger ikke tenke mer en 5 sek for å finne noen potensielle årsaker til hvorfor hun ikke gjør det ! Så lenge hun teller det med i dagens kalorier ja.. kanskje hun foretrekker å bruke de kaloriene på andre ting enn smør og olje? anlaha, Anny92 og resimonsen 3 Siter
02-snapper Skrevet 3. september 2014 Skrevet 3. september 2014 "resimonsen skrev: På denne tråden legger jeg ut hva jeg lager til middag osv. WOK [ATTACH]149967[/ATTACH] - Kyllingfilet stekt i panne med vann. OPS! Ikke olje eller smør! - Brokkoli, blomkål, gulrøtter først kokt også wokket - Eggnudler, ikke vanlig nudler! + salat! Veeeldig godt! Det finnes en egen "hva spiste du til middag"-tråd ... kanskje like greit å bidra der? Eller tenkte du at dette skulle være en slags samletråd for alle dine middager? Og oppskrifter? Aurelius 1 Siter
resimonsen Skrevet 3. september 2014 Forfatter Skrevet 3. september 2014 "02-snapper skrev: Det finnes en egen "hva spiste du til middag"-tråd ... kanskje like greit å bidra der? Eller tenkte du at dette skulle være en slags samletråd for alle dine middager? Og oppskrifter? Så det, men ja, samletråd for alle min middager og oppskrifter Siter
resimonsen Skrevet 3. september 2014 Forfatter Skrevet 3. september 2014 "Ole Andreas skrev: Hvorfor ikke olje eller smør? Det blir jo 1000x bedre da, fett er sunt og viktig for deg. Så lenge du passer på mengden og teller det med i dagens kalorier er det jo null stress. Jeg syntes ikke det er noe forskjell med vann eller olje, så hvorfor ikke droppe det? Dere kan jo velge selv, men dette syntes jeg er godt Siter
resimonsen Skrevet 3. september 2014 Forfatter Skrevet 3. september 2014 "Myr skrev: Okey Idag hadde jeg pølse i lompe. Med ketchup. UTEN sprøstekt løk. Lompa var bauerlompe. IKKE vanlig lompe. Så bra for deg. Siter
resimonsen Skrevet 3. september 2014 Forfatter Skrevet 3. september 2014 "Sickalicious skrev: Herregud, hun har vell sine grunner for hvorfor hun steker uten olje eller smør? Trenger ikke tenke mer en 5 sek for å finne noen potensielle årsaker til hvorfor hun ikke gjør det ! Så lenge hun teller det med i dagens kalorier ja.. kanskje hun foretrekker å bruke de kaloriene på andre ting enn smør og olje? Takk, og ja, stemmer. Teller det med og bruker kaloriene på andre ting WebPT 1 Siter
Ole Andreas Skrevet 3. september 2014 Skrevet 3. september 2014 "Sickalicious skrev: Herregud, hun har vell sine grunner for hvorfor hun steker uten olje eller smør? Trenger ikke tenke mer en 5 sek for å finne noen potensielle årsaker til hvorfor hun ikke gjør det ! Så lenge hun teller det med i dagens kalorier ja.. kanskje hun foretrekker å bruke de kaloriene på andre ting enn smør og olje? Det kan godt hende! Men det virker jo ofte som om det er en generell redsel for fett i en del populærfitnessvitenskap (yep, it's a word), så tenkte det var verdt å spørre. Spesielt siden jeg har lært at jeg syns ting blir mye diggere med smør/olje! "resimonsen skrev: Jeg syntes ikke det er noe forskjell med vann eller olje, så hvorfor ikke droppe det? Dere kan jo velge selv, men dette syntes jeg er godt For all del, skal ikke nekte deg det! Var ment som ett spørsmål/tips, ettersom jeg personlig syns ting er mye bedre med fett olje/smør. Aurelius 1 Siter
resimonsen Skrevet 3. september 2014 Forfatter Skrevet 3. september 2014 "Ole Andreas skrev: Det kan godt hende! Men det virker jo ofte som om det er en generell redsel for fett i en del populærfitnessvitenskap (yep, it's a word), så tenkte det var verdt å spørre. Spesielt siden jeg har lært at jeg syns ting blir mye diggere med smør/olje! For all del, skal ikke nekte deg det! Var ett ment som ett spørsmål/tips, ettersom jeg personlig syns ting er mye bedre med fett olje/smør. Det kommer alltid til å være ting jeg liker som ikke andre liker, og motsatt. Er selvfølgelig lov til å spørre. Føler jeg ble narret for hva jeg skrev, men er ei jente som ikke lar meg lett påvirke av de som ikke klarer å komme med fine ting å si. Tar selvsagt i mot kritikk Men er vel mitt innlegg, og hva jeg spiser, så da skriver jeg akkurat slik det er. Har også hørt smør og olje er et neinei, men dette bryr jeg meg ikke noe om. Det er bare fordi jeg ikke har lyst å spise det at jeg la være. Siter
resimonsen Skrevet 3. september 2014 Forfatter Skrevet 3. september 2014 "Myr skrev: Okey Idag hadde jeg pølse i lompe. Med ketchup. UTEN sprøstekt løk. Lompa var bauerlompe. IKKE vanlig lompe. Du får bare svare og le så mye du vil. Jeg gidder egentlig ikke bruke tid på din tåpelige kommentar. MEN. Det er mye mer fett i vanlige nudler (Type Mr. Lee/YumYum osv.), og disse nudlene lages med palmeolje(noe jeg er sterkt i mot), som (til tross for at den er vegetabilsk) inneholder mye mettet fett. Det er ikke palmeolje i eggenudler, og i tillegg inneholder disse mindre salt. Så eggenudlene vil være et sunnere alternativ. Så hvis ikke du har noe fint å si eller noe som gir mening, så trenger du ikke komme her å slenge kommentarer. Siter
Ole Andreas Skrevet 3. september 2014 Skrevet 3. september 2014 "resimonsen skrev: Det kommer alltid til å være ting jeg liker som ikke andre liker, og motsatt. Er selvfølgelig lov til å spørre. Føler jeg ble narret for hva jeg skrev, men er ei jente som ikke lar meg lett påvirke av de som ikke klarer å komme med fine ting å si. Tar selvsagt i mot kritikk Men er vel mitt innlegg, og hva jeg spiser, så da skriver jeg akkurat slik det er. Har også hørt smør og olje er et neinei, men dette bryr jeg meg ikke noe om. Det er bare fordi jeg ikke har lyst å spise det at jeg la være. Det er helt greit det Bare husk å få i deg nok fett gjennom andre kilder! resimonsen 1 Siter
resimonsen Skrevet 3. september 2014 Forfatter Skrevet 3. september 2014 "Aurelius skrev: Hva er forskjellen på vanlige nudler og eggenudler? Og hvorfor ikke noe olje eller smør? Se min kommentar til Myr. Siter
resimonsen Skrevet 3. september 2014 Forfatter Skrevet 3. september 2014 "Ole Andreas skrev: Det er helt greit det Bare husk å få i deg nok fett gjennom andre kilder! Jepp, det jeg prøver på. Er ikke en storspiser, men viktig å spise riktig Siter
resimonsen Skrevet 26. september 2014 Forfatter Skrevet 26. september 2014 LASAGNE Kjempe god lasagne til middag! 1stk: - karbonade kjøttdeig - spelt lomper/ eller squash - Cottage cheese - Lett Ost Veldig enkelt å lage. - Stek opp kjøttdeigen og legg et lag i bunnen av formen. Oppå dette legger du et lite lag med cottage cheese, og derretter et lag med enten spelt lomper, eller squash (bruk en ostehøvel og høvle squashen med, så legger du det som et lag over cottage cheesen). Deretter samme igjen: kjøttdeig oppå, så cottage cheese, også lett ost til slutt. Dette kan stekes i forvarmet ovn på 200 grader, i ca 30 minutter. Kjempe godt! Siter
Existed Skrevet 28. september 2014 Skrevet 28. september 2014 Ett lite tips til en litt mer smakfull lasagne er å lage tomatsaus ut av hakkede tomater, litt tomatpurè, en stang selleri og en gulrot, ett par fedd hvitløk. hurtigmiks, kok opp, voila:) Aurelius og resimonsen 2 Siter
resimonsen Skrevet 29. mars 2015 Forfatter Skrevet 29. mars 2015 "Existed skrev: Ett lite tips til en litt mer smakfull lasagne er å lage tomatsaus ut av hakkede tomater, litt tomatpurè, en stang selleri og en gulrot, ett par fedd hvitløk. hurtigmiks, kok opp, voila:) Takk for tips! Det skal jeg få prøvd! Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.