JulieO Skrevet 21. mai 2014 Skrevet 21. mai 2014 Hei:) Denne konk.oppkjøringen skal jeg teste biorytme.. Noen som har forslag til gode frokoster og lunsjer? Har vanlig vis spist karb fra morgen av, men skal nå bare ha litt - men dooog ikke karbfri frokost og lunsj (ialle fall ikke i starten )... Et år siden siden diett.. SÅ står fast i karbonadedeig/kylling og ris fella Siter
FrkHoel Skrevet 21. mai 2014 Skrevet 21. mai 2014 Mine 2 første måltider ser typisk ut som dette: Frokost: Egg, kylling, ost og smør + frukt Lunsj: Frukt, grønnsaker, kylling eller indrefilet av svin stekt i cocosa eller smør + kokosmelk evnt mandler Siter
Stig Ingebrigtsen Skrevet 21. mai 2014 Skrevet 21. mai 2014 Mine 2 første ser slik ut. Måltid 1: Egg, kjøttpålegg, surdeigsbrød. Måltid 2: Kylling, grønnsaker, surdeigsbrød, lakseolje. Eller så kan du jo lage mine fantastiske muffins (tilpass mengde etter behov) 2 egg 50g kokosmelk 30g mandelmel 40g Elite gold Mocca (eller et annet proteinpulver. De blir saftigere om det er en del kasein i pulveret virker det som) Litt søtning (Stevia dråper f.eks) 1 teskje bakepulver Miks alt og sleng i et muffinsjern, eller i muffinsform og i ovn. Stekes 10-15 minutter. FrkHoel 1 Siter
JulieO Skrevet 21. mai 2014 Forfatter Skrevet 21. mai 2014 Taaakk skal testes!! Æ ble veldig gla når det ikke va noen som skreiv "havregryn" Æ spyr nesten bare av å se pakken om dagan Stig, har du testa å sett kor lenge muffinsan "tåler" å stå? Kjekt om man kunna laga for flere daga Siter
Synan Skrevet 21. mai 2014 Skrevet 21. mai 2014 Hvis du tar muffinsoppskriften til Stig Ingebrigtsen og hiver oppi feks 40g havregryn (alt ettersom hvor mye karbo du går for), litt krydder og en dæsj vann/melk har du (etter en omgang med stavmiksern og noen min svelling) en helt ypperlig pannekakerøre Denne har jeg laga for opptil fem dager i slengen, og det går helt fint. Du kan også steke pannekakene kvelden før, selv om de selvfølgelig er best når de er varme. Ang forhåndssteking av muffinsene ville jeg heller gått for prepping av røra, og stekt muffinsen i mikroen (med litt plast over) dersom du har dårlig tid. Tar ca 1 min Siter
Ulrik Skrevet 21. mai 2014 Skrevet 21. mai 2014 Dette har vært min faste frokost de siste 2 åra: 6 egg, panna dekka med grønnsaker stekt i kokosolje. Lønsj: laks, grønnsaker og ris/søtpotet/potet Frokost/lønsj før trening: Pannekake av egg, frosne blåbær, litt havre og litt proteinpulver + krydder Siter
EmilieM Skrevet 23. mai 2014 Skrevet 23. mai 2014 Pleier å spise: Gresk yoghurt med proteinpulver og nøttemusli Sludge(Peanuttsmør, vaniljekasein og vann, ha litt i fryseren så blir det nam, godt for peanuttsmørentusiaster) Kyllingsalat med avokado og grønnsaker Egg/omelett Evt laks med rømme/fløte og spinat Stine smurfine 1 Siter
Stine smurfine Skrevet 23. mai 2014 Skrevet 23. mai 2014 Stig Ingebrigtsen, hvilket surdeigsbrød spiser du? Kjøpt, bakt selv? Siter
Stig Ingebrigtsen Skrevet 23. mai 2014 Skrevet 23. mai 2014 Stig Ingebrigtsen, hvilket surdeigsbrød spiser du? Kjøpt, bakt selv? Jeg kjøper mitt hos Duggurd http://duggurd.no/produkt/ekte-surdeigsbrod-grovt/ Stine smurfine 1 Siter
SamGold Skrevet 3. juni 2014 Skrevet 3. juni 2014 2 egg 50g kokosmelk 30g mandelmel 40g Elite gold Mocca (eller et annet proteinpulver. De blir saftigere om det er en del kasein i pulveret virker det som) Litt søtning (Stevia dråper f.eks) 1 teskje bakepulver Har du peiling på om det blir like bra om man steiker dette som en omelett? Har ikke ovn eller muffinsjern. Trodde ikke jeg noengang skulle si det, men jeg er lei egg og bacon til frukost. Siter
Stig Ingebrigtsen Skrevet 3. juni 2014 Skrevet 3. juni 2014 Har du peiling på om det blir like bra om man steiker dette som en omelett? Har ikke ovn eller muffinsjern. Trodde ikke jeg noengang skulle si det, men jeg er lei egg og bacon til frukost. Har ikke prøvd det selv. Men man kan jo hive det i et vaffeljern, muffinsformer i ovn, eller kanskje steke det som en pannekake. Vet ikke før man har prøvd! SamGold 1 Siter
Ulrik Skrevet 3. juni 2014 Skrevet 3. juni 2014 Bruker ca det i pannekakeblandinga mi. Smaker bra, men pass på å ikke stek for hardt/lenge. Da blir den tørr SamGold 1 Siter
SamGold Skrevet 3. juni 2014 Skrevet 3. juni 2014 Bruker ca det i pannekakeblandinga mi. Smaker bra, men pass på å ikke stek for hardt/lenge. Da blir den tørr Har ikke prøvd det selv. Men man kan jo hive det i et vaffeljern, muffinsformer i ovn, eller kanskje steke det som en pannekake. Vet ikke før man har prøvd! Begrenset med utstyr på hybelkjøkkenet mitt, er jeg redd. Kommer til å prøve det som omelett. Gleder meg! Siter
SamGold Skrevet 7. juni 2014 Skrevet 7. juni 2014 Har ikke prøvd det selv. Men man kan jo hive det i et vaffeljern, muffinsformer i ovn, eller kanskje steke det som en pannekake. Vet ikke før man har prøvd! Har nå gjort dette to ganger på rad og det fungerte faktisk meget bra! Røren blir ganske tykk slik du beskriver den, så jeg vanner den ut. Gjør du også det? Vurderer dog å investere i et muffinsjern. Mulig det har andre bruksområder også. Jeg har tross alt ikke stekeovn. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.