Jump to content

anlaha

Members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

About anlaha

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/01/1986
 1. takk for lnk og for svar, jeg er i alle fall i gang
 2. noen som har et godt treningsprogram med strikk? samt vet hvor raskt man kan forvente resultater?
 3. bra vet det ikke er direkte sundt om vi sammenligner det med sukkererter og annet sunt:)
 4. hehe takk for info du men det er sunnere alternativ til lørdags gosteri for eksempel tenkte jeg dah i stedet for å spise plukkegodt på kino da, så spis heller tørkede bananer. Mulig publikum blir lei knaskingen, men men
 5. i og med at vi snakker kosthold, kan noen fortelle meg hvor vidt banan chips altså tørkede bananer er sundt? ja vet det er bedre en potetgull lixom, men er det sundt?
 6. jeg blir ikke med for vektnedgang (føler ikke jeg trenger å slanke meg), men jeg blir gjerne med for sunnhet og god form alder: 28, høyde: 171, vekt 63 KG tenke å kjøre denne trim runden hver dag
 7. syntes mange av poengene dine også var synbare står nok ikke såååååå lang fra hverandre;)
 8. yes, skjønner det er et tenkt eksempel. Forstår heller ikke hvorfor 10 år med mobbing skal ha noe med at man velger å ødelegge helsen sin? dette handler ikke om slanking/fedme men rett og slett å holde kroppen i en god fysisk form. Jeg har ingen problemer med å se at en som er overvektig og har blitt mobbet for kroppen kanskje ikke syntes det er super hype å stå på et svett treningssenter med Fitness damer og lekre muskel menn. Personlig er jeg ikke overvektig men selv liker jeg ikke treningssenter. Da hadde jeg heller kommet meg ut i skog å mark å trent i naturen og eventuelt i stua mi jeg. Jeg regner med at man som menneske investerer litt i den kroppen man bor i ved å spise sundt, holde seg i form og bevare en god helse så langt det lar seg gjøre.
 9. riktig da siterer jeg deg : Jeg mener de som ikke gjør det er pga manglende ønske om å gjøre endringen og i mange tilfeller forståelse for hvorfor de bør gjøre det. Å mitt svar på det er sløvhet/latskap. Det kommer like my an på hva du legger i ordet Trening. For å si det svært forenklet er det et minimuskrav til helsen din at du går en 30 min tur per dag. Det vet de fleste. Vi kan gjerne være uenige om å være enig.
 10. Det står ingenting om å ikke se forskjell på de som trener aktivt og de som er inaktive. Viktigste forskjellen er at den som trener aktivt har en rutine og den som ikke er aktiv har ingen rutine,. Det var poenget, det er bare å alge en rutine på treningen så er man i gang, det er ikke mer komplisert enn det.
 11. så klart er konsekvensen større å la vær å hetne et barn i barnehagen, det skjønner vel alle? Likevel , er det bare å komme i gang å lage en rutine på trening, er ikke vanskeligere enn det.
 12. vel trening er som å pusse tenner eller hente barn i barnehagen. Det er en innarbeidet rutine man selv setter av tid til, det er faktisk bare å ta seg i nakken å gå på trening. det er bare å starte med å si til seg selv at den timen jeg i dag hadde tenkt å legge meg på sofaen tilbringer jeg ute på en lang gåtur eller løpetur i stedet. Dette handler kun om å respekt for sin egen helse , forstå at kroppen din er det tempelet du lever i og den trenger pleie og aktivitet. Det motsatte er sløvhet/latskap
 13. hva er vekt/høyde da? du ser absolutt ikke overvektig ut i mine øyne:)
×
×
 • Create New...